jax vec nekako
a shen nije bas nes bolje si kupi akali ako vec oces fightera
e ili Katarinu ona ubija :D
Printable View
jax vec nekako
a shen nije bas nes bolje si kupi akali ako vec oces fightera
e ili Katarinu ona ubija :D
:o
Dobro ja trenutno studiram 2 faksa + život i to = jednostavno nemam vremena, a pokao bi e!
EDIT: @KICO: Zašto ne Shen? Meni prerula lik i zabavno je s njim igrati, ne ovisiš toliko mnogo o ekipi kao s nekakvim supportom, npr. Kayle s kojom mi je dopizdilo igrati jer su ljudi retaji...
2 faksa :O kako ti se da ?
Ja ako odigram 1 dnevno shvatim da imam vremena, ako uspijem ugurat 2 onda znam da sam nešto zaboravio napravit u RL xD
Kako smo u OT otišli, strašno :oops:
Jesu rekli kada će Asian girl doći? Sviđa mi se novi heroj hehe
xDDDDD
ja jedno 5 rundi dnevno al sad na novom accu mi nije bitno vise igram custom neg zapravo
Pa eto, jedan za dušu, drugi za život. :D
A i nisam igrao ništa već 5, 6 godina, pa se nekako teže privikavam na LoL, a i to mi je prvi MMORPG i tek se snalazim. Dobro, buraz me ok ufuro, pa nisam baš meganub.
Pardon na OT.. ;(
KICO, daj odgovori na ono - zaš ne Shen i to-
kaki Asian girl
xD sad je dosla Irelia sad bas skidam patch :)
pa shen hm kako bih ti rekao ...... je šrot lol
a kasnije jos ce ga svi rijesavat bez problema
neznam kako da ti objasnim a ni spellove nema bas nes ...
Pa na Ireliu mislim. Shen je dosadan i ulti mu je iritantan (čitaj dobar kada je u tvom timu), koristan je on jako kao tank ali jednostavno je dosadan. Jax je cool dok skakuta, cool dok ubija i tako, jax izgleda kao jedna velika te debela krafna. Moram te ispravit :/ Lol nije mmorpg, eto sad se bolje osjećam.
ok sad mi se Skida patch Irelia valjda ?
e ko je Filip Philips Matoševič dodo me na fb a znam da je s foruma ?
Da. Osim što ima ulti koji ga čini neuništivim na nekih 6 sekundi, i ima blink, slow i heal. Preloš heroj.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Inače, Trynd je jedan od najtežih heroja za igrat (dobro), pa vjerojatno nisi vidio nekog dobrog s njime.
Ashe je dobra onoliko koliko znaš dobro bacati volley i ulti.= Citat =:
Nego, igrao sam sa Silleniusom jučer i premda sam failo žešće sa Ashe uspjeli smo dobit. E sad, u 30/35 min ja si skupim ove iteme: Boots of Swiftness, Manamune, Sword of the Occult (20 stackova uvijek skupim dosta brzo), Infinity Edge, The BloodThirster, The Black Cleaver i na kraju zamjenim manamune sa Last Whisperom (ponekad zamjenim ranije ili direkt odem na Last Whisper ako vidim da su počeli armor dizat u nebesa a ako izgubim pred kraj slučajno stackove na swordu mijenjam ga sa Madred's Bloodrazor). Ima netko neki prijedlog što da promijenim u buildu?
Carry je dobar onoliko koliko dobro znaš last hitat (dobar video za to: w404cQ3v1vY&)
1. ja inače počnem sa vampiric scepterom il sa doran's blade i health potom.
2. Trebaš nafarmat za B.F. sword do 6.-7. levela. Onda ideš na infinity edge (dovršiš clock of agility i pick axe)
3. ja inače uzmem berserker greaves zbog attack speeda, ali ovisi protiv kog igraš.*
4. priroritet ti treba bit phantom dancer sada.
5. bloodthirster
5. ovisi o situaciji. ako često umireš od jakih spellova (tipa karthusov ulti) onda uzmeš banshees veil.
