a primjer za lagane stvari?i molio bi da pjesm aima zapis u tabovima jer mi se neda po akordima drkat:D
i da,smoke mi je malo teza:/(
Printable View
a primjer za lagane stvari?i molio bi da pjesm aima zapis u tabovima jer mi se neda po akordima drkat:D
i da,smoke mi je malo teza:/(
wake me up when september ends-green day
lagana je(barem meni [6 god glazbene]) a i većina stvari se ponavlja
bas sam sada naucio prvi dio basketcase :D
imaš od bitls-yesterday samo na dvioje žice
traži, a to kaj si rekal za akorde, kak onda misliš naućit svirat ?
sviraj sve pomalo
Ak ćeš samo učiti riffove koji ti se sviđaju, ne budeš daleko stigao.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
pa to mi velim, sviral lagano, polako, a on mi odma ide na Smoke on the water :pray:
nije da vrijeđam ili neznam kaj, neg sam i ja bio u takvoj prilici dok mi frend nije rekal da se toga ostavim, do daljnjeg
fala Bogu pa ima domaćih stvari koje su lagane za uvatit ritam i dva do tri akorda, ona osnovna,na tome se uči svirat
lako za pickinig i rifove
:wink:
To ti je ko da matematiku kreneš sa množenjem, možeš tablicu napamet naučiti (lagane riffove), ali ćeš imati problema s kompleksnijim stvarima (teži riffovi, soliranje, bla bla), ak ne znaš osnove (akorde, sviranje ritma, bare hvatove itd.).
Molim te da ne usporedjujes glazbu sa matematikom.
Hvala.
:D
usporedi je sa ženom ^^
Zna Jambrek kako ^^
Nađi bolju analogiju i ja editiram post. :P= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
evo našal sam^^= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
fala ljudi na savjetima,evo uvjezbavam bas ono od bitlsa,i wake me up then semptember ends od grin geja
fala jos jedom ;(
ak si izvježbo one gej pjesmice tpa "oda radosti" i "tvinkl tvinkl" onda možeš polako krenit sa akordima. za početak uzmi nešt jednostavno, npr Roštilj od Hladnog Piva, imaš samo A i E akorde. pronađi šta te zanima (nešt sa akordima) i peri po tom. kad odsviraš Fridu od Psihomodo Pop-a, onda možeš reć da znaš svirat akorde!= Citat =:
Izvorno postao Jerry
:wink:
uvježbo sam ta sranja gej :D
e sad,roštilj znam,al me jebe malo ritam,a i kako da sviram roštilj na električnoj ako se to svira akustičnom :o
bleh,nvm,uspio skinit roštilj ^^
necu ti ja mensona svirat puj:D
imaš vježbe za mali prst Bratec martin, to kad skineš onda se javi, za prste potrgat kolko ih moraš rastegnut i i sa malim pšto više svirat
pa mogo bi reći di da nađem te vježbe npr :)
green gay :D :D :D
isuse,ad me jebe mašinica preskače nešt,pa ja ću popizdit -.-
Evo odlučio sam preko ljeta da ću učiti svirat gitaru....evo slika gitare :)
http://www.max-save.org/pix/0w3gc7z_thumb.jpg
nice Gibson ^^
original :cry:
pa daj to meni stryder ^^
:D :D :D :D :D
http://www.imagesforme.com/show.php/73546_IMG0097.jpg
kad se vec falimo svojim instrumentima
Pojačalo MEGA AMP :pray:
hahahahahahahah su to čarape ispod sotla :rotfl: :rotfl: :rotfl:
bum linko na svoju opremu sad skoro čim dovršim neš pa pofotkam
joj čux što pratiš detalje :P
@neven
jbg meni je dobro ^^ jest da zuji na distorziji ali za početak mi je sasvim oke ^^ za par dana ću kupiti orange neko pojačalo 30W nekih 400 KN,frend ima,ali on ima 50w ili 60 nisam siguran i odlično je
kakva su to pojačala za 400 kuna :S
to fakat onda mora bit kvalitetno :S
mislim ako već želiš naućit svirat gitaru onda se radije istroši ko čovjek i pikni neko pojačalo od somu kuna pa nadalje
i još k tome misliš kupit Orange pojačalo za 400 kuna ?
kolko ja znam ta su pojačala vrhunske kvalitete i nema šanse da buš našal za 400 kuna
¸šta će mi tako pojačalo za svirku kod kuće ?