-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Ma govorio sam za skuplje i jače aute aute, nit meni nije brzina bitna, samo sam spomenuo činjenicu da auti imaju 300-400ks a svi su limitirani na 250kmh.
Dizel sa 200ks ili manje je i više nego odlična solucija za auto koji će ti potrgat asfalt pod kotačima, kad sam se profurao u ocataviji rs dizel srce mi je stalo ^^ Samo gas i ubrzanje :) Bilo bi totalno ludo da Superba naprave takvog, to bi bila ludnica. Inače, omiljeni favorit, a za ne neku basnoslovnu lovu mi je Opel Insigni OPC, kako je to predivan auto, jučer sam ga vidio na cesti, one bolesne felge, nastavci za spulje, prednji kraj...Opel se fakat uozbiljio.
-
Ta Insignia mrak izgleda. Na nju treba metnut one superlegera felguše i neke gume niskog profila, pa imaš avion za sponzoruše skupljat...
-
Inace najavljena je octavia 3 :)
http://www.imagesforme.com/upload/48ad1b2d.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/19a819f4.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/e2ffea1e.jpg
Sto se tice insignije, nhf, ali to je opel i pouzdanost im je nikakva. Bar sto se skode tice imaju jeftinije odrzavanje, pa i audi i seat i vw. Da imaju, jer u opelu obican akumulator dode 900kn. Dalje nit necu. Nekorektni su po servisima, board computer im je jako nepozudan pogotovo onaj sa vecim ekranom, ecu na nekim modelima ima problema itd. Ugl sto se tice superba, kombinacija sedan verzija, 4x4 pogon i 3.6 V6 masina sa 260ks je sasvim dosta za takav auto kao sto je superb.
-
Čuo jesam za octaviu3 al ne vjerujem da je ovo finalni dizajn, u biti to su samo renderi. Al kako god bilo sigurno će bit na tragu superba...tko zna, možda je ubodem jednog dana dok dođe :) Ova trenutna mi je tiha patnja.
A ovo za opel neznam, frend mi ima zadnju astru gtc već par godina i sve prva liga, a od kad su počeli primjenjivat nove proizvodne metode na Insigniji i novoj Astri te uskoro Merivi, koja je btw awesome(pogotovo sa onim vratima) vjerujem kako su se stvari sigurno promijenile. Al uostalom, svaki auto ima neke svoje mušice, ja sam na svom peugeotu već par puta mijenjao žaruljica za svijetla, i naprijed i odostraga :) Čudi me da nisu žmigavci otišli xD Al ne dođe mi to teško, obožava ga bez obzira na sve.
-
Lol koje ti sitnice spominjes, a ovi problemi su skoro kao i onaj od toyote ^^
-
-
-
Gusther aj molim te vrati se u kinderbed. Oh noes jos jedan tatin sincek.
http://www.imagesforme.com/upload/3768f8b4.jpg
-
Tko ti je platio auto i popravak istog?
-
neznam kakve su ti to fore jos jedan tatin sincek? po ceme to molim te zakljucujes? zato jer je skoda sranje il sta? jebote barem sad kad si je slupo si mogo nes bolje sredit.
-
A ti testiraš sve modele škode koji izlaze na tržište pa znaš, jel?
-
Zar čovjek mora isprobat sve modele škode ili vidit sve lezbe na svijetu da može izreći svoje mišljenje na forumu?
-
U ovom slučaju da, jer momak govori da su sve škode drek.
-
nisam reko sve, potrefi se neka da valja :P , al opce je poznato da to i jesu, a to sto ti stari vozi skodu ili ti ne znaci da je moras branit ko da ti oci cupam.
-
Ti si lud, očito živiš u paralelnom svemiru. Ono, sva fakin moguča istraživanja tržišta, kupaca i kvalitete govore da je škoda u samom vrhu po kvaliteti i zadovoljstvu kupaca a ti veliš da je opće poznato da jesu. Jel ti uopće znaš kaj je ime Škoda značila prije 2. sv. rata?
A inače, reality check svim bitcherima, danas ne postoje nekvalitetni auti, ili šrot auti, barem oni koji se nalaze u cjenicima RH, standard proizvodnje i kvalitete se toliko podigao da nemožeš fulat s ničim, jedino svaka marka ima svoje mušice. Čak i Dacia po kojoj svi pljuju ima dobre aute. Al neeee, ak slučajno ne radi desni žmigavac auto je šrot. A kaj se tiće Škode, vozio sam sve modele, octaviu mi ima stari, već zadnje dvije generacije, auto radi bez greške. Zato stfu, nemoj se pravit pametan sa svojim komentarima. Bitno da si ti u pravu, svi vodeći stručnjaci su prave budale naspram tebi.
