jedva čekam :D= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Printable View
jedva čekam :D= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
je= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
novog hulka a jedno 7 , možda 8, u superhero žanru čak i 9 :)
a prvi hulk je, ono koliko se sjećam, prilično blesav, negdje 2,3
Hvala, morti sutra odem u kino sa curom pogledati.
Batman:Begins
Uh, kakav genijalan film, ovo je definitivna preporuka svima koji vole filmsku umjetnost. Ako Dark Knight uspije nadmašit ovo, mislim da će mi postat najdraži film ikad.
Nakon 2 bijedna nastavka koji su okaljali ime batman, pisci su se odlučili za mnogo realniji i mračniji ton filma, što je bio pun pogodak. Glumci su također odradili odličan posao, naročito Christian Bale, kojemu glavna uloga savršeno paše. Jedino mi je Katie Holmes bila nekak prosječna, ali to je jedina mana koju mogu naći filmu. Obavezno nek pogledaju svi koji još nisu, učinit ćete si veliku uslugu.
Planet TerrorS:pray: :pray: :pray:
Jednostavno genijalan i ultra-zabavan film u stilu starih trasheva.
Gdje Tarantino u svojem doprinosu Grindhouseu nije uspio, Rodrigez sigurno je.
Nemoj zaboraviti spomenuti Šerbeđiju kao lokalnog beskućnika, e. :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[quote=Arbiter of Change]Nemoj zaboraviti spomenuti Šerbeđiju kao lokalnog beskućnika, e. :)[/quote:38wndi1v]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":38wndi1v
Da vidiš, to sam zaboravio, prilično zahtjevna uloga od neizrecive vrijednosti za cjelokupni sadržaj i tijek filma, prvi čovjek koji je ugledao Batman-a :)
[quote=Arbiter of Change]Nemoj zaboraviti spomenuti Šerbeđiju kao lokalnog beskućnika, e. :)[/quote:1hkqwlyv]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":1hkqwlyv
Kaj je to bio on?
Uopće nisam primjetio.
Kako to da je pristao na tako kratku i malu ulogu?
jel tko gledao jučer film u kojem je glumio billy idol? na 1. programu, film se zove...hm... wedding singer, tak nekak :D
gleda sam prije :D= Citat =:
Izvorno postao Maja
to je ono u avionu kad bude billy ?
UF. Popis je dug ali ajde.
Nemogući Dave (krepavao sam od smijeha)
Nema Predaje (uživao sam u svim scenama borbe)
Granice (HEHEHE)
Pištolj MR 73 (prehebena akcija/triler)
Nemoguci Dave
lol
Presmiješan je film. Najžešće je kad se pokušavao prvi put nasmijat :rotfl:
Upravo sam pogledao Nacionalno Blago 2.
Odličan film.
daaaaa :pray:= Citat =:
Izvorno postao olio
ponovno pogleda batman begins.. pripremam se za dark knight-a
Evo pogledao danas Incredible Hulka u kinu. Film je odličan. Svaka čast ljudima kaj su ga odlučili napraviti iznova, napravili su vrhunski posao.
HULK je po meni na samom dnu što se filmova tiče, odvratan film, graniči sa jadnim ali ne smijem biti tako kritičan pošto on ne zaslužuje titulu JADAN, ta titula je jednostavno nedostižna za taj film i nazvati Hulka jadnim je sramota za ostale jadne filmove. Film je KATASTROFA.
Dok u drugu ruku, Incredible Hulk je izvrstan. Ne sviđa mi se glavni glumac, a i Liv Tyler nije komad kakav je u Armagedonu bio, ali to su zapravo jedine dvije mane koje sam našao u filmu. Efekti su brutalni, bilo grafički bilo zvučni, Hulk je valjda 50x brutalniji nego prije, ma jednostavno morate pogledati film.
HULK -> 0,0001 / 10
Incredible HULK -> 9 / 10
PS: I strašno me iznenadio kraj filma, kada se pojavi osoba iz jednog drugog Marvelovog filma koji je bio nedavno u kinima :pray: :D Nebum rekel tko da ne spojlam, ali već vidim da bu se ovaj Incredible Hulk i dalje razvijao te vjerujem da će se uskoro u nekom od Hulkovih nastavaka pojaviti više super heroja iz Marvela ujedninjenih u borbi protiv zla.
hehe kraj je :pray:
moj frend samo to i čeka otkad je završio film :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ali čudno da nisi nigdje pročitao da se ta osoba pojavljuje, ja sam to pročitao na više mjesta...
Ja nisam apsolutno nikaj istraživao o filmu, cura me nagovorila da ga pogledamo u kinu :D Jedino kaj sam tu na forumu pitao da li se isplati, i bome se isplatilo. Tak da nisam mogel znati da bu se lik pojavio, a bome je bio ogroman gušt vidjeti ga na kraju i pod pravim imenom pošto sam par tjedana ranije gledao njegov film u Cinestaru i bio jako zadovoljan :D
WALL-e
The Island
6.5/10
Ah, Michael Bay i njegovi specijalni efekti ....
Odgledao "The Happening"...jos jedan odlican film Shyamalana,redatelja "Signsa","Sixth Sensa","The VIllage",itd....prepoznatljiv nacin snimanja,neopipljiv neprijatelj,i zastitni znak njegovih filmova; violina koja se proteze kroz cijeli film..
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
:o :hangin:
Film je direktna konkurencija starom Hulku -> katastrofa.
Hm,rekao bi onda da ti ni njegov "Zaselak" nije dobar film...
Zaselak nisam gledao. Ali Signs i Sixth Sense su mi odlični filmovi od Shyamalana.
Happening mi je bio loš prvenstveno zbog glume te loše prezenrirane priče. Film ima jako puno potencijala i nudi izvrsnu pouku, ali ta pouka ne dolazi do izražaja zbog loše prezentacije. Film je mogao biti odličan i to bez puno muke, ali na kraju je ispao loš zbog tih porpusta, pa makar gluma bila namjerno loša kak ljudi tvrde :D
užasno plitak film... zombiji su jadni...film uopće nije strašan...očekivan je... ovo forsiranje lika s tom kamerom je užasno.. likovi su papirnati.. film nije cloverfieldu ni do koljena :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Pogledao sam Jumper.
Dobar film.
:thumbs2:
meni je film zakon čista 10-ka!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Frky
Jučer gledao "Wanted". Dobra pop corn zabava, a uz to dadeš i 20+ kn da te glavni lik vrijeđa u par navrata.
Ono na kraju kad kaže "And what the fuck have you done lately!?" me čak malo ponukalo da nešto i napravim... (rezultate te katastrofe javim uskoro :D )