jel ko gledo klub boraca?
Printable View
jel ko gledo klub boraca?
To ti je jedan od onih nastavaka, gdje ako uneseš nekaj novo, onda to nije "onaj" REC (također mi nije leglo ovo s crkvom), a ako ponoviš sve iz jedinice, jedino može ispasti lošije. Složio bih se s ocjenom.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Trick 'r Treat
http://livingbetweenwednesdays.com/w...eat%5B1%5D.jpg
- ne znam gdje bi ovaj film svrstao, totalni kaos :D Vjerojatno ga ameri bolje piju pošto se kuže u legende Halloween-a, ali ajde, i ja sam pohvatao sve osim maloga u narančastom kombinezonu...
- atmosfera filma je jako dobra, crni humor je također solidan, a kada sam gore spomenuo kaos mislio sam u dobrom smislu. Sve u svemu vrlo dobar film, šteta što naša "Noć vještica" saka ogromnog žilavog cocka naspram Halloweena :cry: Da imamo Halloween, ovo bi bio idealan film za pogledati na taj dan.
7/10
Klub boraca ? Fight Club ? Jedan od najboljih filmova. Baš je poseban.
Gledo sam i ja...kraj j totalno neočekivan
Ninja Assassin
http://reikanorakuen.files.wordpress...ssinposter.jpg
- svidio mi se film zato što obožavam Ninje, a filmova sa Ninjama ima na kapaljku i uglavnom su svi smeće. Film ima puno previše krvi, inače to i nije loše, ali ovaj film bi bio daleko bolji da su smanjili te efekte pošto samo narušavaju kvalitetu filma. Koreografija borbe je jednostavno genijalna, fino sam uživao u vitlanju Katanama i Kyoketsu shoge :pray: Šurikeni su malo overkill, ali takav je i čitav film xD
7/10S- subjektivna ocjena. Tko voli Ninje ili ogromne količine mesa i krvi, neka pogleda film.
http://reikanorakuen.files.wordpress...ssinposter.jpg
Moja ocjena je 8,5/10. Ogromne količine krvi i šurikeni kojih ima dosta ali ne previše :) .
Jedan od boljih ninja filmova koje sam pogledao.
Priča je savršena i dobro zaokružena ovakva kakva je, nema se kamo dalje ići.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao Hancocka, predobar film, jedva čekam nastavak :D
8/10
Ninja assassin. 8/10 ili čak 9/10 što se tiče ninđa filmova.
Odličan film sa ninđama, ima previše krvi xD ,ali nema veze, ima nekih scena koje su smiješno glupo umetnute, ali film me odlično zabavio, tako da se isplati pogledat.
Ja isto pogledah Hancocka jučer, ali meni je totalno nezanimljiv, pokušali su se furat na neko suosjećanje sa glavnim likovima, ali su likovi totalno plošni i jadno izvedeni i totalno mi ih nije žao, nit sam sretan zbog njih, nit tužan. Trebali su jednostavno stavit njega di leti pijan cijeli film i riazbija grad, onda bi bilo nesto od tog filma, jer mi je jedino prvih pola sata zanimljivo.
Točno to. U tome je ležala čar, jer se pijan superheroj ipak ne viđa svakog dana, dok je cijelim pokušajem guranja neke ozbiljne radnje u zadnjih ~40 min samo pokvaren cijelokupan dojam filma. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Meni je bio dobar Hancock, nije bio spektakularan, ali fino me zabavio humorom, akcijom i svježinom ne standardnog heroja. Možda je i do Smitha, glumac kojemu svaka uloga pre savršeno stoji. Ima karizme koliko i Swarceneger, tako da i od prosječnog filma napravi pitki naslov.
Nisam rekao da nije zabavan, nego me samo smeta sto pokušava biti nešto što nije. Ali da je zabavnih provedenih sat i pol to je....
Ja sam Hankoka ugasio čim se otrijeznio.
A nakon toga je neko sranje sa glupom ženskom. Ruined a movie.
Također bih ga bio ugasio da ga nisam gledao u kinu, jedan od najlošijih filmova šta sam gledao, negdje u rangu sa Transformers 2. Konstantno forsanje ass**** fora mi je bilo previše, a i ostale "smiješne" scene su bile glupe do bola (Hancock je kihnuo i probio zid frižiderom, a ovaj još sve i povjeruje :facepalm).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
SaZzu? Dejan? Jesi to ti? :(
Nije Dejan, Hržo je :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Dejan Hrženjak? :D
Ono, ja se još uvijek sjećam da se znate iz Warsowa - viewtopic.php?p=655866#p655866S:D
A vi se znate s faksa il kaj? Neki dan sam bio u Rakitju. Da bar znam gdje stanuje pa da ga natrpam letcima.
Zapravo se znamo s ut2k4, ne warsowa.
Da, sjedi kraj mene i prči me da imam mutavi prazni pogled, a niti ne kuži da spavam sa otvorenim očima :(
Nije li svijet malen. :(
Kung pow enter the fist
Premoćna parodija na kung fu filmove, sinhronizacija je najjača, također Betty :rotfl:
Tropic Thunder - Tom Cruise i Robert su me najviše oduševili, dobra gluma. Nije toliko smiješan, ali ima par prebolesnih scena. :pray: 8/10
Pineapple Express - Prekinuo sam nakon valjda pola sata, preloša mi je gluma, a i radnja općenito. A i glavni lik ima nekakav čudan glas. 3/10
Nedo ti Bog Babicu :@= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Slikat cu Bartuca potajno da svi vide kak ga je faks ubio u pojam, totalna ispraznost u pogledu :D
jucer gledao casanova i mogu reci da je bolji film od vecine ovih novih visoko budetnih filmova :D