Nisam slušao novi album, ali stvar gazi.
:thumbs2:
Printable View
Nisam slušao novi album, ali stvar gazi.
:thumbs2:
Wheels of Steel! Dao si mi ideju za svirat :)= Citat =:
No, te godine su ipak izišli i jedan Iron Maiden, Angel Witch, Heaven & Hell, Blizzard of Ozz, On Through The Night, Wheels of Steel, Strong Arm of The Law, Lightning to the Nations, Wild Cat...Uglavnom jednako žestoki, a u nekim slučajevima i žešći albumi. :D
Što se bubnjara tiče, Simon Phillips im je bio najbolji, ali on je ipak bio samo gostujući bubnjar na Sin After Sin, pa ne znam jel se računa.
Uopće se ne sjećam tog Phillipsa, ali ako je svirao na SAS onda je sigurno bio dobar.
Who Cares - Out of my Mind
Ne znam jel ovo bilo, ali pokazuje da stari dedeki majstori još uvijek mogu smisliti odlične riffove.
Pazite ekipu koja je sudjelovala u ovom projektu - Tony Iommi (Black Sabbath), Ian Gillan i Jon Lord (Deep Purple), Nicko McBrian (Iron Maiden), Jason Newstead (Metallica). Zarazno i ulazi u uho nakon prvog slušanja.
Jezivo kolko si dobro ovo dvoje paše.
Možda jer je i jedno i drugo smeće :shock:
Sorry.
Paul Bostaph se vratio u Slayer:
http://www.metalsucks.net/2013/05/30/dr ... to-slayer/= Citat =:
LOS ANGELES, CA — Slayer’s Tom Araya and Kerry King are very pleased to announce that Paul Bostaph has rejoined the band on a full-time basis.
Bostaph will be behind the drum kit beginning June 4 when Slayer kicks off the first leg of its 2013 international tour in Warsaw, Poland.
Gary Holt will continue to fill in for fallen guitarist Jeff Hanneman.
Slayer’s 2013 itinerary will have the band playing 35 dates that will include headline shows as well as a number of major summer festivals in Europe, Eastern Europe and South America between June and October.
The complete itinerary is below.
“Paul’s a great drummer and a good friend, and we’re very happy that he’s decided to rejoin the band,” said Tom Araya.
“We’re still pretty numb from the loss of Jeff, but we don’t want to disappoint our European and South American fans, and we need to begin moving forward…having Paul back in the band makes that a whole lot easier.”
“I’m very excited to be rejoining Slayer,” added Bostaph.
“We spent a very intense ten years of our lives together, had a lot of fun, made a lot of great music, so for me, this feels like coming home.”
Šteta, nadao sam se da će se Lombardo vratiti. :(
Kako je ovo najgora muzika ikad ;(
Nije da valja, al ni blizu.
Ima neki poseban razlog?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne voli čoek klavijature.
Ja se baš nekad zaželim ovakvih izdrkavanja i gej vokala. Dragonforce je gg.
I ja se zaželim, al onda shvatim da je ovo ipak debilno :(
Jedino Judas Priest i neki lajv Mejdeni mi udovolje :(
>judas i mejdeni
>gej izdrkavanja
Nije gej izdrkavanje, ajde, ali oću ono nešto "WAAAAAAAA" da te digne. Neki epski momenat u pjesmi. To mi je dosta.
Npr. Touch of Evil od JP. "YOU'RE POSSESSING ME".
Takav trenutak je dosta, najmetal stvar ikad. A neko pretjerivanje tipa Dragonforce mi je bezveze :/
pozeru
Ta uvreda je tako 2010.
E ONO ozbiljan sam jebote
Jazz je isto izdrkavanje...
Sve je izdrkavanje. Samo na koji nacin se predstavi. Ako je u kontekstu pjesme i same muzike ok, a ako je u fazonu "Joj vidi sta znam" i nalijepljeno na pjesmu onda je lose.
Mrsko mi da nadjem bolji primjer. hahahahha :D
Modern Talking s gitarama i dugim kosama. Deset od deset.
Nemoj mi reć da nisi čuo za Nitro.
Hmm, ne mogu se odlučiti u koju bih kategoriju ovo svrstao. :D= Citat =:
Izvorno postao System
Inače, prije sam prezirao MAB-a, al ipak, čovjek zna i dobro svirati kad hoće.
A daj... :pray:
Jebena tehnika :)
E ovo mi je u isti trenutak uljepšalo i uništilo dan. Čista kvantna fizika glazbene umjetnosti.
Ali ovo je jače:
Predobro:)
US black metal na vrhuncu.
Ovoj temi uvijek manjka thrasha, pa eto vam
cudno mi je cuti black metal izdrkavanje sa shugejz harmonijom i frazama. kao ovo bi mi trebalo bit super, a nije. takodje na nekim ne black metal vokal previse smeta i imam osjecaj da su nekim vise cistim vokalom, sa vise obujma, mogli postici vecu epicnost. opcenito im ne blek metal dijelovi nisu originalni. post rock je vec u post post post revival fazi vec i to ne uspjevaju popraviti oni trenuci kad ovaj cuspajz zvuci novije jer znam kam sve to vodi. da imaju samo njih spali bi u kategoriju benda kojeg bi poslusal svakih pola do godinu dana. ovak posto organski ne podnosim bljek metal mislm da necu vise slusat ma kolko decki bili opaki sa ubacenim djelom koji prica o isusu i paklu i ostaloj duzbi pere kvrzice.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Kad smo vec kod najboljeg thrash benda i jednog od najboljih metal gitarista(i najpodcjenjenijih), jos malo i album, can't fucking wait.