Frend mi donio prvu sezonu Higurashi no Naku Koro ni, al' kaže da je cenzurirana verzija. Nisam još počela gledati, dakle, što propuštam?
Printable View
Frend mi donio prvu sezonu Higurashi no Naku Koro ni, al' kaže da je cenzurirana verzija. Nisam još počela gledati, dakle, što propuštam?
PROPUŠTAŠ ŽIVOT
OH NE, gledam prvi anime u godinu dana, kako sam samo mogla? :D
ne mislim na to kako ti mislis
mislim
GLEDAJ TO ODMA
Ahaa, hahaha, mislila sam da me sprdaš jer gledam anime :) Ma, evo baš krećem gledati. Zanimalo me samo što su cenzurirali ^^
Vjerojatno su cenzurirali neke brutalnije scene smrti. Like this...
fejlo sam.
uf sad... :(= Citat =:
Izvorno postao Dania
uglavnom, bolje da su cenzurirali, ja koji inace nemam problema sa icim mucnim/strasnim mi je bilo muka..
kad joj nokte... :[
Izašo Hellsing OVA VIII + The Dawn RAW, kad će više subsi. @_@
Ja sam se inače nekidan majndfako s FLCL, a sad gledam NieA Under 7... E, awsum je vokal u OP-u. xP
Also maloprije pogledo nove Pingvine, wtf. @_@
Napokon! Hebo te Hellsing i jedna epizoda na godinu -_-
Ane ane.
Čak više od godine dana brijem... Godina i pol?
Inače, NieA...
:)))))))))))= Citat =:
An dark-skinned perverted alien with a gigantic head cosplaying an Indian guy showing off his butt and chasing two marijuana-stealing girls around a hookah-run bathhouse in the middle of a crater that was created by a crashed alien UFO = one of the weirdest things I've seen in anime.
jel postoji naruto shippuden english dub season 4 (pa na dalje)? pogledao jednu sezonu na japanskom s engleskim subovima... i ne, to nije to. engleska verzija ima toliko bolji voice acting da je to nevjerojatno. JP verzija je totalno loša.... glas i docaravanje karaktera guy senseia na engleskom je 5 puta bolje nego na japanskom...
:pray: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ta ti je dobra
Heh, prvi put čujem da je nekome bolje bolja dubbana verzija od originala.
Ma đabe ti je to kad Shippunden nakon 100-te ep ne valja više, ako uskoro ne promjene politiku prestajem ga gledati, glupo mi je više trošiti vrijeme na fillere i flashbackove.
Da, Naruto prije uopće nije bio sapunica.
Onaj prvi prije Shippuudena je sapunica, ovo sad rula, pogotovo sad kad počinje rat. U biti čitam mangu pa samo pratim fajtove, to je to. Priču tak znam a od fillera na f, jer ih ne gledam ;)
Aj sad fakat nemoj pricat gluposti kad prvi dio ima više fajtova od Shippundena. Daj pogledaj na šta Shippunden lici sada... Da si gledao fillere onda bi ti bilo jasno. Čekanje kroz 100 epizoda da bi počeli sa fajtom, ma daj... :thumbs1: Radije napravi 30 epizoda pa da se nešto kvalitetno događa, a ne 300 epizoda smeća.
To je kako da sam rekao, ja sam sebi zamislio da su se oni kroz ovih 300 epizoda fajtali cijelo vrijeme, meni je shippunden baš super.
218 - 220 epizoda je sranje. Ako misle imati 15 min flashbackova i 5 minuta fajta bolje da prestanu sa serijom.
Kako vam se samo da to gledati tu lošost pored tolikih dobrih animea. :(
Ajd da je to anime od 50-ak epizoda, ali 200+ epizoda od kojih su pola filleri... :yuck:
Ostala navika iz srednje škole. Kome smetaju filleri, neka ih preskoči. Kome ne paše serija, neka je ne gleda. Čemu iste rasprave stalno? I što baš moram počet srat po moe/yuri/slice of life/wateva sranjima?
