Ja procitao Berserka do 296 chaptera, steta sto nikad nece biti zavrsen. Miura je rekao da je trenutno 60% zavrsena prica, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje umrijece prije nego sto zavrsi mangu. ;_;
Printable View
Ja procitao Berserka do 296 chaptera, steta sto nikad nece biti zavrsen. Miura je rekao da je trenutno 60% zavrsena prica, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje umrijece prije nego sto zavrsi mangu. ;_;
:(
Stvarno bi bilo šteta, baš je epska saga.
Lako za godine, stvar je u tome što on izbaci 3-4 chaptera pa onda ode na pauzu od 3 mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao System
Da ni ne spominjem njegova "izvanredna stanja" kad god izađe nova Idolm@ster igra jer je u duši nepopravljivi forever alone tip.
Sad mi je napokon jasan ovaj komentar. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa kao prije je bilo da izbacuje svaki mjesec, ali posto ga je sjebavalo to sto crta publisheri su mu dali da izbacuje kad hoce. A jebiga, samo da ne umre :)
Sva sreca pa sam nasao nesto slicno da citam kad zavrsim Berserk.
http://myanimelist.net/manga/642/Vinland_Saga
Mada cujem da izdavalje ovoga sve sporije ide.
To ti je na hiatusu. :)
O cemu je taj Berserk?
O nekom liku, ide i ubija sa dzinovskim macem.
Pogledaj anime, on ti je više-manje uvodni dio mange. Onda moš samo nastavit :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Holy cum on a stick, izašo je Redline na DVD u Japanu, i ima ga na netu. :shock:
<3
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kad se bude moglo negdje nabavit, bacaj link.
Ima već na Nyaatorrents u DVD ISO obliku, sa službenim engleskim subsima... Samo je S/L ratio malo drekast. ^^'
Konačno stigao pročitati Gantz od zadnje pauze, nekih 60 chaptera ukupno. Woah. Shit just got real.
Vrijeme za repriziranje! Ne mogu odolit više ;_;
Krenuo sam Berserk, ima neki remaster sad (valjda), super izgleda.
Tnx, stavio skidat, nek fino ide, pa kad se skine-skine se :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Meni ide 0.5 kbps, ne hvala.
Nego jel ovaj Gintama najmocniji anime ili sta. Umirem na svaku epizodu.
Meni ide 490, cijelo vrijeme :)
Skinulo se, počeo gledat. E, za poludit kako je dobro :pray: :pray:
Odličan anime, tim više jer epizode nemaju nikakvog reda osim tu i tamo kojeg story arc. Nabe shogun. :)= Citat =:
Izvorno postao System
7 epizoda u danu, dobar sam.
Igram/gledam/čitam Fate/Stay Night visual novel... ARGH, spavanje ;_;
Najsmjesnija epizoda, umro sam. Nisam se ovako smijo jos od Golden Boy-a.
:pray: :pray: :pray: :pray:
Inače, da pitam ljude koji su igrali, ne kužim se u ove rute i to. Dosad sam pratio Rin, jel njezina ruta prva ili šta?
Naklonost prema Saber je Fate, prema Rin UBW, a prema Sakuri Heaven's Feel. Barem mislim.
Hm, izgleda zanimljivo. Možda stignem odigrati igru prije nego što anime izađe.
@Kostolomac - Skužio sam da je ovo prologue koji prati Rin 3 dana, i ono, ja sam već više od dva sata na tom prologu, strah me razmišljati koliko je velik cijeli novel :D
Ne čudi me :D Kad već spominjemo FSN:
Izvor: http://blogs.laweekly.com/stylecouncil/ ... _night.php= Citat =:
During the question and answer portion of the panel, one fan asked producer Mitsutoshi Ogura if Geneon will go on to producer the Heaven's Feel arc of the game. Through a translator, Ogura answered that it took two years for the animation team to complete Unlimited Blade Works, but once they have a chance to rest, they will likely begin work on Heaven's Feel. However, he indicated that the follow-up story might not be a film.
Jest da je stara vijest, ali ulijeva nadu!
Shit just started! :pray:
Predobro nešto, definitivno sam podcjenjivao visual novele.
Nakon bolesno brutalne smrti ovo je čisti WTF :pray:
Taiga Dojo, smijeh xD Nisu mi bile baš dragi likovi dok ih nisam tu vidio :D