Moj bed. Sad sam otisao na GT.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Reki su da je zamarajuce naganjati i ubijati grupe neprijatelja jer je sad misija tri puta vise.
Krivo sam ih razumio prvi put dok sam gledao.
Printable View
Moj bed. Sad sam otisao na GT.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Reki su da je zamarajuce naganjati i ubijati grupe neprijatelja jer je sad misija tri puta vise.
Krivo sam ih razumio prvi put dok sam gledao.
Nitko nije kupio, nitko ne komentira ništa. :)
TSK, TSK, TSK.
Ne kupujem iz protesta.
:)
Naravno, gamerska scena PCP foruma je jedna nepobitna i moralno definirana komuna. :)
Fala bogu, ja se držim svojih principa 8)
Buraz je već imao spremne pare za igru, čak je navaljivao da mu preorder napravim.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
No ništa od toga.
Kao što rekoh, da nije DRM-a kupio bih igru, a ovako iz principa neću. AC2 se čini kao kvalitetna igra, a kvalitetne igre uvijek kupujem odmah kada izađu (Mass Effect 2, Bad Company 2, Dragon Age, etc.), ja kada kupim igru ne želim da me lupaju prozorom u čelo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovako je radije neću odigrati, bolje to nego da gubim živce sa originalom, DRM-om, i Ubisoftovim prozorom na mojem čelu. :)
Bilo bi mi bas zao tvojih zivaca...
:roll:
Ubisoftu sigurno je, mojih 50 €, a i ne samo mojih. :)= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Grim
Da si mislio kupit kupio bi
Ostalo su price
Koliko dobrog sarkazma ovdje
Kakiš sinko, kakiš.= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Lažeš sinko lažeš= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
kulumasta, postajes naporan. Covjek je rekao svoj stav i ne vidim smisao toga da ides dalje provocirat. Vec si to radio prije te je ovo zadnje upozorenje. Ako vidim opet slicne postove, brisat cu ih i saljem zahtjev za banom. Jasno?
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Eh, tako sam i ja mislio, čak i Black Box izdanje. No sada, ako neću moći igrati igru zbog problema na serverima, mi nije svejedno.
Ma neznam da li su ti problemi sa serverima toliko cesti, ili se to sve previse napuhava(vjerujem da je ovo drugo u pitanju). Razmisljam ozbiljno da si kupim novi SC tak da ni meni nije svejedno. Budem se prije kupnje jos malo raspital da vidim da li stvarno ima puno tehnickih problema s tim serverima.
Nije= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mozes jos malo pojasnit?
Ne, bio sam dovoljno jasan. Jedno je izrazavanje svojeg stajalista, a drugo siljenje provokacije. I dosta o tome, rekao sam svoje. Sada natrag na temu.
imam igru odkad je izasla i serveri su pali samo 2 puta na nekih 2-3 sata..= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Evo igram zadnji dva sata negdje, dobra je igra. Počinjete kao klinac, errand boy ekšli. Malo treba vremena da se kontrole pohvataju al nakon 10-15min. Grad je predivan, svaka lokacije se unese u bazu podataka pa kasnije možete tamo čitat. Već sam upoznao DaVincia i tako, sad se tek počela priča razvijat. Igra je malčice zahtjevnija ali likovi zato ljepše izgledaju. Odoh dalje igrat, dok ne zaspim za kompom xD
Sad si je kao kupio, hahahaha.... :roll:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne, još neki dan al nisam stigao instalirat.
Interestin'. We wouldn't mind seein' some pictures as proof, you know. ;)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Vjerojatno je osvojio igru na nekoj nagradnoj.
Nekako sumnjam u to. Prije bi bilo da je ispala iz kamiona. :)
Ma najvjerojatnije mu je cura to kupila, ne znajući da je on napisao na forumu da ju neće kupiti iz protesta.
Moguće.
Evo, sve ste rekli :)
Inače, dobio onu pravu oblekicu, fora je kaj je možete nadograđivat sa dodatnim armorom i sličnim glupostima. Sad tek počinje prava igra. Taj prvi section koji sam igrao traje dobrih sat i pol-dva sata, a sveukupno ih ima 13-14, tak neš. Ako i ostali budu takvi ovo bi mogla bit relativno duga igra. I da, sidequestova i onih opcionalnih zadataka ima ko kineza.
Still, no pictures, huh?
Ovoga...kaj su vam te slike sad tak bitne? Fino do algoritma i vidjet ćete kak izgleda ;)
P.S. Nemojte spamat :)
Ja odoh igrat ^^