Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Vjerovatno zato sto ako je ne pogleda i dodje da je popljuje srece komentare tipa "Sta ti imas da pricas kad nisi ni pogledao" ili "Prvo pogledaj pa pricaj nesto " i sl.
Sve tri odjednom, Sopranos i The Wire su odlične serije i s njima ne možeš pogriješiti, Monk je pak odlična serija za opuštanje.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
BTW Lost kraj retajan dozlaboga.
[quote=Horny Devil]Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.[/quote:x66agvwq]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":x66agvwq
Ne gledam, samo se smijem ljudima koji ju gledaju :)
Sto znaci da je serija dobra, jer te posredno ipak uspije zabaviti, zar ne? :)
The big bang theory, pokidao sam se na zadnju epizodu
pogledao zadnje dvije epizode chucka,jel ovo bio kraj serije ili bude jos jedna sezona?
Zavrsila je 3. sezona, je l'? Koliko znam 4. je vec potvrdena.
Mamuti, ovi Vatreni Dečki su totalo opičeni, kako dobra serija :)
genijalna serija,pratio sam je stalno prije par godina.
Ma sad je na rtl-u opet, kao nove sezone koje još nisu bile, pa mi je zanimljivo ^^
Ja počeo gledat Sharpe (TV series). Odlična serija.
Sharpe je imba, i treba više takvih serija.
To ovo?
Da to je, ima 16 epizoda, prva je snimljena 1993, a zadnja 2008.
[quote=The Boz][quote="Horny Devil":24u31fqk]Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.[/quote:24u31fqk]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":24u31fqk
Ne gledam, samo se smijem ljudima koji ju gledaju :)[/quote:24u31fqk]
Pizdo spojlerska. :bravo:
Imaš pravo na svoje mišljenje o seriji, al da moraš spojlati jebemu... KUDOS
sad sam na polovici druge sezone SG Atlantis,super mi je serija,kanađanin i škot su najbolji likovi,humor je izvrstan,jedino sto me smeta je sto za skoro svaki posjet nekom planetu koriste identicnu scensku podlogu i identicnu snimku jumpera koji slijece na jednu plazu pokraj jezera,to me uzasno nervira.
posto mi se SG:A svidio mogao bi dati jos jednu sansu i SG:1,ali samo zbog onog plavog lika i O'Neilla.
Meni je isto spojlao i još sam čitao post baš zato jer nije bilo spoiler taga. Boz benaj se.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
This.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
E da od rejđanja zbog megaspojla nisam napisao kakav mi je kraj... Kao prvo, sretan sam što je konačno kraj, a kao drugo, uopće mi nije loš. Serija je išla tim smjerom i ne vidim neki drugi kraj. Ok mi je i nije loše "objašnjeno".
Uglavnom serija mi je sve u svemu neloša, bolja od prosjeka. Dala je nešto novo, malo je prenapregnuta i ne trudi se objašnjavati baš sve, al ono Abrams.... Znajući o njegovoj fascinaciji životom i njegovim misterijima zašto bi trebalo sve do jaja biti objašnjeno - kada ni zaista nije. Neloše izvedeno, osobno ne vidim neke kvalitetne alternative.
Neke teorije svog objašnjenja ću kasnije nabaciti. NARAVNO, U SPOILER TAGU.
Počeo gledat Buffy
genijalno u svakom pogledu
jedva čekam da dođem do dijela kada počinje Angel pa ću paralelno gledat
angel mi je i draži od buffy
sezona 1
10/10
Potpuno promašeno.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
A ne, cheese do maksimuma. :)= Citat =:
Izvorno postao olio
Konačno sam završio Spartacusa. Naravno, kraj je predvidljivo postavljen za 2. sezonu, ali zadnja epizoda je bila OK. Kill them all, indeed.
Počeo gledati The day of the triffids, miniserija rađena po knjizi, dosta zanimljivo, bar meni, pošto mislim da ova tema nije baš puno obrađivana, također inteligentne, pokretne biljke mesožderke <3
Završio sinoć prvu sezonu My Nam is Earl.
Vgg mi je serija, vjerojatno ću danas počet i drugu sezonu.
My Name is Earl pwna! Malo je monotona prvih dvije sezone ali kasnije je čisti užitak!
pogledao cijeli sg atlantis u 2 dana, oči su mi bičle crvene kao da sam ispao iz 28 dana kasnije
Nemoguce jer da pogledas cijeli SG:A ti treba 70h+= Citat =:
Izvorno postao unknown
Upravo obratno. Prva sezona je odlična, druga je dvostruko bolja. U trećoj potpuno iscrpe ideje i gledaš je na silu do kraja, dok je četvrta sezona čista negledljiva dosada i sigurno tu odustaješ.= Citat =:
Izvorno postao Frky