Ja krećem sa The Longest Journey.
Printable View
Ja krećem sa The Longest Journey.
E, al Microids radi fenomalne cut-scene, jednako kvalitetne kao i Blizzardove. Detalji i "kutevi snimanja" su nevjerojatni. Upravo sam pogledao trailere za Still Life 2 i nisu izgubili touch. A za Syberiu sva ona mehanizacija tako divno prikazana :pray:
Mislim da cu i ja zaigrat Longest Journey samo kad prvo ovo sve kompletiram :rotfl:
The Longest Journey planiram igrati već godinama... :(
Danas upecao Left 4 Dead :D
Silent storm 2... again
kane's wrath.
Quake 4 i Doom 3
Najzesce, pogotovo Doom3...cista klasika koju nitko jos nece dostic duuugo.= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Inace poceo spanat Dead Space, hocu malo kakit u gace :D
Plants vs. Zombies - e probajte igricu, meni je pre dobra, baš je smiješna i super napravljena, svaki dan prođem po koi nivo. Eto trailer: CHAbHz8iYHcSi muzik video 0N1_0SUG ... re=relatedS.
Resident Evil 5 - PS3 (posudio PS3 od frenda :) )
Plants Vs Zombies, Nevermore, Eets, Tasty Planet te još uvijek Tropico i E&D.
Empire Total War, Dawn of War II, GTA 4
Malo odigrao FarCRY 2, dosadio mi je.
Malo odigrao Bioshock, dosadio mi je.
Sada ću igrati ClearSky i bolje mu je da mi ne dosadi :D
PS: Nisu igre krive, ja sam kriv. Imam strašno puno volje da nešto igram ali su mi misli preopterećene i ne mogu se upustiti u igru :(
Hm...WoW, Burnout, FEAR, STALKER, Fallout 3, DoW I i II i trenutno za potrebe recenziranja And Yet It Moves koja je nadasve čudna igra. :D
Multitasking much?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Primarno Fallout3, a usput Dead Space, Fear2, Diablo2, Last Remnant, SBK09 i Race Driver Grid...ceka se nesto novije i pametnije ^^
Ovisi o raspoloženju. :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Empire total war.
Eat Lead: The Return of Matt Hazard (Xbox 360) i SBK 09 Superbike World Championship (Xbox 360)
AAO, Rogue Trooper, Populous.
Castlevania - Dracula X
Fak, samo sam spoznao da sam izgubio sav skill za platformere... ali ima nešto u igri i još sam oduvijek volio Castlevania serijal. :)
Jericho, Warlords Battlecry 3, The Path, Tasty Planet, Plants Vs. Zombies, Tropico.
Ovo mi je taman za sad.
@Arby - nisi jedini, ja sam se pošteno namučio da u Adventure Islandu prođem prvi nivo... ali ono,Sprvi nivo. Zahrđao sam :)
atm igram ESO(ether saga online(
X-Men Origins: Wolverine, Dawn of War 2, Fallout 3, Riddick: AoTDA
Trenutno igram Assassin's Creed + Dawn of War II. Samo što mi se sve manje i manje igraju igre a kupija nedavno komp baš zbog njih. :rotfl:
Lol, odjebo sam igre na kompu i preselio se na GBA igre :D
Trenutno derem po Pokemon FireRed nastavku, pre pre zarazno :pray:
Uhvatio me val nostalgije izazvan postovima na forumu pa igram : Nox i Dungeon Keeper 2 :D
igram battlefield 2 multiplayer,fallout 3 i team fortress 2 :pray:
GTA VC
Evo napokon sam se bacio na Mass Effect :) .