Možeš, mene neće smetati. :P
I nisu svi slice of life animeji sranje, baš kao što ni svi shouneni, ali Naruto mi je oduvijek bio iritantan pa kad kod vidim priliku moram malo pljuvati. Ne mogu si pomoći, jače je od mene. :(
/nostalgija
Pa dobri su slice of life ako imaju neku zanimljivu i dobru pricu, sto shounenima malo fali.
Inace citam Berserka na 16 volumeu sam, wow toliko je mracno da se sjebem maksimalno. Nije mi cudno sto je Miura tolko puko, treba sve ono nacrtati, jos ti detalji.
Potrudit ću se ne otkopavati sada ratnu sjekiru s lokalnim Narutardima, ali... Oke, nitko ne želi milion fillera, ali onak, ako su već tu... Kako vam se da preskakati sa 100te na 150tu epizodu da zaobiđete fillere? Ne znam, to je kao da ko fol obožavate Star Trek, ali gledate samo epizode kad se fajtaju protiv Borga ili nekog boga.
Ili prati sve, ili ne gledaj. :(
... I zato još nisam pogledao drugu sezonu Haruhi. :/
Pa meni shippuuden sve skupa ima oko 30 epizoda, to je to, ostalo sve na preskokce, nisam takav s&m tip da pratim sve. Velim, pratim mangu, koja mi višestruko bolja od animea i to je to.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
@Raz: Danas od deset animea možeš nać MOŽDA jedan kvalitetan, ostalo su sve sranja (to sve ovisi od osobe do osobe naravno, ja sam spao na gledanje dvije tri epizode animea koji mi se sviđa tjedno, to je to) Sva sreća pa su ljudi radili kvalitetne anime sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, barem to mogu gledat kaka spada. Kad pogledam sve, prestajem gledat anime, nekak mu pustilo to sve i ne nalazim neku satisfakciju u gledanju. Naravno, čast iznimkama koje se danas isplate pogledat, ali to je sve. Rađe pogledam naruto fajt-dva i otupim s glupim smiješkom da ubijem brige nego tam neki magical girl madoka ili whatever.
Jao jesi mamlaz Arale, kao da nije prije sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih bilo tako, bogtemazo, pa bilo je triput većih sranja i to na kvadrat. Samo ista spika ko i sa igrama, svi samo pamte najbolje stvari i briju kako su dobra bila prošla vremena...
Also ne uspoređuj Naruto s Madokom, nabijem te mutava. Kad možeš pogledat milijun epizoda glupavih šonen fajtića, možeš pogledat i 13 epizoda Madoke.
Nakon toga, slobodno seri koliko oš, al prije se suzdrži. Da je Madoka običan maho šojo anime srao bi i ja po njemu bokte...
I nisi odgovorio na moj post. :eyebrows:
Ne znam zašto se uvijek Shounen i Moe kolju. Svaki pandera svojoj publici na svoj način. Koliko ja znam njihov prirodni neprijatelj je Seinen.
Well said. :)
Btw Arby, jel pratiš Usagi Drop?
Koji je i najbolji. A to je valjda zato sto je shounen mainstream pa nije cool.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
E Raz kakav je Pluto, vrijedi li citati?
Količina epizoda svakako nema veze sa kvalitetom animea. Nekako sam počeo pratit Naruto od početka, barem kaj se tiče mange, pa onda anime, i nekako mi se to sve skupa svidjelo. Shippuuden mi je to sve odveo na neku veću razinu i sada to pratim iz čiste navike jer mi je žao pustit kad već toliko dugo pratim, znam sve likove i sl. Barem da nekaj imam radi u petak ujutro uz kavu dok čitam mangu. E sad, nebitno jer je to moe, mecha, slice of life ili nešto slično, čisto sam dao usporedbu. Najviše se guštam uz materijala stare deset, petnaest i više godina. Stvar je samo osobnog ukusa, nismo ništa novo rekli ovdje do sada, svatko ima svoje favorite i mišljenje, što naravno ne znači da je Madoka sranje ili je Naruto sranje; kolko god to bilo jače od vas :) A da, tu je još i One Piece i sl, sve to ima svoje čari.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo trenutno gledam Berserka, sramim se kaj nisam prije :(