Zašto baš iluzija?
Printable View
Zašto baš iluzija?
charm, frenzy i invisibility (chameleon) :roll:
what he said...charm je pogotovo bitan za thiefa, jer u guild kvestovima stalno moras onu mini igru igrat da dobijes informacije, a i za assasina nije nenuzno :D
invisibility je gay, nemos nis radit samo hodat, chameleon ftw!
uostalom neznam ni jednu drugu skolu koja bi ti pomogla tak da, iluzija.
Jel mi može neko pomoć
Instalirao sam oblivion nakon mjeseci muke i sve super i kad izađem van na početku stojim mirno a lik mi ide nadesno-kako da to riješim?
Eo ponovno sam instalirao i valja. Ne znam zašto se to dogodilo
A i nemam nijednog moda i ako bi se nekome dalo napisati odlične modove i kratak opis
sta nisi na forum hr rekao da si rijesio oblivon?= Citat =:
Izvorno postao Joe_Strummer
nego mozda je u tastaturi problem, jel ju tuces?
= Citat =:
Izvorno postao cropir
EDIT:Sorry skužio sam na čeg misliš
Nevermind
Ma ja preso Oblivion cijeli sve main questove, sad sam Glavni u Figters Guildu, Grand Champio u areni, preso mages guild,preso thieves guild, preso skoro sve side questove, preso dark brotherhod, neznam sve sam preso jos jedino mi ostalo oni Daedric Artifacts questovi ali preteski su i nikave stvari nedobijes ja gledo sve stvari sto mozes tu dobit ja imam 6 puta bolje.
Sad cu instalirat Shivering Isles.
Nema isusa da postoji pretežak quest u oblivionu, a pogotovo kada si prešao sve nabrojano jer bi već trebao biti minimum lvl 25., a ja sam na tom lvl.-u s nordom bio bog i dve batine. prestao sam nositi potione sa sobom, a to ti dovoljno govori ako uzmeš u obzir da sam warrior.
Pa i ja sam warior pa nema teskih questova ali deadric questovi su sranje jer moras trazit stvari vamo tamo. Neda mi se. Ja igram sa modom Oblivion Oscuro Overhaul tako da sam ja lvl 12. Ali bio bi i veci da neigram s tim modom jer s tim modom je teze igrat i jako sporo dobivas levele.
a, to je već druga stvar ^^
Ne, to je ista stvar samo drugačije zapakirano...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
si siguran?= Citat =:
nirnroot quest
[quote=Prince-Artas]si siguran?= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":1g08bq0w
nirnroot quest[/quote:1g08bq0w]
^^
meni je kul bio za magz0r gild kvest sa onim stupom koji se otvara ako pravilno hitis spelove...nije tezak ali prvi da nema markera i uputa.
Ajme, zahebanog li questa. Normalno kad sam ga riješavao u tri ujutro, ali svejedno vrlo zabavan.= Citat =:
Izvorno postao cropir
Izginuo desetak puta...hehe
= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Da da sjecam se isuse za to sam trazi i sufro po netu da skontam kako prec. Ali svejedno fora mi je to kad moras malo razmisljat, trazit.
omg tuzite se na lakocu igre, a trazite po netu rjesenja, to ti isto kod cheates koristis...
btw quest kad trebas mankar camorana ubiti je tezak, jer pocinjes u njegovom hebenom raju, oko tebe atronachi i sva moguca zvjerad, u forbbiden grotou deadre svih vrsta i nakraju kad to prezivis trebas do njega doci i ubiti ga skupa sa kcerkom i ostalom gamadi...
super je zadnji quest za DB, nakraju im drbim robu i prodam za dobru lovu :) samo problem sto niko nema takve nofce :(
ništa teži od ostalih... s lvl 25 nordom sam prošao tim rajem kao toplim nožem kroz maslac.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
erm sa lvl 50 Nordom je jos lakse od tog :D
da al nema lijepse, kad ti koknes dvojicu lukom i strjelom, zatim *inivisble* odmaknem se od njih pa opet dvojicu zatim opet *invisible*
a nekad kad mi je dosadno, upalim god mode i idem haracit :)))) kako to volim, pa odem do najblizeg grada da vidim dokle ce se bounty popeti :)
zatim jednostavno loadam
you make my eyes wet :cry:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
dvostruko značenje?= Citat =:
pda, ja sam uletio u Balmoru i iso vidit jel mog sve pobit. jesam. sam ima vaznijih likova koji sam padnu u nesvijest pa ih stalno moram :)
htio sam rec u Bravil :)
To opet olakšava debelo igru...npr. gdje ćeš naći užitak u igranju ako znaš da lik kojeg moraš braniti ne može umrijeti, nego se samo onesvijesti. Mislim, ako će te idiot pratiti kroz dungeon iz kojeg ga moraš izvesti, što tebi brani da se jednostavno ne zatrčiš do izlaza i čekaš da idiot dođe...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ako bas moraju, mogli su stavit samo MQ relatet likove da padaju u nesvjest... ovi side questovi nemaju veze s nicim...
ma to bi usralo igru i debelo je olakšalo, a razlog sam naveo u prethodnom postu. Ovako se više uživiš u igri i imaš osjećaj da je to stvaran svijet s ozbiljnih posljedica ako ti nešto usereš...
Inače, volio bih znati koliko je ljudi razočaralo zadnja borbu u Oblivionu, gdje smo se borili protiv navodno "jako opasnog" Daedra lorda Mehrunes Dagona, koji je kao jako oprezan i ne dopušta da mu išta promakne pred očima.
A onda uletimo mi, jadni seljak i hero wannabe Martin i prođemo kraj Daedri, prošuljamo se kao debili iza kuće, a Mehrunes cijelo vrijeme stoji kao papak i ništa ne kuži. Uđemo s Amulet of Kings u vrata hrama, koji je kraj Dagonovih nogu, a Martin počne s nekom herojskom spikom, itd. a skriptirana situacija navede Dagona da baš tad opali toljagom po hramu i final fight počne.
:yuck:
Usput, dizajn Mehrunesa Dagona je očajan, kao daje ispao iz C-razrednih horrora, kao neki debilni ogre s toljagom, bogovisačuvajte.
Ma ovaj kojem sam morao uzet medaljon u Oblivionu, kao neki boss a nemoze biti laksi...pateticno.
jep, fala bogu na zmaju i skršenom templu da malo začine stvari.= Citat =:
usput, krećem se kroz shivering isles. izgleda obećavajuće.
Nije on takav tek od Obliviona.Takvog su ga dizajnirali još u Daggerfallu:http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Mehrunes_Dagon= Citat =: