treba mi neka fight igra poput TEKKEN ali za PC
Printable View
treba mi neka fight igra poput TEKKEN ali za PC
Mortal Kombat serijal
ali za PC,skinuo sam bio mortal kobat za PC ali je napravljena za PS tako da su kontrole potpuno zajebane jos posebni napadi...= Citat =:
Izvorno postao Čux
tako da mi treba igra samo za PC,normalne kontrole
nekužim te sad, za PC al za PS ?!?
MK je i rađen upravo za PC platformu, stariji nastavci su abandonware pa bi ih trebo moć nać za skuinut negdje. Bolje šore za PC jednostavno nebuš našo jer prektički nepostoje
citaj sto pisem != Citat =:
Izvorno postao Čux
mortal kombat je napravljen za PS,i netko je tu igru za PS nekako prebacio da se moze igrati i na PC-u,ali kontrole su ostale iste i nemogu se mjenjati.Kao sto sam bio rekao u "pomagaj brate" trebam neku PC igru slicnu MORTAL KOMBATU ili TEKKEN za KOMPJUTER iliti PC !
Onda si skini Mortal Kombat ! Kak ne kuzis, ti si skinuo bit ce krivu verziju, skini onu pravu za PC, u MK4 ti je mislim F5 za opcije, al provaj F1 za help svejedno
Edit: Jedine dobre tuce koje su izasle bas specificno za PC su kolko znam Mortal Kombat 1 - 4 i mislim da Street Fighter 1 i 2
Ili pricekaj par mjeseci, izlazi Street Fighter 4 za komp i izgleda odlicno, u 2.5D tehnici je sto mi se svidja jer ce bit ko i stari nastavci.
A i najavljena je exclusiva za PC Dead or Alive Online
Mafiju sam odigral.Kaj sad?= Citat =:
Izvorno postao Čux
onda Scarface probaj
Ovak igraju mi se strategije iz srednjeg vijeka (vitezi xD) ugl. da mogu radit ogroman dvorac sa velikim zidovima i da mogu veliku vojsku radit-.-
Sad mi samo nemojte preporucit medieval (il kak se vec pise) ili onaj stronghold (mislim da se tak pise).Aj pls ako neko zna neku dobru neka kaze i bilo bi dobro da da neki gameplay od tog...A btw netreba bas bit srenji vijek bilo sta...
Age of empires serijal možda, ili neki stariji nastavci total war-a
knights of honor,dobra strategija,srednji vijek,možeš igrati i s hrvatskom,jedini problem je što je malo prelaka
Probaj Lords of the Realms, mislim da 3 nastavka ima.= Citat =:
Izvorno postao Buftla
joj joj neznam kaj da igram a mrzim strategije( oprostite fanovi ), a scarface odigral.= Citat =:
Izvorno postao Čux
onda možda godfathera(većina kaže da nije to to,al se meni igra sviđa)
Hvala na pomoci :boohoo: , skuzio sam sam koji je novi dio : Pedal to Metal= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Pedal to Metal ima već četiri godine, ako ne i više. Nakon njega su izašla čak tri novija nastavka.
Posljednji u nizu je poprilično novi 18 Wheels of Steel: American Long Haul.
http://www.americanlonghaul.com/
Moja preporuka je da probaš KInng of the Road, po meni puno bolji od 12WoS iako je stariji dosta :D
navedite mi neki wwe ili wwf naslov za pc osim wwe raw.
E fala care puno fala... :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Skoro nabavio krivu igricu...Huh.I samo da pitam 100% si siguran da je American Long Haul?
:cry: :cry: :cry: :cry: presel sam ga.= Citat =:
Izvorno postao la50
= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
izgleda da si onda sve odigro :D , niš mi više ne pada na pamet, jedino da pokušaš stare GTA naslove, jedinica i dvojka su sad freeware pa ih moš skinut sa službenog sajta
Zanima me neki FPS. Nešto kao splinter cell double agent ali sa više pucačine.
MGS 4, cujem da je vise ko TPS neg Tactical Espionage
XIII, odlican strip FPS, ima i podosta steatha unutra.
Thief, no to je cisti stealth
Javim ti jos ak se sjetim.
A ja trazim (pokusaj br. 2) neka fighting igra (tipa MK) koja se moze igrat online ...
Argh, jutros sam našao neki link za bb tabačinu, multiplayer grafika sve, samo sam zaboravio postat argh, čekaj možda se sjetim, aha evo ga
http://www.battlemailkungfu.com/index.p ... up_landing
:D
u racku e neznam kaj da igram sad bu ju skolski praznici i trebam se naoruzati, a neznam se s cim. :-x :-x :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Čux
ej ako si tako očajan neznam,onda si uzmi gun(to ti je kaubojski tps,kaubojski gta)
ili total overdose
zna li neko nekakvu strategiju u kojoj mozes graditi fine castlove, odbrane i takve stvari :D
Sad nedavno ti je izašao Stronghold Crusader Extreme, nabrijana verzija orginalnog Crusadera. Ima dvadesetak novih misija, a kapaciteti vojske su navodno podignuti na 5000 po strani.
Stronghold definitivno.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Ancient cities:Nile= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zeus
Pharaoh i ništa više mi baš ne pada na pamet, probaj ove