Shvacam to nerfanje skillova (zbog ravnopravnosti klasa)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
al zakaj vice nema dropa npr,,,req 7 ili 5
Printable View
Shvacam to nerfanje skillova (zbog ravnopravnosti klasa)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
al zakaj vice nema dropa npr,,,req 7 ili 5
mislis max dmg req 6,7 i to?
mislim da hammer moze biti max dmg i req 7(jer ga nitko ne koristi su valdja to stavili)
ma nula bodova= Citat =:
Izvorno postao Melandru
max dmg je sada minimalan drop req 9 (8 i 7 ne dropaju vec dugo vremena)
req 6 max dmg nije nikada niti postojao
Dropaju, ali su vrlo rijetki.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
ali nisu gold, kolko znam
max dmg req 7 i 8 NE DROPAJU vishe nigdje
to je josh prije eotna uvedeno
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Ajmo se ja i ti okladit da oni još uvijek dropaju.
ok ja ti vjerujem XD samo reci di to dropa?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
na wiki pise da jos dropaju
req 8 inscribables itekako dropaju...od početka nfa...
a jesul gold??
i josh jesu li max dmg?= Citat =:
Izvorno postao Kron
i jel moze link za to?
Offtopic detected.
Neću još splitat topic, ali se vratite natrag na temu.
Max. Req. 8 oružja padaju kao gold, dok za req. 7 znam da mogu pasti kao max. dmg., ali nisam siguran jesu li onda gold.
@ Mafioso
Neka početnici znaju koliko im vrijedi ako im ispadne req. 7 ili 8 max. item.
Ma znam to, ovo nije veliki offtopic - ako nije preko 2 strane, nema potrebe za splitanje topica/brisanje postova.
a jel zna ko jel ima neka igra online???npr.prije par mjeseci sam s interneta skinuo pirates of caribbean...multiplayer..luda igra..igras s cjelim svjetom...jebeno..jel postoji koja takva igra..koju nemoram kupit???jer sam htio igrat Guild Wars, ali kad sam se malo raspitivao o njoj,cuo sam da to moram placat..tak isto i WoW..tak da nis od tih igrica...
jeben post... :D ...piratija ti je ovdje zabranjena...
Ako hoces besplatni MMO,pogledaj prigodni podforum
viewforum.php?f=21
i,btw...GW nema pretplate....cheers!
GuildSWARsSNemASPretPLATuS!11!!1!!!!
Nadam se da misliš na Voyage Century Online, jer PotC nije besplatna igra kolko ja znam.= Citat =:
Izvorno postao martin_k
Evo ovdje sam skinuo: http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/# ... tnews.html
dobices tropsko voce iz mog avatara 100% ak to ima veze s piratijom...neda mi se gledat na link... :D= Citat =:
Izvorno postao martin_k
Free to download,free to play
:(
šteta
btw.Who Is Gail?
Gail Gray je glasogovornica GW. Ona ima zenskog R i ona i froggy (kojom ona najvjerojatnije upravlja) donose nove vijesti i pitaju igrace sto zele promijeniti u igri. Najcesce je u international districtu velikih gradova, mislim da sada u Kamadanu zna biti.
Uglavnom, froggy je jedan od legendi xD
nisam baš skužio ovo sa frogyem
u vecim gradovima se moze vidjeti "NPC" Frog koju kontrolira Gaile kada dodje u grad= Citat =:
Izvorno postao Melandru
aha
:)
thx
vidio sam od prije kao neke intervjue sa njom na guru-u,ali nisam znao točno
Evo pošto sam dao WoW account nekom Jerryu,razmišljam da se prebacim na -- nikada to nisam očekivao [dramatična_glazba]SGuild Wars![/dramatična_glazba].
Stoga me zanima,
1.Zaraznost.Dali se GW da igrati kao WoW,koji igram 2 godine...?
2.Priča.Ima li ikakva priča?
3.Koliko sve ekspanzije i te čiče-miđe koštaju? Znam,ima Google ali nekako se osjećam lijenim.
4.PvP.Kakav je? Da naglasim,opsjednut sam PvP-om ^^
5.Izbalansiranost klasa? Koliko ih je? Najzabavnije klase?
6.Ima li tu,ahem,jedan server na kojemu svi igrate ili ih ima kao u WoWu,cca 40 +/-?
7.Community.Dobar,loš,zreo,...
8.Zadnje pitanje za milijun kuna - je li igra zabavna?
EDIT: Ako vam se neda ovak' preko foruma odgovarati na pitanja,može i preko MSN-a (pogled dolje).
za početak, gw je (po meni) dosta različit od wowa
imaš 6 klasa, nastavak košta oko 250kn(kolko ja znam), ekipa ti je raznolika, a pvp se isto razlikuje od wowa, većina stvari se kad si pr0 vrti oko titula, možeš nešto o igri saznati i na gw.gamewikis.org , jer ja baš nisam neki lumen za objašnjavanje... možeš i nekog pitat za buddy key, ja ga nemam...
1. u mom slucaju ogromna zaraznost. cim dodjem s posla palim gw pa sve do spavanja. no real life FTW= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
2. naravno da ima prica i jebena je (nisam igro wow i ne znam kakva je prica tamo pa ti ne mogu reci di je bolja)
3. ako cesh kupovati sva 4 dijela u trgovini mozes kupiti za nekih 850 kn. ali mozes i od drugih ljudi kupiti sva 4 dijela. obicno ih prodaju po 300-400 kn
4. po meni ti je PvP (premda sam PvE igrac) jako dobar. postoje nekoliko turnira na godinu di pobjednici odnose 100 000 $
5. svaka klasa ima svoje prednosti i mane. imash 10 klasa ako posjedujes 3 osnovna dijela (4ti ne donosi nove klase)
6. u GW nema ono da birash servere. imash districte (europe/america/asia/international). u europi imash josh podjela po jezicima (english, german, french etc. nema hrvatskog)
7. po meni - dobar (zreo)
8. ja od kako sam poceo igrati GW ne zanima me ama bash nijedna druga igra sto ti govori sve
Poco sam se nabrijavat na guild wars i mislim si uzet..
E sad...
Jer moram kupit sve dijelove GW-a ili najnoviji??
Molim jos da mi nabrojite kako idu nastavci GW!!(od prvog do zadnjeg)