Wolf's Rain je oke, al meni je precjenjen. Očekivao sam mnogo bolje, a često je i dosadan + nelogičan.
Printable View
Wolf's Rain je oke, al meni je precjenjen. Očekivao sam mnogo bolje, a često je i dosadan + nelogičan.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isto mislim o Code Geass,ono postalo je retajno do iznemoglosti...
Pogledao sam do negdje 4. ili 5. epizode i sada me ubija u mozak kako ne želim gledati dolje,ne da nemam volje nego znam da će mi biti užasno
Ma pogledaj, moguće je da sam to samo ja. Stvar je u tome da se R2 razvodnio previše u usporedbi sa R1 - fanservice je postao više-manje obavezan (od standardnog ecchi do potrebe za ubacivanjem stereotipnih likova kako bi se zadovoljili otaku ekipa), previše Geass povezanih stvari koje su u biti ubačene samo kako bi se čitava priča pokušala učiniti epskom (na kraju je vidljivo da priča nije uopće o Geassu, ma koliko se čudno činilo) i općenito nedefiniran/naknadno ubačen glavni negativac.
Ali ipak preporučam da pogledaš... finale je dobro premda pati od fast-forward sindroma. Zadnjih 15 minuta je sredrapajuće.
Ali ono shiftala se radnja od Leloucha na zavjeru oko CGa što mi je manje zabavno...
I dalje čitam Eyeshield 21(chapter 155 sada sam),malo sam i čitao Samurai Deeper Kyo i ok je,ali ne da mi se čitati dalje(makar Yuya i 18+ scene FTW)
Znam da sam ovo rekao već par puta, ali fakat bi trebao više odgledati onaj Maria-sama ga Miteru. :(
Imam jedan achievement, nagovorio sam Duke-a da odgleda nekoliko serija. :thumbs2:
Druga sezona je žestoko bolesna, čak je toliko random da se prva sezona čini normalnom u usporedbi s njom. :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Evo, skinula se 2. sezona. Čim pogledam Strait Jacket bacam se na nju :)
Naruto 439
http://www.onemanga.com/Naruto/439/
Owna bogovski,ovo bi bilo fora vidjeti u animeu,koliko god pojednostavili i razbili smisao...
Počeo gledaj D.Gray Man
Kulan veoma.
http://www.onemanga.com/Eyeshield_21/303/19/
Najveći cliffhanger ikad,igdje.
Sama pomisao koliki je to cliffhanger je teška.
Meni vjerojatno najdraži Shounen anime, da ne spominjem kako je zapravo jedini koji sam mogao podnijeti (ono, Bleach i Naruto jednostavno nisu moja stvar). Fillera ima nešto sitno, ali začudo još više doprinose priči, samo je kroz negdje sredinu anime malo zamoran, ali pred kraj postaje žestoko.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Inače, ovo će biti tužni mjeseci za mene budući da mi dosta dragih animea završava - Tytania, Casshern Sins, Soul Eater, Toradora, Berserk (samo zadnja epizoda, ako se ne varam), itd. Ali ajde, doći će valjda još dobrih.
pogledao
Welcome to the N.H.K
samo pohvale, odličan anime
sada moram mangu pročitati
oduševljen sam
9/10
Počeo čitati D.Gray man.
Sada na chapter 21.I skužio da postoji anime,sada traje uvodna špica,owna boga.
:)
prije 6 dana sam završio sa welcome to the nhk, ali još ne mogu
iz glave izbaciti pjesmu ...Puru puru pururin puru pururin
joj pjesma je kao virus, poludit ću
Naruto 440
http://www.onemanga.com/Naruto/440/
Već me živciraju cliffhangeri na svakom chapteru.
@Arbiter
Ne znam zašto, al mene D.Gray Man ful ful ful viče na FMA. Ne znam zašto jer baš i nemaju dodirnih točaka.
