Da li su možda potvrđeni samostreli ili koplja?
Printable View
Da li su možda potvrđeni samostreli ili koplja?
Što se toga tiče to će biti odlično, jer će dodatno otežavati bježanje. Samo kažem da dmg ne treba povečavati pošto mi je ovaj dovoljan. Možda je čak i previše ,ja bi radije jos malo smanjio.= Citat =:
Cilj je napraviti strijeljanje takvime da ako te ne vide, da budeš deadly. U drugu ruku, ako te vide, da ih ne uspiješ ubiti s dva udarca već da moraš uzeti oštricu u ruke (što je i realistično: NITKO u svijetu se ne bori lukom i stirjelom tak oda trči unazad i puca ko iz pištolja)
Problem je u tome što na kasnijim levelima si bog i batina i nitko te nikad ne vidi. Cijelo vrijeme ubijaš iz prve. Treba staviti više monstera zajedno, povecati im nekakav awareness ili AI.
Onak ubijem lika, a ovaj do njega još uvijek stoji ili gleda koji prozor se dešava.
Malo wallpapera.
Mora da me Akatosh čuo i ispunio mi želju. Dobio sam čiku barbariana i planine Skyrima u pozadini. :D :pray:
Prokleti logo na svemu.
Odlični su mi ovi wallpaperi, dosad sam cijelo vrijeme na desktopu imao onaj prvi tamni s ratnikom na stijeni :D
Mislim da cemo ovaj put dobiti inventory koji ce biti dovoljno dobar i bez modova.= Citat =:
Everyone knows what Oblivion’s menu looks like: the yellow parchment, the large, ugly text, and the sepia map. Many mods fix this, but for Skyrim, Bethesda is making a new user-friendly menu completely from scratch.
Unlike previous menus, Skyrim’s won’t take you back to the page you were on the last time you looked on the menu. Instead, it will bring you to a compass, where you choose which page to go. If you were to press on the right arrow, then it would take you to the inventory, which separates items by type. You can also view every item in 3D. If you were to press the left arrow, then it would take you to your spells, complete with how each works (for example, shock spells drain magicka as well as health). Pressing the up arrow would cause you to look up to the sky, where the three major constellations will be shown: The Warrior, The Thief, and The Mage. Each has six constellations inside, all of them representing a skill, which means a total of 18 skills. Each skill level-up will go towards a new level. Every time your level goes up, you can choose a supplementary perk for one of your skills. If you use heavy armor a lot, then you’d want to choose one that is related to heavy armor. Like in the Fallout series, some perks can be chosen more than once to be "leveled up".
Finally, pressing the down arrow will make the screen zoom out to reveal a map of Skyrim, which is fully interactive. You can move across the map and examine the mountains, the caves, or the cities, similar to the 3D item viewing. You can manage markers, plan where you’re going to go, or fast-travel (yep, its still there!). When outside the compass screen and in the game world, you will be able to hit a button and it will pause everything and bring you to your favorites screen. This screen is very similar to hot-keys in Oblivion, except that the slots are unlimited, and you can assign anything to them. In theory, you could put everything in your inventory on this screen. You can’t determine the order the favorites are in, however; they will be listed alphabetically.
Iskreno, mislim dače Inventory biti gori nego OB-ov (za nas PC publiku).
Mapa će biti 3D a inventory će, koliko sam shvatio, biti veliki 3D rotirajući itemi te stišćemo lijevo-desno kako bismo prolazili kroz listu.
Osim ako su date informacije za konzolašku verziju i PC verzija će imati drugačiji, sumnjam da će Menui i Inventory biti jača strana PC Skyrima
Nadam se da ne misli da se ovo odnosi i na iteme koji se trenutno nalaze na heroju. Oni bi uvijek trebali biti prvi/ na vrhu.= Citat =:
then it would take you to the inventory, which separates items by type.
Ako vec necemo dobiti "grid" tip inventara nadam se da nece zeznuti svoj standardni tip inventara više nego što jest.
