pa da je i 50gb nema veze, neka oni sam poboljsavaju, model update bi bas dobar bia :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
pa da je i 50gb nema veze, neka oni sam poboljsavaju, model update bi bas dobar bia :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Lako se izgubiti u moru uploadanih clipova u zadnjih 15-tak sati, ali pretpostavljam da je ovo prvi dio razgovora o novom sustavu dungeona i raidova u Cataclysmu :D
Drugi je također uploadan, tak da nastavite nakon ovog..
Ma ne zanima me. Cata je odavno preorderan :D
Najbolji Q&A dosad :D
Kak je Metzen nabrijan :pray:
Pazi da ne bih to gledao..što kažu?
Tko je taj Metzger or voteva?
Pazi da ne bi to gledao samo da tebi prepričam... :P= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
kao borba između Deathwinga i one Alekstraze kak vec :D nikad nisam skužil kak se to čita, ko neki čehi :D
aha..get it, ala book story, yeah!
sad sam na djelu di pričaju o filmu :D
Sam Raimi ^^
Taj Q&A je nekih 45 minuta postavljanja pitanja dvojici glavnih likova odgovornih za lore i questove u Blizzu... Izreda se ekipa iz publike i pucaju pitanja, jel, a njih dvoje odgovaraju.
Uglavnom, genijalni odgovori :D
da, al meni nekak dosadno, sva pitanja vezana za lore i qvestove, niko nema pitan ja tipa "oce bit free igra", "ocete poboljšat modele" i tak pitanja koja vezu tehnički dio igre, jebate lore to iovako mogu na netu nać i pročitat ^^
ocem Dx10 ^^
edit : a evo tek sad dolazi o klasama
Tenk ju, tenk ju ^^
Što se tiče lorea, meni su zakon ona pitanja od nekakvih geekova koji pitaju nekakve detalje tipa "što se dogodilo s XY dwarfom koji je na XY lokaciji ostao izgubljen..?" i onda Metzen onako ne zna što bi na takve stvari odgovorio i samo kaže "...........yea....... we'll look into it" :D
- so, at present we're just gonna jump through the portal at 58, go through outland, say hello to illidan, then go to northrend.. how's that gonna work?
- ....................... .........*tup tup tup* ............ Poorly.
:pray:
EDIT:
Cata login screen
- Yes, no more roaring stupid undead dragon tha-...
- RROOOOOAAAAAA
- GODFUCKINGDAMNIT
epic :D
Nenadjebivo, iako će mi malo falit onaj earraping scream iz WotLK-a.
Jes ti *poslušao* kako zvuči Cata log in screen? :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
da genijalni XD koja sprdnja brate, vecina odgovora You can count on it, and it's gona be badass!!! YEA!= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
[quote=Gu$ht3r]da genijalni XD koja sprdnja brate, vecina odgovora You can count on it, and it's gona be badass!!! YEA![/quote:2lft3zsn]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2lft3zsn
da baš tako xD a pazi spiku, lik ide tražit dopuštenje dal smije rec kolko su qvestova napravili za Catu uspoređujući sa Wotlkom xD
onak bmk dal je milijun ili 100 i on ide tražit dopuštenje od šefa xD koda ga je pital dal smije rec kad diablo izlazi xD
ma sprdnja sa ljudima totalna
btw evo više o log in screenu
[quote=Aerial_51]Jes ti *poslušao* kako zvuči Cata log in screen? :D[/quote:2a8jlilo]= Citat =:
Izvorno postao "Devil Dog":2a8jlilo
Puno manje krešti, a i smanjili su ton kreštanja...
Nope, mora paziti da ne ispadne na kraju kako su lagali i mora biti odobreno od PR ekipe, tj. šefa.= Citat =:
Izvorno postao flander
Hah lol sad sam pogledao Class Q&A. Genijalan intro od GhostCrawlera ^^
"I'm a libra.. I like long walks on the beach, I like drinking gin... and nerfing paladins."
Publika onak "YEEAAAAHH !!"
I lik diže ruku u zrak :D
Ma najžešći BlizzCon što se tiče WoWa do sad. Ono, nije neki spektakl po pitanju sadržaja jer većinu već znamo, ali PR im je odličan ove godine :D
Login screen je po meni tako mutav, uvijek me živcirala ona sindragosa i sad opet stave zmaja.
I umjesto da barem ima neki opakiji urlik stavili su zvuk ko da zeko kiše mislim daj ajde.
Jedino šta mi je fora je vatra i to.
wow login screen je najbolji bio.
Misliš TBC? :P= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
tbc je več bio forsanje, onaj baš oriđiđi wow login screen ftw.
Što se mene tiče nek jednostavne naprave script od valjda 10 riječi koji će nasumično birati login screen i to je to..
treba to negdje predlozit
I nek stave da kad stisneš F5 se refresha sve i opet dobiš novi login screen.
A mislim stvarno toliko buke oko login screena kojeg gledan cilih 3 sec, ovi novi je zadovoljavajuci, meni je iz vanile najdrazi, ali sad bi vi da oni trose resurse i vrijeme na to (nekazen da ga nemaju viska), al koga briga, ionako ces se naviknut za 2 dana i neces opce obracat paznju na to sto se dogadja.
Napokoon novi komp windows 7 i sve :) wow uplacujem ovaj tjedan i igranje mirno napookon xd :) :) :pray:...nevjerujem da sam to doceko haha