Imam samo 24 epke pa plačem dok mi netko ne skine ostale. :(
@olio
Meni isto odličan Welcome to the NHK. Skroz me iznenadio i oduševio. Na fini se način bavi problematikom modernog društva, prvenstveno japanskog + doza kvalitetnog humora, za razliku od Excel Sage koja ima jednu dobru foru u 4 epizode, a prodaje se kao neka komedija. Imaš možda puru puru puririn u mp3 formatu? :D
Pogledo Black Blood Brothers
Nisam mnogo očekivao jer nije baš nešto razvikan, no na ANN ima fine rejtinge za njega i ima samo 12 epizoda. Anime je zapravo kul i vampiri tamo mi ne idu na kurac kao što mi inače idu. Čak je anime i prekratak, ima skroz dobar setting i pozadinu koji bi se dali lijepo razvući, no ajd, možda je bolje ovako.
E, prijedlog usput. Mogli bi kad govorimo o nekim animejima linkat profil na ANNSkao što je postalo moderno da se za serije/filmove to radi sa IMDB-om. Pošto je IMDB za ciljanu publiku, a anime nije među tim, mislim da bi bilo kul odjebat ga i tak ANN abjuzat. Kul je i koristan s informacijama, a rejtinzi su pošteni.
Get away, 56k FIEND!
Da, ne znam odakle izvlačiš tu sličnost sa FMA, ali nema veze (da si rekao da ti Busou RenkinSbaca na FMA, ajde). :)
Iskreno, pogledao sam BBB i osim nekoliko zanimljivih situacija nije mi se baš dopao. Ono, dizajnera koji je osmislio izgled glavnog lika treba mlatiti do besvijesti zbog onog suludog šešira i općenito nekako komičnoga izgleda. Ali sama priča je solidna, možda ne toliko eksplicitno iznesena kao u većini anime-a, ali dovoljno dobra da me zaintrigira. Glavni problem je nažalost u tome što anime nema dovoljno kvaliteta da bi ga smatrao imalo boljim o prosjeka.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Inače, danas završava Casshern Sins ako se ne varam (šmrc), a Tytania ima još samo nekoliko episoda (konačno se sreli Jouslain i Hyulick što je bio povod da zasvira main theme).
Meni je Allan sličan Edwardu.
:)
citam veritas trenutno, manga ima potencijal da nadomjesti nedostatak naruta kada ovaj zavrsi...
Na chatper 6 sam Veritasa.
Dobro je,koliko chaptera ima ukupno do sada?
Onemanga ima ih 28 mislim.
veritas je nov ima ga dosad 26 chaptera, onemanga ima sviih 26 i sedmicno izlazi ako se ne varam
Casshern Sins završio... solidan, zbunjujući i začudo, kraj koji nijeSispao neukusno melodramatičan (premda neki likovi umiru na kraju... damnz). Ali naglašavam "zbunjujući" jer je ostalo nekoliko stvari koje nisu razriješene, ali i jer je ostavljen "open ended" na kraju. Ukratko, jedan misaoni anime gdje borba, ma koliko zastupljena bila, uvijek dolazi 2. po redu i često je samo pozadina za nešto veće. Druga sezona bi bila spajanje ionako već rebootane licence na održavanje života, ali ne mogu poreći da bi ju volio vidjeti.
Nešto me uhvatilo, pa ponovno gledam Hellsing.
Evo, ja upravo odgledao prvu epizodu Ergo Proxy.
Nije loše, kome se svidio Ghost in the shell vrlo lako bi mu i ovo moglo bit dobro :)
Čitam D.Gray man.
Kulno,prekulno.
Čitam Suzuku,damn
:(
počea san gledat soul eater-a mogu reć da su spaljeni do daske
preporučujem code geass , trigun i mushi-shi anime
Predobar anime (Black Star kao anti-Naruto), posebno jer je prije nekoliko dana završio (bombastično finale) tako da nećeš morati iščekivati novu epizodu svaki tjedan. Inače, ovo je jedan od onih tjedana kad završavaju omiljene mi serije - Soul Eater završio (pomalo neočekivani razvoj zadnje epizode) i Tytania završila (zadnje 4 epizode su bile FENOMENALNE i akcija sada tek počinje, ako bude 2. sezone).= Citat =:
Izvorno postao Ulsar