Al znaš kako se kaže, osobna satisfakcija je najvažnija, stoga poštujem tvoje pravo da pljuješ po njima al to pravo se samo odvija u tvojem malom personal spaceu, nit milimetar dalje, jer je totalno neutemeljen.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
nisam reko sve, potrefi se neka da valja :P , al opce je poznato da to i jesu, a to sto ti stari vozi skodu ili ti ne znaci da je moras branit ko da ti oci cupam.
Ne vozim škodu. Poanta je u tome da su zadnji puta marke auta nešto značile prije četrdeset godina. Škoda je danas gotovo isto što i Volkswagen, kao što je Nissan gotovo isto što i Renault, da ne nabrajam dalje.
Nekidan sam skužio da je Fiat Sedici 4x4 (ili ne znam kako se zove, ali onako je đipast) potpuno jednaka kopija Suzukija SX4, samo šta ima znak od Fiata na masci.
-
Pa da, joint venture. Isto ko i svi fiatovi, peugeotovi i citroenovi kombiji. C-Crosser i 4007 su pobrali skoro sve od mitsubishi outlandera...Neznam, ja nemam niš protiv toga.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Ne vozim škodu. Poanta je u tome da su zadnji puta marke auta nešto značile prije četrdeset godina. Škoda je danas gotovo isto što i Volkswagen, kao što je Nissan gotovo isto što i Renault, da ne nabrajam dalje.
Nekidan sam skužio da je Fiat Sedici 4x4 (ili ne znam kako se zove, ali onako je đipast) potpuno jednaka kopija Suzukija SX4, samo šta ima znak od Fiata na masci.
pa dobro ti misli sta hoces, ja sebi nikad necu kupit ni skodu, ni opel, ni fiat, ti samo daj.
SKODA NAJJACA
i aral nemoj mi tu skakat s 2 sv. rata na moderna istrazivanja trzista.
-
Znači niti Volkswagen jer je to isto? I Audi je čini mi se u istom koncernu.
-
znam da skode veciniom imaju VW motore, al svejedno, brate to je skoda, i jedan superb nikad nece bit passat ma kolko god oni to gurali u istu kategoriju
-
Zašto? Osim toga, škoda ima još puno više dijelova od VW-a. Kao što sam rekao, to gotovo i jest VW. Možda ti se dizajn ne sviđa, itd., ali jednako su kvalitetni kao Volkswageni.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zašto? Osim toga, škoda ima još puno više dijelova od VW-a. Kao što sam rekao, to gotovo i jest VW. Možda ti se dizajn ne sviđa, itd., ali jednako su kvalitetni kao Volkswageni.
osim sto je Škoda, ok neda mi se vise.
-
Malo je glupo zbog znakića na prednjoj masci govoriti da je auto smeće, ali kako hoćeš.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
znam da skode veciniom imaju VW motore, al svejedno, brate to je skoda, i jedan superb nikad nece bit passat ma kolko god oni to gurali u istu kategoriju
Fala bogu, em je Superb bolji, a možda čak i jeftiniji. Uopće ju je glupo uspređivat sa passatom, koji je ovak i onak klasu niže. Passat i Golf jedni od najprecijenjenijih automobila uopće.
-
Ma Suzuki Maruti 800 je mrak. :pray: Kakve crne Škode... :thumbs1:
http://smgenglish.typepad.com/photos.../maruti800.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Passat i Golf jedni od najprecijenjenijih automobila uopće.
Don't go there. Nemoj da te trol navuče pa da kažeš nešto glupo :P
@Gu$ht3r, stvarno pričaš pizdarije.
-
Ma ne brini, čim je našao passata za usporedbu znam kakav mu je mentalni sklop. Volim ja sve aute, samo neke više a druge manje ^^
-
Ah, istekao edit :( No, da se vratimo na topic, Nakon Toyote, Honde, Citroena i Volkswagen opoziva 200.000 vozila
Sad samo čekamo da se još marki pojavi xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
C-Crosser i 4007 su pobrali skoro sve od mitsubishi outlandera...Neznam, ja nemam niš protiv toga.
Ja imam! :P
-
VW u brazilu je svijet za sebe. tamo još uvijek proizvode golfa 1 sam pod nekim drugim imenom.
a što se tiče nekih recimo važnijih tržišta nema nikakvih problema
a što se tiče škode, ide ko VW, zvuči ko VW al nikad neće bit VW i s time trebamo bit sretni a ne srat zbog toga.
zbog opstanka škode tržište je raznovrsnije i žešće. i oni što seru kak VW koči škodu nek razmisle di bi ona sad bila bez VW-a