6. bloodrazor ili black cleaver (ovisi o njihovim tenkovima šta ćeš uzet prvo, ali inače je bloodrazor opcenito puno bolji od cleavera)
*ako nisi uzeo berserker greaves, preporučam da uzmeš last whisper jer će ti trebat attack speed.
.....
što se tiče skillova: maxaj prvo volley, pa frost arrows. "e" skill ignoriraj dok ga ne budeš morao uzet (eventualno možeš uzet jedan rank "e" skilla na levelu 3 ili 5, ako ti protivnici missaju/junglaju/gankaju često).
summoner spells: obavezno ghost, a drugi spell je na tebi. biraj između flasha, ignite, teleporta ili cleansa. ja čak nekad uzmem clarity, da mogu spammat volley i da uvijek imam mane za ulti.
evo ti dobar video za ulti+teleport combo: UwYnDQB4VdE&
EDIT:
Pa nije LoL MMORPG, jebote :(= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
kako mi je smijesno dok sa nidalee skinem lvl 18 fiddlu / mf / skvisiju doslovno malo vise od pol hpa jednim spearom :D
hh a ja gledam jucer ono kad se u macku pretvori hh
Prestao sam te ozbiljno shvaćat kada si spomenuo berserker greaves a tek phantom dancer, tu je bio krah sistema. Briga me za trynda, prije nego trynd uđe u ulti stun i gg, ako pak uđe u ulti stanaš i pričekaš da ulti završi i onda ga dokrajčiš. Teško ti je volley baciti sa ashe O_o Last hitanje na lane-u gdje nemaš neprijatelja je stvarno teško, sad pročitaj opet koje ja iteme nafarmam u 30/35min (oko 35 do 40 mijenjam iteme), što stvarno misliš da ne last hitam svakog moba i usput ne ubijem nekoga? Ne znam ako je netko gledao score poslje game-a ovdje na forumu ali CK mi je na 300 uglavnom ako game traje oko 40 min. Teleport nisam uzeo od kada sam digao 12 lvl. Flash > sve na ashe.
EDIT: Ashe je ultala drugu ashe koja je 4 lvla ispod (ziher došla sa drugog lane-a) i usput ima bolje iteme, bilo bi mi draže gledat kako ulta top ili bot lane pa se porta i ubije dvojicu.
MO onda, wassevah... ;(= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Kako ne moze?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Hard-cappan je na 2.5.
previse spamma i reportova, neznam sta da brisem vise sta ne.
...
bude Boz to rijesio, on je LoL kužer.
onda je bio 2.5.
al jel buncam ako kazem da sam vidio Meemota (ili kako god se zove ona kreatura sa sadi gljive) sa speedom skoro 3?
...i rejnđer je opet, još jednom, iznova, ponovo benan za spam i vrijeđanje drugih članova. Vidimo se za par dana. Krele.
Ok, ovako ćemo.= Citat =:
Prvo:
berserker greaves=920 golda
phantom dancer=3395 golda
ashein base movement speed je 300. phantom dancer daje +15% movement speeda. 15% od 300 je 45. dakle, sa phantom dancerom bi imao 345 movement speed.
berserker greaves povećava movement speed za 70. dakle, sa berserker greaves imaš 370 movement speeda.
zaključak:
berserker greaves daje veći movement speed za manju cijenu, koji ashe treba što prije. nitko pametan nebi prvo išao na phantom dancer.
da, je. pogotovo ako igraš protiv protivnika koji znaju šta rade, pa se skrivaju iza creepova i slično. također, moraš znat dobro bacit volley da ih harrasaš kod njihovog towera ako si up ili bottom lane.= Citat =:
Teško ti je volley baciti sa ashe O_o
Last hitanje možda i nije toliko teško, ali je najvažnija stvar koju carry mora naučit radit. Ili barem tako Phreak tvrdi (možda si čuo za njega ;) )= Citat =:
Last hitanje na lane-u gdje nemaš neprijatelja je stvarno teško, sad pročitaj opet koje ja iteme nafarmam u 30/35min (oko 35 do 40 mijenjam iteme), što stvarno misliš da ne last hitam svakog moba i usput ne ubijem nekoga?
