Mislio sam i epizode nabavit za ps, ali pun mi kurac više Rockstara i open worldova, nikad kraja.
Printable View
Mislio sam i epizode nabavit za ps, ali pun mi kurac više Rockstara i open worldova, nikad kraja.
Niš neznate, MGS3 je baš bolesnjava od igre. Napišem popodne zašto. Jedinica je stara i igrao sam je nasilu, al zato ima i dan danas jedne od najboljih boss fightova, a dvojka je ok. Problem svake je zbilja užasna priča, likovi i dijalozi koji su ugurani u bespotrebno duge, besmislene te česte cutscene. Pogotovo u dvojci. U trojci je još problem tu, al zato ima dosta i gameplaya.
Yep, epizode imaju.
igrao prva dva, prešao dvojku i sveukupno mi je bila odlična, mada istina da Kojima pretjeruje s cut-scenama...sad ovisi u kolikoj mjeri to nekome smeta...
Nisu problem cutscene jer bar nešto gledaš. Ali codec razgovori s Rose po 15-20 minuta cmoljenja su ubojica zdravog razuma.
Ili ono na kraju ima doslovno pola sata codeca sa generalom/AI-om. Ta fiksirana kamera ide i meni na jetra u igrama, al isto me nije izritiralo do te mjere da ne igram. Dvojka je probavljiva, da se odigrati prije trojke. Al trojka rula isusa.
Infamous, guštam kao beba. Ovo je tip igre gdje bi sidequestovi bili ubi bože dosadni da samo kretanje i klanje nije fun. Iako sam još na basic penjanju po zgradama, tako da će valjda kasnije još zabavnije bit.
Pitanje, jesu dead dropovi razbacani nasumično? Pare mi nepovezani neki zasad, ali ih nemam dovoljno pa nisam siguran.
Ti si najgora osoba ikad.
Hehe.
Ja radim stresan posao.
Trolanje nije posao
steta sto je kripl tolko zabrijo da trola da je nakraju postao ono sto ismijava
Čiji si ti alt?
Stormcrow vjerojatno.
Svi koje ne znamo su Stormcrow.
Stormcrow se nesto cudno ponasa na Steamu u zadnje vrijeme, zabrinjavajuce je
Šta radi?
Dodaju ga neki promiskuitetni decki na Steamu i on ih objerucke prihvata pa ono kasnije vidis komentare tipa "laku noc, sladak si, nedostajao si mi, fino spavaj" etc etc
Pa ga onda neki drugi ljubomorni muski napadnu pa mu profil bude malo privatni i tak
Ne znam, mozda je sve samo LOS UTICAJ japanskih videoigara
:pray:
Sad mi dođe da ga dodam ponovno.
vampire the masquerade bloodlines, igrao sam igru dva-tri puta i svaki put je bila bugovito smece (konkretno saveovi nisu radili, ai se znao iskopcat ponekad itd), probavao neke patcheve al nije radilo. ponovo reinstalirao nocas jer mi je dopizdila amnesia i ocu nesto mracno (sjecam se da je hotel bio jebacki, i sewers)
koje paceve da mecem u to
neda mise trazit temu jer je search sjeban
welp, startup crash :(
a taman se nabrijao na hi res boob modove
sredio, thx :D
moze slobodno i preporuka rase, igrao sam, ako se dobro sjecam, samo gangrele svaki put. nosferatu se cini fun ali pisu ljudi da su oni za ''eksperte''
Toreadori+gunovi, Tremere i njihove OP magije, Malkaviani i bizarni dijalozi, a možeš isprobati i Nosferatue. Njihov je najveći problem što ne mogu koristiti taksije pa moraju ići u kanalizaciju za prelaske u druge hubove. S druge strane kretanje po ulicama i nije big deal ako se Nosferatu ne probližava previše ljudima.
uzeo sam toreadora, malkavian za sljedeci prelazak ako mi ne dosadi do tad igra
btw nasao sam neki companions mod i jos par takvih koji dodaju gameplay sitnice pa mozda i to isprobam
Koje mrtvo smeće ovaj MGS: Portable Ops. A štaš, sada se mora do kraja kad sam već 2-3 misije obavio :(. Valjda je Peace Walker bolji.