U Oblivionu su redovi bili preširoki, tj. sve je bilo preveliko, tako da je samo to trebalo smanjiti kako bi bilo pregledno.
Nadam se da ce ovaj put pogoditi velicinu, a za ostalo cemo vidjeti, prerano je jos za govoriti o inventaru kojeg nismo ni vidjeli.
koji kok je falio onom inventaru iz morrowinda?
Ništa nije falilo, ali bilo bi dobro da je malo ljepši
najbolji inventory/char screen/map screen (u jednome) ikada <3= Citat =:
Izvorno postao Delirium
To što nije pogodan za konzole čini se. Ne znam zašto im je takav problem zaposliti osobu više pa da imaju dva drugačija inventara: konzolaži dobiju inventar za sebe a mi lijepi Windows&Mouse Inventar.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Što je najbolje, treba ti valjda 3 linije koda da to napraviš iz onog Oblivion invetorija... Odvoji jednostavno "stranice" stats srceena, inventorya, spellova i karte i rasporedi ih u kvadrante na ekranu. That's about it :S
picz :
Wenches!
Good God
nije se previše grafički odmaklo od obliviona, da mi je vidjet animacije.
Da, još jedna stvar koju sam obozavo radit u oblivionu, lov, uzmem luk i strijelu i onda po šumama lovim jelene i ta sranja, to mi je jebeno bilo...
the company's true,= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
and the wenches are pretty... :friends:
Sto su tako skrti sa informacijama.. :twisted:
Bravo Bethesda. :thumbs2: IMO istu stvar su mogli napraviti sa pre-orderom, pa da za svaku kupljenu igru 10 posto ide u dobrotvorne svrhe.= Citat =:
Skyrim Game Informer signed magazine up for auction
Are you the sort of person that displays subscriber magazine covers above his fireplace like treasured family heirlooms? Do you have a legitimate (and legal) way to acquire at least $260 in the next two days? Well, it's your lucky day!
In support of the Japan Earthquake and Tsunami Relief Fund, Bethesda are auctioning a special edition of the Skyrim Game Informer Issue, the first magazine exclusive of the new Elder Scrolls title, signed by the development team. One hundred percent of the proceeds go to charity, and you end up with an excellent piece of Skyrim loot.
You can bid here at the eBay page, but with two days left in the bidding you may need a little more cash.
In addition to earlier news, the voting on the Art of Videogames exhibition has been extended to April 17th, so make sure you get your votes in.
Dva nova screena, Orc i Khajiit. Izgleda da su ovaj put tijela malo nabildanija po defaultu.
http://s1.postimage.org/1f7dynb7o/1303130659130.jpghttp://s1.postimage.org/1f7h9q078/1303130757608.jpg
OK, užas.
Daj pogle granu lijevo od Orka :(
ANe, ni u morrowindu to nije tak lose izglealo, al Kažiti su mi napokon onakvi kakvi bi trebali bit
u faking half lifeu 2 koji je izašao 2004. godine drveće bolje izgleda... :(= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Izgled grane je tako nebitan. To je donekle i plus jer igrat cemo glatko dobro-optimiziranu igru sa malo zastarjelom grafikom na našim 4 godina starim kantama. Fine by me:)
Ako već rade ZOMG SLIN SLIN grafiku, neka to naprave kako spada. Iritira me takvo fušanje.
Grana je užas, ali je zato deblo čisto savršenstvo... Zašto? ZAŠTOOOO?
Napokon Khajiit kakvog sam očekivao. Dugo vremena si razmišljam hoće li mi prvi prelazak biti sa tom rasom i bome mislim da hoće.
Samo mi je žao što ću ga najvjerojatnije u nekakvog barbariana pretvoriti iako su oni bolji za stealth klase.
O...M....G.... Ork je slijep na jedno oko. :pray: Daj mi još da si mogu i ožiljke stavljat po faci.
UBIJ DRVA!!!
Ali... to je GRANA... Bar nije stablo stupac sa spriteovima koji se okreću okomito na perspektivu...