Ne.
Ona.
Znate. ;)
Nista niste procitali,vratite se svojim svakodnevnim aktivnostima.
Printable View
Ne.
Ona.
Znate. ;)
Nista niste procitali,vratite se svojim svakodnevnim aktivnostima.
Khm
Khm Khm.
Xero spama izvan GMK-a,idi tamo hitno!!
...pa? Ne spamma u mojim podforumima
Spama,evo upravo unistava tabletop!
Gdje je moj update? "Sutra ujutro" je prošlo pred 10 pol sati. Molim lijepo da me se izvjesti o uspjesima mog naroda.
Imam osjećaj da ovdje vlada Tribes RP mafija. :D
Nego, ja ću do nedjelje probat ovo napisat, motaju mi se neke ideje u glavi, ali treba to realizirat.
Upravo radim na tome...sutra ujutro se nije moglo obaviti jer je forum sinoc bio ubitacno spor i nisam mogao ni loadati pola strana.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Pametni znaju čemu služi wordpad...
Nisam imao pristup svim podacima vasih pleme...i gotovo ti je :P
SS Projekt je odobren (jedva), pocinje odmah po izgradnji grada, come at me bro
Zašto da idem na tebe :D ionako ces se sam ubiti tijekom odredjenog vremena :D
O ćem pričaš ti? :D
Type feller
mislis Tippfehler? XD
Inače, hrc, kako ide s onim Hronikama?
A tak tak, malo po malo pišem nešto, negdje do srijede sam gotov, u maloj sam kazni pa mi sporije ide pisanje ovog.
Zbog dosta obveza i kazne ne mogu trenutno napravit ovo o čem smo razgovarali pa se ispričavam i molim nekog drugog da ovo napravi, jer ja ne mogu. Još se jednom ispričavam, nadam se da nisam izazvao velika očekivanja i sl. zbog čega me možete raskomadati.
Duuude chill out... Ak nisi skuzio, ne idemo bas brzo... Imas vremena, kolko god os, nema zurbe...
Sve oke hrcak ja sam ionako tek sad dobio svoja 4 updata (stavio sam ih pod update za devetnaestu godinu) pa tek sutra krecemo po normali nadam se :D.
Btw sad imas vise posla posto sam stavio svoje updatove.
Kako tek sad, dajem ti ih ima tjedan dana, večeras je bio samo zadnji XD
Zelio sam staviti sve odjednom..doh
Još posla. Hvala Petey :D
Youre welcome :D...I do it on purpose.
oh you evil doer you.
Idi brzo radi updejtove, tak da mu jos posla natovaris
Ne mislim da cu se smilovati malom hrcku.Kad mi senda onda cu radit da stavim u update.
Ma napravi update, ovom brzinom kojom uspjevam naprvit poskrivečki odlazeči na internet, ima da završim za cca tjedan dana.
Lol pa sta si se onda javljao XD?
Ma roknuli su mi kaznu prije dva dana, mlačenje brata i to, ni ja nisam znao da ću dobit kaznu. :D
Jesi ga barem dobro namlatio?