Ocemo otvorit topic sa IDima u beti?
Printable View
Ocemo otvorit topic sa IDima u beti?
ReiKo.reiko
popis ID-a igrača imate na sc-gamer.net.
Dobra fora za natjerat me da se regam :D
Anyways moj je:
TheOn.theon
Sve dok opet ne resetaju b.net :rotfl:
mozete bar preporucit di da nabavim key? reiko ti si kao neki propovjedac i siritelj starcrafta ovdje a neces mi pomoc... :(
Već sam ti rekao kako sam ja dobio.
@ Teon
Dobra, dobra... :D ekipa na sc-gameru samo ČEKA da im otkriješ sve svoje gosu strategije! :) plz dođi.
Ah gosu strategije...
Poceo sam tek jucer (betu dobio u subotu, skidalo se do ponoci)
Odigro sam jucer preko 20 matcheva, ovaj tjedan ne stignem puno.
Igram random, sve rase su mi zanimljivije. Mogu rec cak da su Zergovi najdosadniji u dvojci iako s njima najvise ownam.
Placemente sam se lose odigrao (em neiskustvo em nisam iso po build orderima koje vidjam u replayu... npr sa teranima sam iso mass viking xD)
Jucer sam doso do 3 mjesta u Copperu (e tolko sam se naigrao ko nikad u zivotu, ujutro kad sam se probudio danas sav sam bio u starcraftu). Skoro pa cu u bolju ligu
prijedlozi za sc2 beta key? pls.... pretty pls.... :D
Kupi ga. Ne budi naporan. Igraj sp preko ilegale. Igraj prvi dio.
20 gejma puno :) daj bokte do do rucka stigneš ako počmeš u 9:00. Pogotovo jer su u SC2 gejmovi kraći.= Citat =:
Izvorno postao Teon
di se moze kupit? samo ovako na crno kod nekih ko ima ili ima i legalna prodavaonica?
Nisam reko da je 20 gejma puno, vec da ne stignem punoS(odigrat) ovaj tjedan= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
P.S. Nemrem pocet od 9.00 (eventualno subotom)
gg no re.
Znaci ispred Algoritma idem 17. i kempam :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ili lijepo napraviš tank rush tako da ne moraš čekat.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Nema toga u sc.nisu ovo generalsi.
Oprosti, mislio sam Zerg rush.
Tank Rush: Ancient term that had it's hay-day during the C & C era. Zerg Rush has replaced it entirely.
Nakon sto sam jucer zaredao poraze (fakat mi nije bio dan, ne samo u StarCraftu...) danas sam dozivio nesto sto sam inace dozivio samo u Brood Waru.
Startao sam random onu inferno mapu kak se vec zove i dobio Protossa. Protivnik je bio Zerg.
Kako non stop randomam neznam jos build ordere i tako, jos uvjek upoznajem igru mislio sam ovo ce takodjer bit auto loss (pogotovo PvZ).
Krenuo sam sa standardnim chrono boostanim Zealot harassom, i stekao laganu prednost. Kako je gejm tekao dalje, Zerg je krenuo na mene. Mojih 10 Zealota je epski branilo bazu od preko 60 Zerglinga. Par forcefielda je pretvorilo dio mape u Termopilski klanac a moji Zealoti su Spartanski odradili svoje.
Naravno uz Zerglinge tu su bili Hydralisci no par dobro namjestenih Psi Storma ih je pomelo. Nakon praznjenja energije High Templari se transformiraju u Archone i pocinju one hitat hrpe Lingova (imo sam +1 upgrade jos k tome)
Preepski match je bio! :pray:
Mislim da sam se zaljubio :D
Cini mi se da StarCraft ][ ima itekakve sanse preuzeti mjesto svog prethodnika
P.S. Dobio sam ^^ (templari i sentry ftw)
P.P.S. Uzmite u obzir da smo oboje pocetnici...
Ma prebolesna igra, jedva čekam da dođe.
Pa ćemo se svi družiti na Battle.netu, jel'? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Vec patim od ptsp-a uzrokovanih dow dujom. Taman cu to zalicit do pojave starcraft dvice pa se vec vidim u udruzi ljecenih stacraftoholicara za godinu dana... pa diablo 3 a tribalo bi se ženit :D
eo ja sam poceo igrat brood war opet,igro sam i prije al sam odusto zato jel mi se nije dalo zbog lose grafike i stalno sam gubio,pa mozete zakljucit da sam noobara,moze neko preporucit neki site gdje ima neakvih guidova npr kolko radilica treba izgradit za resurse onda build orderi itd itd...
A da ti Teon staviš link da si pogledam match?
Dodaj me pod friendsove.
Nemojte se previše hypat, da ne bi bilo nismo znali :P
Jel' se mogu ja hypati?:)
Ah, ti si nahpyan više od 10 godina... Hehe
http://www.gametrailers.com/video/previ ... t-ii/65255= Citat =:
Wings of Liberty has been cooking away in Blizzard's labs for some time now, and is just about ready to crystallize.
Odbrojavanje pocinje... ma koga ja zezam, odbrojavanje je pocelo prije 10 godina! :D
Hell it´s about time Blizzard releases this shit.
http://www.gamereplays.org/starcraft2/
Na ovoj stranici možete vidjeti najnovije vijesti vezane uz SC2, forum i sekcija replaya gdje možete skinuti i gledati zakon replayeve.
Preporučujem svima. Ja sam osobno stavljo svoje replayeve, ali za dow2.
Skupimo cijeli Hrvatski community na SC-Gamer.net. Šta će vam ti sajtovi osim da popratite što radi progaming/euro scena... najbolji način za napredovati je igrati sa "svojima" i pričati o strategijama unutar zajednice (domaće).
Koj ti je nick Fury?
Sumnjam da ce ti replay bit nesto gledljiv ... 2 pocetnika kako igraju :thumbs1:
Ja sam ti TheFury.fury
Podržavam SC-Gamer.net i hrv community. Želio sam ukazat na to da gamereplays nudi odlična replay community. Naši igrači bi mogli stavljati svoje replaye tamo i onda staviti ih na SC-Gamer.net zbog same jednostavnosti. Tamo se isto mogu naći odlični replayi koji nam mogu pomoću u osmišljavanju i unapređenju vlastite taktike/builda.
Osobno sam radio sam igrom dow2, a ne bi bilo loše i sa SC2.