ne nega na EU - Fury
a ti? ako igras uopce?
Printable View
ne nega na EU - Fury
a ti? ako igras uopce?
Pola tih servera nema više. Mislim da su na Eu 3 servera ostala. Ja sam na Hyrkania bio, ali ne znam di sam sad pošto još skidam igru.
Bolje. Ionako su ljudi podijeljeni na serverima zbog igrinog pristupa zonama.
usao na svog barbariana i izgubio se u vremenu i prostoru hehehe nemam pojma odakle da pocnem... ajde sutra ako netko bude igrao nek se javi ja sam na EU - Fury serveru nick Alkaram ili ako netko bude isao ispocetka sa likom imam i ja tosa lvl5 na drugom acc koji je otkljucan hehehe :)
Nema mi starih likova, pa sam napravio novog imenom Herrsch (jer sam jako maštovit) na Fury serveru.
mozes provjerit ovdje
https://register.ageofconan.com/account
odi na opciju kopiraj likoce na test server i vidjet ces dali imas stare likove ako imas kontaktiraj GMove ;)
evo dodao sam te na frends listu ;)
Meni su likovi na cromu sad sam provjerio.
Duds im the same. Svaki nick varijacija whiskeya :)= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Stavio skidati. Vidim da mi je još živ lvl25 Conqueror na Cromu. Mogao bih tamo i nastaviti, neda mi se biti silovan na nekom PVP serveru -_-
Javi se kad kreneš mogu ti pomoć s instancama.
Eh, ako uspijem uopće pokrenut igru na 7600GT :( Izrejpat ću config pa što bude.
Pa kako ti je prije radio?
Imao sam HD4850.
Ufff, ako meni radi na high sa 9500GT i tebi će radit.
Baš malo čitam, trebalo bi raditi. Smanjit ću rezoluciju i sve opcije poubijat, i to je to. Samo što su mi idući tjedan ispiti, pa ću moći tek tamo za vikend zaigrat.
ja imam 8800GT pa mi je sve na max i radi kako treba :)
i na kojem ste serveru na kraju? ja sam na Fury tamo imam najvise likova na max lvlu... i na drugom acc imam lika na asgard serveru kojeg planiram prebacit na Crom :D
Pojasnite mi, igra je totalno besplatna? Gdje je caka?
Pogledaj tu.
http://www.ageofconan.com/playfree
whiskey na kojem si serveru i koji ti je nick?
moj nick Lizimuda lvl 10 ToS
Još skidam tako da ne znam di sam :) Ima sam barbara level 14 u trialu pa cu ga nastavit ako bude tu.
bit ce bit ce ;) ja isto prije par tjedana napravio trail acc i napravio tos-a maloprije udjem na taj acc i vidis ono tos me ceka hehe :D
ok javi se ingame kad skines ;)
F2P je mega gej. Imaš limit na dva zlatnika što znači da na 80 levelu ne možeš ništa kupit. Ja ću sebi ljepo uzet mjesec dana premiuma da mi se ne desi opet da trebam bit tenk i kad dođem do instance ispadne da je ona zaključana jer imam F2P.
Placao sam 2 godine, i sad da nemogu koristit svoje lvl 80 charactere. Nema u pticki materinoj.
Pa kolko ih imaš? Dva možeš otključat i koristit.
Imam 7 lvl 80 sa pristojnom opremom. A kuzis i to mi je glupo, otkljucaj 2. Posto cu igrat s frendovima, da si odkljucam 1 lvl 80 i 1 pocnem ispocetka, i kad mi ta 2 dosade, mogu se slikat. Totalna glupost.
Plaćaj :) F2P je ionako koristan samo dok dođeš do 80 levela i malo za farmanje T1. Evo ja sam si danas baš ljepo nabavio još jedan dio Triumphant seta. Nego jesi ti bio u Cro guildu?
Izgleda da sam ja skinuo US verziju jerbo ja ne vidim te servere o kojima vi pričate.
A još sam i napisao EU u Google : D
Nisam, al su me zvali. ^^ Ne znam sto se tice placanja, najvjerovatnije i hocu posto je jedni nacin da igram sve klase. I zar nije i BRC otvoren za free usere, tj. Tier 2? Posto vidim da pise 2 raid instances...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Samo Kylliki i Yakhmar su dostupni kolko ja znam Vistrix nije. I sve instance u Keshattai su premium :(
A omfg. Pa nisu normalni. Ja sam mislio da je Tier 1 i Tier 2 otkljucan. This is so stupid. :/