Drago mi je, ali ti si tražio za pomoć. Ja sam ti ponudio pomoć. Nisam pretpostavio da si najbolji igrač u svemiru, već da si više-manje početnik s ashe. Sigurno sam trebao prelistati svaku stranicu ovog threada da pogledam tvoje scorove kada si ih linkao i onda sam trebao izvući tvoj prosječni score i tako zaključiti kakav ti guide napisati.= Citat =:
Ne znam ako je netko gledao score poslje game-a ovdje na forumu ali CK mi je na 300 uglavnom ako game traje oko 40 min.
Ne.
Napisao sam guide (točnije, način na koji ja igram ashe) i naglasio sam na početku što je iznimno važno za raditi.
Možda za tvoj stil igranja. Hotshotgg je u svakom slučaju bolji od tebe, a on koristi teleport. Go figure.= Citat =:
Teleport nisam uzeo od kada sam digao 12 lvl. Flash > sve na ashe.
Also,
Dobar ti je scenarij. Nisi spomenio ni tko ga napada, niti koliko ih je. samo si rekao: "E BRATE, DOĐE MENI TRINDA JA GA STANAM NA 6 SEKUNDI I SJEBEM GA I ONDA GA UBIJEM EEE!!!!"= Citat =:
Briga me za trynda, prije nego trynd uđe u ulti stun i gg, ako pak uđe u ulti stanaš i pričekaš da ulti završi i onda ga dokrajčiš
Daj neki konkretni scenarij, ili invaj mene jednom u igru, možda naučiš nešto ;).
Nisam racuno ali ovo je definitivno preko 12 000 golda build ne racunajuci wardove i potione. Ili ti dopustaju da farmas cijeli game i kasnije ih zgazis ili te feedaju.= Citat =:
U svakom slucaju boots, IE, life steal + double pot je po meni najbolji build za ashe, a ne kosta puno.
P.S. Galia neces ubit u 2 udarca, a racunanje ti je potpuno krivo.
Uzmi u obzir da ce svaki tank koji vidi 2 physical carry nabit armor, a ako carry-ji rade tako veliki dmg thornmail je must have.
Znaci oko ~50% dmg-a manje zbog armora + 20% dmga vraca zbog thornmaila + galio si moze bacit shield.
Ovako, ti igrao sa mnom nisi tako ne govori kako je netko bolji od mene a tko nije (i to posebno ovaj bot koji puca strijelu ravno i protivnik mu se ne miče, uglavnom radio sam iste i bolje stvari sa portom što ti valjda par ljudi ovdje može potvrdit) + sa svojim leave countom stvarno uvjerljivo djeluješ. Ja ne radim phantom dancer uopće jer ashe nije potreban attack speed (to ti daje last whisper), dakle boots of swiftness + 20 stackova na swordu (15%) i eto ti movement speed. Flash > teleport jer ashe nema nikakav survivability. Nemam pojma tko je Phreak niti me zanima, volley je lagan za bacit da pogodi onoga koga želiš. Ja scorove ne linkam niti ih ss-am, kada izgubim game score mi je bolestan što ti ljudi ovdje mogu potvrdit ali score klinca znači kad izgubiš, neh? Scenarij za tryndu, oćeš i keks? Bojim te se invajtat da mi ne otiđeš iz game-a sry. Čekali smo te jednom sweron i ja ali jednostavno nisi prihvatio invite.
@Kalhtan: Još treba vidjet galia koji je napravio armor iteme. Svi si stavljaju samo resist zbog ap gaina (kad bolje pogledam izgleda da nisam sreo dobrog galia još ali tko zna, opet će netko to shvatit kao da sam sebe dižem u nebesa kako sam best pro player). Ne puštaju me da farmam nego gankam kad god mogu i teško sam na lane-u poslje 15min (eventualno da očistim val kripova da tower ne ode) a šumu eventualno ako mi je na putu i imam vremena. Uzimanje 3-eg skilla na 1 lvlu me spasio masu puta + dobra stvar za scout šume za gank ili busheva.
