lol kad se sjetim onih par dana nakon što je maliken izašo, imbaimba, zamjenio je scouta na tjedan dana :D
Printable View
lol kad se sjetim onih par dana nakon što je maliken izašo, imbaimba, zamjenio je scouta na tjedan dana :D
Nije ni ovo lose =/
http://img835.imageshack.us/i/wutm.jpg/
da omg..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
onda sam i ja igrao.
nije mu trebalo nista lifea/mane za onaj mac njegov, nesto tako je bilo, i bilo je vraski imba xd
i onda bas to, nakon tjedan dana, back to t3h scawt.
http://www.examiner.com/images/blog/..._Hon_Scout.gif
enigma :)))= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
mnogo kul heroj, frend ima fetish na enigmu još od dote, prejebeno je imat takav support u igri, imo najbolji ulty ima.
btw nije loše ni za kripanje, možeš forestat, vrlo versatilan heroj :)
pyro je bog u igri ko ga zna igrat= Citat =:
Izvorno postao KI KI
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
kasnije kad sam napravio codex i staf of master, onda pogotovo
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat
[quote="Tegla Ajvara"]
pyro je bog u igri ko ga zna igrat
/quote]
:pray: :pray: :pray: :pray:
bed je sto ga silencer rejpa..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ali da, uber ulta.
dw sa codexom :pray: :pray: :pray: :pray:
[quote=Tegla Ajvara]pyro je bog u igri ko ga zna igrat= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":j46vyq8s
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
kasnije kad sam napravio codex i staf of master, onda pogotovo
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat[/quote:j46vyq8s]
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?
mos ownati pred kad imas hellflower. doduse pyro+hellflower=bilosta mrtvo.
nema nub heroja, samo heroja s kojima znas/neznas igrati. dovoljno snalazljivi pyro ce moci ownati dobrog predatora, barem u early/mid gameu, te stime, ako to dovoljno dobro izvede, moci ce i u late gameu
@Shaka
Pyro i Slayer su support heroji, i tako se treba gledat na njih.
makar su i dobri pubstomperi ako nemas fejl team.. :)
odma se sjetim jebenih efekata u honu..
ulti od ova dva navedena heroja (slayera pogotovo) /bow
[quote=Shaka]= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?[/quote:59qhchqh]
da, zato je witch slayer trenutno najpopularniji i najjaci support/babysit heroj u igri, a pyro redovito dominira prvih dvadesetak minuta igre
i rofl ono, ak je pyro noob hero sa jebenim stunom kojeg moras pogodit, combom koji bi noobovi slasno usrali, neznam...
counteraš ws-a i pyroa sa svim herojima?
pyro redovito owna mene nikada...
zato sto ti uvijek igras sa predatorom, koji je counter za pyroa= Citat =:
Izvorno postao KI KI
de ono pustite shaku došo je s lola :(
xd
shhhhhh :)
ja igram predatora kada mi se neda igrati... onda odem u sumicu i tam sam i nema me... kad mi se neda igrat znam malikena uzet i isto proc u sumicu... a inace il odem random il igram nes totalno bezveze a da nije predator
pa nije bas da sam dosao samo sa lola= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
imam jedno 150 sati HoN bete...nije se bas toliko promjenila da sam noob,dotu sam takoder dugo igrao
bogami pyro ni daleko noob heroj jer sam dosta ljudi vidio da ga neznaju igrat (po itemima)
moras ga duze vrjeme razvaljivat da se uhodas i da sam skontas koji mu itemi najbolje odgovaraju
olol de prestani više, plače mi se kad čitam tvoje postove.
lol 150 sati. da igraš 2k sati hona i onda tjedan dana igraš lol sakao bi kokove samo tako, jer je tempo igre, gameplay i sve ostalo jedno 9000x zahtjevnije u honu.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
[quote=Rang€r]olol de prestani više, plače mi se kad čitam tvoje postove.
lol 150 sati. da igraš 2k sati hona i onda tjedan dana igraš lol sakao bi kokove samo tako, jer je tempo igre, gameplay i sve ostalo jedno 9000x zahtjevnije u honu.[/quote:2yusu9pq]= Citat =:
Izvorno postao Shaka
nismo KingRaven, ne brini
da igraš pun kurac sati hona... jel sad dobro? 2000 sam bezveze lupio, mogo sam reč 9000 il bilokoji drugi velik broj da bi istaknuo poantu koji ti očito neshvačaš.
ma... nisi ni ti skuzio, nema veze :)
http://img219.imageshack.us/img219/5919/69514925.jpg
evo, cisto da vam objasnim pyra i imortal njegov
cedex sam imo na lvl4 i 6k golda
a onaj zuti item je osnova svega za pyra, beznjega neide
Noob game?
naravno da je nub gejm..
pyro sa codexom je isto nub.
Dagger je must have. (portal key)
i aghanims, hex. (sheepstick i nemogu se sjetit kako se aghanims zove u honu amagad xd)
Staff of the master
sto je najzalosnije da je iole netko bio koliko toliko nafarman iz suprotnog tima DW bi te sa jednim udaracem raznio na 1000 komadića =S
na lv22 i imati samo ta 3 itema je zalosno...al fakat
nomes i codex na pyrou
koji kurac :(
i bilo je vec par diskusija o sotm-u na pyro-u, necu govoriti kako je sto je, ali meni je hearth of tarasque pet puta bolji, jer ubrzava casting animacije, sto pyrou jako pomaze pri landanju stunova, onda smanjuje cd-ove, te pyrou daje ogromni survivability kojeg treba. bloodstone je takoder jako dobar izbor. nekako mi je najdraza kombinacija pyro sa pk-om i HoT-om, al vi kupujte sto zelite...
sta ja ovdje propustam? :/= Citat =:
jer ubrzava casting animacije, sto pyrou jako pomaze pri landanju stunova, onda smanjuje cd-ove
od kad heart daje to sto si naveo? :E
a dagger ti pobije obadvoje za 3puta manje golda.
dobijes escape mehanizam, landas stun bez problema.
jedino gubis taj hp.
btw heart sad u novoj mapi (u doti) daje 2hp per sec reg i 50% mana reg!!