Ja mineru radim samo guinsoo, bot i mana regen xDDD
Printable View
Ja mineru radim samo guinsoo, bot i mana regen xDDD
XD
a kako igrate s njim? meni bilo bas zakon minirati ono kod power upova i kod secret shopa i samo prema tamo bjezati :D padaju ko muhe, pogotovo kad se nade 10-15 mina na 1 mjestu (one prve ofc)
Da on me tako spasil kada smo igrali i ubil najboljeg lika u toj partiji koji je bil nafeedan
Morphling mi je super :pray:
Želim boostat agi preko morfa u dmg i adaptive strike, smanjujući str...
ugl. želim imati healtha nešto i agi hrpetinu!
Suggestions
sny, hot, butterfly
Ja ti njemu napocetku napravim bot i 5 bandova, kasnije sny, pa butter, pa hot itd itd
sve isto mu radim osim sto pt i 3 bandova= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
jako griješe ljudi sto mu rade s&y... napravis mu bot, nekoliko wraithova i onda ides na (bilo sto do ovog):
1. skadi
2. HoT
3. Butter
4. Buriza
kada bih ga igrao, napravio bi bot, nekoliko brandova, boca (malo po uzoru na mini titu al ajde :D ) i onda:
1. skadi
2. butter/HoT/mkb (zavisi koliko dobro farmam i o protivnicima) ako igram vs. mnogo "carobnjaka", budem hot, ako igram vs stunnera, butter, a ako igram uglavnom vs. pubberi koji bi svako htio beyond godlike idem na mkb
3.crystalis>>>buriza
ti malo griješiš ali ok i sa svim range kojima je dobar EoS onda odem i na satanic jel si uber onda
evo ti par mojih buildeva:
Morphling:
[img=http://img444.imageshack.us/img444/7222/morphlingik3.th.jpg]
[img=http://img515.imageshack.us/img515/115/morplingne6.th.jpg]
oba dva su dobra osim kaj bi sada išo umijesto s/y - EoS i satanic
satanic takoder nije los... daje ti oko 450-500 hp i sexy dmg lifesteal... onda bi se islo ovako... BoT, 3 branda+boca, skadi i satanic nakraju... iako bi ja umjesto satanika HoT...
HoT da ali ne umijesto satanica
cek sta meni neko voli brisat postove?
nisi jedini i meni su nestajali
Ne nije vam nitko brisao postove jer je bio Backup foruma...
o je je ali i sada mi ih fali 10
jao, znaci ti si na forumu samo da bi skuplja postove??
ne ali ajdmo se vratiti na temu
ja ne igram dotu zato jer je :twisted: :twisted: :pray: :pray: :kill: :kill: :boohoo: :boohoo: :yuck: :yuck: :roll:
oke, reko si da ju treba unistiti, zatim si reko da je zakon, predobra, zatim killing spree (valjda da ju kod svih treba unistiti),onda pogrebna glazba, yuck, i smajlić.
sad mi razjasni post, jer nema smisla
a)Smanji broj smajlića da te ne bi admini skratili za glavu...
b)Nemojte više ot-a plz...
nakon bijesnog gejmanja od vise mjeseci prestao sam igrat dotu i opcenito warcraft prije par dana.. doguro sam do 22lvla na ggcu i sad sam se napokon zasitio i reko posljednji bye bye warcrfaftu. btw. ak neko oce moj acc (pristup svim high lvl sobama; nek mi se javi na pm pa da smislimo neku transakciju he he)
a sto se tice heroja imam ih par favorite:
1. meepo - omgwtf beyond godlike svaki put, teska imbara od heroja, a najjaca stvar sto je prilicno podcijenjen od pubbera
2. puck -takodjer preimba heroj, u 80% gejmova moj je fb :)
3. viper - s njim se owna skoro svaki gejm iako mi nije zanimljiv ko prethodna dva heroja..
tebi je nick shadowww_cro na gg-c? :D= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
yea.. cro dota room ftw. :D a ti si?
shadowww dugo se nismo čuli(chatali) na MSN-u...svaki put kad bi došao na ggc ti bi igrao dotu :( ...btw mi imamo klan(obični warcraft) , mi stara ekipa , sječaš nas se jeld?...hehe nego trebo bi nama neki high level acc za napraviti klan na ggc
Ti kao nisi pubber? :)= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
btw viper mi je jedan od najdosadnijih heroja >.<
@Stryder imam ja lvl 24 acc koji nekoristim(atm) budem vidio jel chu ga koristiti, ako ga nebudem koristio dam ga nekom nek nabije jedan lvl i radi klan, makar na tom accountu vech jesam clan lord ali nisam ja radio taj klan...
ja znam šta je meepo u rukama RedAngela(on je pro). imo je 25 : 0 i stim da je pobro fb.= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
igrali smo moj klan protiv pubera I OWNO nas je i to pecamribe(clanlider)-ta je pwn-o najviše.
a kaj se tiče pucka ja mislim da sam posto svojih par godlike-a?
ako nisam bum ih postal
Meni je dwarwen sniper 8)
I enigma, tak nešt
snajper je njub hero= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
mali dancer ^^ :wink:= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
btw kiki... tebi je nick kiki_zg?
btw sysavac... meni treba acc za napravit klan :killyou:
yep stryder sjecam se.. sad cu pocet ponovo palit msn pa se chatamo (nisam ga upalio par mjeseci jer mi se ne slaze bas s ggcom :?.. a i radi "lagga" jelte.. cesto sam hostao doticu). Tebe sam ponekad vidjao u europe normal room al ostatak ekipe bas i ne.. s darxom nabacim jednom u tjedan dana a i to ako.. njega nema bas cesto na ggcu i premda sam ja preocajan u obicnim mapama, nemogu dobit skoro nikog 1v1 darxa jos uvijek mogu (iako je vidljivo bolji) :D :D
acc dam ko oce za 50kn.. nek si digne jos 3 lvla (u 10-15 dana bez beda) pa nek slaze klan.. je znam da nije badava al ocu bar neke koristi izvuc od tolkog portrosenog vremena -.-
i btw. sniper mi je pre ghey heroj, mrzim ga igrat i mrzim ga vidjet u gejmu (zeus spada u tu kategoriju takodjer )