Malo se raspitaj tko je hotshotgg, pa će ti možda biti jasnije. Do tada, preporučam da smiriš strasti.= Citat =:
Nije to neki fantastičan potez, ali opet je koristan savjet za nekoga tko igra ashe. ponavljam, tražio si pomoć i ja sam ti ju ponudio.
i da, kakve veze ima moj leave count? ja leavam kad igram s noobovima, jer mi se neda trošit vrijeme, imam i pametnijih stvari za radit. jučer sam igrao s nidalee i imao sam preko 30 killova 5 deatha i 19 assistova, a troje iz mog tima su imali manje od 5 killova i po 15 deathova. ako ti imaš vremena igrat takve igre, onda super, zavidim ti. Igre sa dobrim protivnicima i dobrim timom, koje su zapravo izazovne i zanimljive nikad ne leavam.
Protip: prosudi koliko je netko dobar po njihovom skillu, a ne leave countu.
zašto si onda tražio savjete, ako ćeš samo reći "ja to ne radim, ja to ne kupujem itd."?= Citat =:
Ja ne radim phantom dancer uopće jer ashe nije potreban attack speed (to ti daje last whisper)
samo jedan od najboljih igrača, nitko važan.= Citat =:
Nemam pojma tko je Phreak niti me zanima
Ne. Score je važan. Meni se stalno događa da imam puno killova, a ništa deatha, a ipak ovi iz mog tima svi feedaju, pa zato izgubimo. Po scoreu možeš zaključiti tko je dobro igrao, a tko ne (iako se ne treba gledati isključivo na score)= Citat =:
ali score klinca znači kad izgubiš, neh?
Ovo si fantastično argumentirao.= Citat =:
Scenarij za tryndu, oćeš i keks?
Tvoj problem onda. Ja sam dobio dojam da se bojiš da ću biti bolji od tebe.= Citat =:
Bojim te se invajtat da mi ne otiđeš iz game-a sry
Jesam li ja bio online u vrijeme kada ste me invajtali? Nisam. Invajtali ste me u game u 19:00 sati u četvrtak preko foruma. Ja sam te invajtove vidio tek kad sam se logirao u LoL u negdje 1 ujutro. Oprosti, ali imam život i te noći sam bio vani s curom. Shvati da ste možda trebali reći malo ranije da ćete me pozvat, ako ste očekivali da dođem. Ne sjede svi za računalom 24-7 čekajući da ih netko invajta u game.= Citat =:
Čekali smo te jednom ja i sweron ali jednostavno nisi prihvatio invite.
Jesi igrao sa tim likom koji je "bolji" od mene? Jesi igrao možda sa mnom?
Jesi sa Phreak-om igrao? Vidiš, meni ništa ne znači kada mi netko kaže ovaj je ovakav ili onakav, ja odigram game s tom osobom i sam prosudim, do tada držim jezik za zubima jer mi je bezveze tvrdit neke gluposti bez dokaza.
Kažeš mi da smirim strasti? Pa kažeš nekom da je lošiji od nekoga a sad pazi, nisi igrao ni sa mnom ni s tim likom. Logika ftw, neh?
Score nije važan u timskom fightu pošto svaki majmun može last hit napravit (samo death count gledam ponekad).
Sweron te invajto kada si bio online u lolu, mislim da sam te ja cimno na forumu da prihvatiš invite jer sam te vidio kako gledaš topic (bio si s curom vani kažeš, dobro). Znaš, argumenti "ti nemaš život jer igraš igre i igraš kada mene "nema"" su ti isprani.
Premda pugaš imati 70+ leave count je loše htio ti to priznat ili ne.
I da, kako podsjećaš na rangera to je strašno.
