Da. Svi su ljubomorni na Mighty Apple :rotfl:
http://www.imagesforme.com/upload/6d98c5cb.gif
Printable View
Da. Svi su ljubomorni na Mighty Apple :rotfl:
http://www.imagesforme.com/upload/6d98c5cb.gif
@=PcP=F@N sa osobom kao što si ti neda se raspravljat i nema smisla
broj postova ne govori ništa o meni i mom životu a dam si glavu odrezat da živim ljepše i kvalitetnije nego netko tko piše ovakve gluposti= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
i tko ti spominje broj postova?-samo ti nastavi lijepo živiti odlično za tebe..
al za vrijeđanje ćeš lagano na hlađenje baš kao što sam i ja išao
@sickman
onda imamo svjetski rekord da hype vec godinama prodaje neki proizvod kao lud(i pod, i phone,i pad, mac-ove) a ne kvaliteta...
ali da,lako je reci to su glupi i bogati amerikanci...onda kad pogledam tko to kaze(balkančići koji nemaju ni jednog sveučilišta među 500 u svijetu,op.a većina ih je američka) samo se nasmijem
ljudi moji... i OVAJ DAN JE DOSAO...
Untethered JailBreak 3.1.3. za sve uredaje je vani (da, i MC 3GS modele)!
Nema unlocka jos!
Ako jos niste, back upajte vase SHSH fileove za 3.1.3. firmware...
koliko ce trebati Appleu da pokrije rupu i izbaci firmware koji nece donesti nista novo, samo da zajebe ljude koji nemaju SHSH fileove?
takoder, nemojte updateat iTunes na 9.1.1 na dalje... ako imate 9.1.0, ne dirajte nista!
www.spiritjb.com
sto znaci Untethered ?
Macovi imaju prednost što su jednostavni za korištenje i pouzdani bez da zahtijevaju od svog korisnika da bude geek. Osim toga Apple ima nekih zgodnih uređaja i rješenja, ali sve skupa ništa dostojno hypea. Prodavanje pijeska arapima.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Nisam ja nigdje rekao da iphone kupuju glupi i bogati amerikanci. A i da sam rekao ne bi bilo daleko od istine. To sto balkanci nemaju niti jedno sveuciliste u top500 na svijetu neznaci da smo gluplji od amerikanaca. Dapace...mislim da postoji vise glupih amerikanaca nego sve ukupno gradana cijelog balkana. No glupoca i pamet kao i sveuciliste nema nikakve veze sa apple proizvodima.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Pogledaj jos jednom sliku i zapitaj se sta sam htio reci s njim. Ako opet neskuzis. Objasnit cu ti.
Objasni nam. Ne da mi se razmišljati... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Ako hoćeš izbaciti ladicu cd/dvd uređaja, moraš njegovu ikonu odvući na koš za smeće.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zar je to jednostavnost? Toliko o Macu.
Ili stisneš Eject na svakoj mac tipkovnici?
ukratko... Krepl je skuzio da ne bude mogao u potpunosti zaustaviti haxere te im je odlucio otezati zivot... postoje pre-MC (untethered) i post-MC (vidljivo po product kodu - tethered) iPhone 3GS modeli (3G nema takvih problema)... pre-MC su iz prvih mjesec i pol proizvodnje, a post sve ostalo... stoga je u ove postMC Crapple odlucio ugradit neki vrag radi kojeg nakon restarta/gasenja moba moras pristekat mob u komp i iznova pokrenut JB (traje 15 sec, al svejedno je pain in the ass)...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ali sada je i to rijeseno... :)
caka je u tome sto su se prijasnji JBovi temeljili na fuljanju po kernelu... a Spirit (naziv novog JBa) uleti tek nakon bootanja...
najjednostavnije moguce... ;)
ah i da... caka je u tome sto radi i na 3.1.3. postMC.. za kojeg se ceka JB od kad je izasao, zato sto je apple onemogucio restoreanje na starije firmwaree... a haxeri nisu htjeli releasat nista prije izlaska iPada kako apple ne bi izdao novi firmware i zakrpao exploit...
ps. ovaj plants vs zombies je prezarazan... igrao sam ga cijeli dan u skoli... :D
aha
super,sozio sam ja tja JB jednom liku,znaci sad nece morat vise palit iphone preko kompa.
nego,posto on ima 3.1.2 mislim i blackra1n JB,koja je procedura da se prebaci na ovo?
Mozes mi odgovorit na PP posto je ovo na granici pravila foruma
A ti si si neki frajer da imaš ovlasti ljudima djeliti warnove? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
I sad mi je jasno zašto nemogu napraviti prelazak sa 313 na 312, ali meni nikako nije jasno zašto nemogu napraviti prelazak sa 312 na 313 :twisted:
Pocne raditi backup i to traje satima i ništa nenapravi dok neiscupam mobitel iz kompa :-x
stavi mob u restore mode i pokusaj opet...
Aha oke. A di se to stavlja? :D
nije iPhone za tebe
Al ga imam pa šta ću sad... :D
Mislio sam da je iPhone dovoljno intuitivan i user friendly tako da je za svakoga?= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
nego sta...al neke osnovne stvari su ti kako da ga stavis u restore mode..ako to neznas e onda ga jebi
Tu ste naspamali po temi a još mi niko nije reko kako se mobitel stavi u restore mode.
Ako je to no resetiranje postavki onda ništa od apdejta... :yuck:
btw. ja imam iPhone a iPhone imaju samo glupi ljudi koji neznaju ništa sami napraviti, a to znaci da sam ja glup pa mi vi sada trebate reci kako se mobitel stavi u restore mode. Kontate? Ili ste i vi glupi ko ameri pa ništa nekontate :)
pa bar sam za tebe mislio da znas koristit google xd
a ne cekat danima, tjednima... dok netko ne odg
eo ti :
Jzyy4puapig
http://www.google.hr/search?q=how+to+pu ... =firefox-a
50 tuturijala...
kada na jutjubu u search upises "how to put iphone" odma ti drugu opciju izbaci...
strasno...
ajde dajte preporuke za igrice... trenutacno se zabavljam wormsima, broken swordom, guitar rockom, plants vs zombies (ovo svakako preporuka), fifom i assassins creedom...
treba mi rezerva kad sve ovo predem... :D
imam doma od optime wlan ruter, D-link
jel se mogu onda preko ifona/nekog android telefona preko tog spojit na internet, da mi nabija promet na DSL, znaci da mi ne trosi na mobu
Da ako ima Wi Fi. Ako to nema, onda taj iPhone fakat ne valja.
Btw, već neko vrijeme razmišljam da bi mi dobro došao iPod touch, a sad vidim cijene od 1500, 2000 pa nadalje. Može li se negdje preko neta naručiti 8 ili 16GB verzija po nekoj pristojnoj cijeni? Također, kažu da je 8GB verzija nešto lošija od ovih ostalih, po čemu to?
gledaj samo da bude 3. generacije (3G)...
http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=se ... TRA%C5%BDI
vidi tu... ovo mi se cini cist ok...
I primijetio sam da ih ima u 3 generacije, a koja je razlika? I da li da uzimam jailbreakan ako budem kupovao?
jailbreak je 10 minuta posla.
a razlike su ti u brzini, podrsci, kapacitetu itd... definitivno uzimaj 3g... ;)
Podrška? Znači da pojedine aplikacije rade samo za treću generaciju ipoda? Ili OS, svejedno? Ako je tako, to stvarno nije u redu...