PS3 ofkors
Printable View
PS3 ofkors
pa poglej kak na x kutiji su ostri rubovi, i to me ubija...= Citat =:
Izvorno postao crazy123
ostri rubovi??
to nisam primjetio
pa poglej malo na ovom gore linku... npr jedan templar, na x kutiji mu rub svijetli, a na ps3 ne...
Assassin's Creed je tehnički jednak na obje konzole. Tu je samo razlika u kontrastu i zasićenosti boja, zbog čega PS3 verzija izgleda relativno "isprano" u odnosu na X360 verziju.
Na koji si ti screenshot mislio?
Ma lol.. nema oštrih rubova, jedina razlika je što je na ps3 slika "isprana" kako kaže Ixy.
Po izgledu i po estetici mi je PS3 bolji od 360. Zato sam ga i nabavio. No imam pitanje... Ima i X360 touch gumbe?
Čega? Ja imam PS3 pa nemam pojma što misliš pod tim.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
I predlažem svima da pogledaju E3 prezentaciju Sony-a, još malo pa će stiči i prestiči 360.
One gumbe na dodir... Ono plavo kaj ti svijetli ispod onog dijela di guraš DVD-ove...= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
ffs.
Aaa, oni touch-sensitive gumbiči? Ko' da je bitno da li to 360 ima, nije nešto presudno kod konzole ali je jako fora, to je :D
Reko sam da sam kupio PS3 zbog estetike. A u estetiku spadaju i ti kul gumbići :D
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
sorry ali meni na Xbox360 milion puta ljepša grafika
obožavam ovakve izjave
drago mi je da ih obožavaš jer i ja obožavam ovakve izjave :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao snowblind
gle nerazumijem se toliko u razlike toga ali išao sam metodom šta mi mi više paše oku i doista od ps3 mi nekako preglupo izgleda
a kaj je najbolja stvar, i na xbox-u i na ps3 je ista grafika... bar kolko sam videl usporedbe u par igri... totalno isti k...
Doggy.
:nonono:
X360 ima veći Frame Rate i malkice oštriju grafiku. Dok PS3 ima više fluidniju
ps3 slike na ovom linku gore izgledaju kao da im je brightness podignut, xbxo360 je tamniji, veći kontrast.
To se sve može podesit na Plazmi :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao GeForce
iako gledajući grafike za sada od ps3 i xbox360 kao što je netko rekao gore to su doista nezamjetive razlike.opet moje oko lakše prihvaća xbox360 ali mislim da se uspoređivanje xbo360 grafike i ps3 grafike može jedino usporediti kad imate 2 konzole jednu pored druge na istim lcd jel ovdje netko gleda tu sliku na crt,netko na lcd netko na jadnijem lcd netko na jačemu i nikad se nemože vidjeti prava razlika dvaju konzola preko ovakvih slika.
jedino što ove slike govore je da xbox360 više bazira na malo tamnijoj grafici a ps3 ko da je netko pojačao brigtnest....
jbg meni xbox360 jako puno odgovara jer:
ako vam i ode xbox360 se lako popravi dok ps3 kad vam ode molite boga da vam ga netko popravi(pola gluposti je zaliveno katranom....oni koji su rastavili ps3 znaju o čem pričam)
i ima više igrara za xbox360 nego za ps3
Vidi se da nisi iz Zagreba :rotfl:
U novom Zagrebu imaš PS3 servis i prodaju a cijene su im vrlo niske ^^
nekontaš....može se popraviti ali veći postotak nemogućih popravaka ti je ps3 umjesto xboxa...
i molim te nemoj mi te metropolačke fore...odrasti
Ma o kakvim nemogućim popravcima pričaš? :rotfl:
Ako imaš garanciju i ako se sjebo totalno dat će ti drugi ^^
Tak su mom frendu
a ako nemaš garanciju?
Onda si glup....
Garancija vrijedi 2 god ;)
A cijene popravaka su ionako i ovako male
ma negovorim joj o cijeni popravaka govorim o mogućnosti popravaka!ali opet i to što kažeš ako imaš garanciju kog briga onda;)
evo meni ovaj tjedan stiže xbox isto :)
360 i PS3 imaju podjednaku grafiku zato sto se najcesce xbox 360 koristi kao development platforma zato sto je na njemu "lakse" razvijati igre. A ako uzmes xbox 360 ekskluzivu sta najbolje izgleda (GoW?) i isto to od PS3 (motorstorm ili GT5 ili Uncharted) razlika je očita.
http://www.megagames.com/news/html/cons ... sign.shtml
Nadam se da to neće značiti da ćemo imati, npr., samo wasteland koji izgleda kao pustinja, a drugi racimo kao ogromna šuma, i da se neće smanjiti trajanje igre.
Kao prvo, prilično je neozbiljno uspoređivati igre koje žanrovski nisu ni slične.= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
I ako ti tvrdiš da je PS3 u stanju prikazati bolju grafiku od Xboxa 360, bravo, otkrio si kotač. Stvar je u tome da razlika između najljepših X360 i PS3 igara grafički nije tolika da bi to stvaralo neku posebnu prednost za PS3, jer se tu ionako radi o 2-3 igre, dok 90% igara izgleda gotovo potpuno identično na obje konzole.
Eto, imao sam priliku direktno usporediti X360 i PS3 (na istom LCD televizoru) i razlika zbilja nema. Uspio sam usporediti samo nekoliko igara (jer nisam imao kako nabavljati PS3 igre), pa sam najviše uspoređivao Oblivion i GTA. I obje su identične na obje konzole. Od ostalih sam uspoređivao neke demoe (FIFA, PES i slični) i sve multiplatform igre su izgledale isto. Jedine eventualne razlike su bile u izvođenju (PES i skate su se, recimo, bolje izvodili na xboxu). Da, Gran Turismo 5 Prologue izgleda odlično, ali nisam doživio onaj "wow" efekt jer nije puno bolje od igara na boxu.
I da, vidio sam i 1080p kod frenda (na Panasonic Vieri) i ono... razlike i nema. GTA IV (koji podržava 1080p lol) izgleda apsolutno identično na 1080p i 720p.
Sve što sam ja rekao je da navedene PS3 ekskluzive imaju bolju grafiku nego najvjerojatnije najbolja xbox360 ekskluziva Gears of war. Ako cemo govoriti o prednostima, istina, graficke razlike nisu ogromne, ali zapravo grafika u igrama je skoro dosla do fotorealizma i vise ni nema nekih velikih razlika. Prava prednost PS3 nije u grafici, nego u procesorskoj snazi , kapacitetu blu-ray diska i ugrađenom hard disku.