EDIT: Neda mi se opet postat ispod tebe jer mi nema smisla spamat bezveze. Opet dolazimo do prve stvari, jesi vidio mene kako igram? Tvoji odgovori te argumenti su loši te neumjesni. Uf, kada te sweron invajto (valjda je bio čet, ne znam) bio si na njegovoj listi online i ja sam mu reko da te invajta da te vidim u igri. Gdje ja ne poštujem nečije slobodno vrijeme? Btw, da si htio reći kako treba poštivati tuđe vrijeme drugačije bi se izrazio stoga sada ne pokušavaj promjenit sadržaj prošlog posta. Meni samo to izgeda kao da se bojiš igrat (valjda si jak samo na riječima). Gdje sam ja predložio da te se "opet" invajta? Nema veze što imaš toliki leave count, noobovi su krivi. S obzirom da imaš toliko killova i assistova valjda si u tim gejmovima do pred kraja pa te nerd rage pukne, neh?
Imaš puno njihovih videa na youtubu.= Citat =:
Ne. Nisam bio online na LoL-u, niti sam bio na forumu. Ako sam bio online, onda mi je možda komp ostao upaljen. A i ako sam bio cijelo to vrijeme online (a nisam), nije ti onda možda bilo čudno što sam online po 5 sati bez joinanja nekog game?= Citat =:
Sweron te je invajto kada si bio online u lolu, mislim da sam te ja cimno na forumu da prihvatiš invite jer sam te vidio kako gledaš topic (bio si s curom vani kažeš, dobro). Znaš, argumenti "ti nemaš život jer igraš igre i igraš kada mene "nema"" su ti isprani.
Ovo sa curom nisam htio reći da ja imam socijalni život, a ti ne, već sam htio reći da naučiš poštovati vrijeme drugih ljudi. Imao sam druge planove te noći i ako si htio da igram s vama, trebao si mi ranije javit. Ako misliš da ne želim igrat s vama, zašto bi onda sad predložio da me invajtate opet?
Onda je to tvoj problem. Ja sam se izjasnio. Na levelu 1-20 sam igrao s retardima koji ne znaju ni šta treba pritisnit da se spell baci, niti kako kupit iteme. I ja sam nov u LoL-u, ali sam odmah shvatio kako se treba igrati, jer sam igrao dotu godinama. Nemam vremena ni strpljenja učiti potpune noobove kako igrat.= Citat =:
igrao sam btw sa sweronom iirc, pitaj njega jesam li noob ili ne.
Dobro.= Citat =:
I da, kako podsjećaš na rangera to je strašno.
i sad ja moram double postat, jer si ti edito.
Ah. Kad inzistiraš.= Citat =:
Ovime nisi ništa rekao, niti argumentirao. I zašto su moji odgovori "neumjesni"?= Citat =:
Tvoji odgovori te argumenti su loši te neumjesni.
Ok, oćemo više preć preko ovog? Ja tvrdim da nisam bio online, ti tvrdiš da jesam (iako me ni nemaš na friends listi). U svakom slučaju, mislim da je to sad nevažno, jer je prošlo i ne mjenja stvari.= Citat =:
Uf, kada te sweron invajto (valjda je bio čet, ne znam) bio si na njegovoj listi online i ja sam mu reko da te invajta da te vidim u igri.
Ne. Htio sam ti objasniti da nemaju svi istu količinu slobodnog vremena. Tko da bi išao mjenjat svoj post, daj jebote, smanji doživljaj. Internet is serious business.= Citat =:
Btw, da si htio reći kako treba poštivati tuđe vrijeme drugačije bi se izrazio stoga sada ne pokušavaj promjenit sadržaj prošlog posta.
JaSsam predložio da me se ponovno invajta, pročitaj opet postove.= Citat =:
Meni samo to izgeda kao da se bojiš igrat (valjda si jak samo na riječima). Gdje sam ja predložio da te se "opet" invajta?
Da, rejđam kad igram s retardima koji nemaju pojma i feedaju stalno. I?= Citat =:
S obzirom da imaš toliko killova i assistova valjda si u tim gejmovima do pred kraja pa te nerd rage pukne, neh?
p.s. search.php?keywords=neh&terms=all&author=&sc=1&sf= all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Pret ra%C5%BEnik
:D ajd cemu tvrdoglavost tolika.
Mad je dobar igrac koliko se sjecam =)
= Citat =:
Znači to što si ti pro u doti ti daje pravo da upropastiš drugima igru sa svojim napuštanjem matcha?= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