-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
@jopax
Remember, remember, the fifth of November
The gunpowder treason and plot.
I know no reason for which this treason should ever be forgot.
5.11.je Guy Fawkes pokusao dici u zrak zgradu parlamenta u londonu al su ga picke uhvatile.
Ovo nitko ne bi smio zaboravit, taj divni cin junastva. I pogledaj film V for Vendetta!
-
Ne znam bas...ja sam bio na strani kralja :D..skoro pa je i ona sam digo parlament u zrak kad je otkrio to :D.On je svojim postupkom sjebo totalno polozaj krscana u britaniji...tj ako mislimo na istog lika bilo je dugo kad sam gledo ista o tome
Btw
http://www.kongregate.com/games/molkman/lucky-tower
:D
-
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
5.11.je Guy Fawkes pokusao dici u zrak zgradu parlamenta u londonu al su ga picke uhvatile.
Ovo nitko ne bi smio zaboravit, taj divni cin junastva. I pogledaj film V for Vendetta!
lol ovo je veči bullshit od onog da su vatrogasci s kornata heroji i te fore.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ne znam bas...ja sam bio na strani kralja :D..skoro pa je i ona sam digo parlament u zrak kad je otkrio to :D.On je svojim postupkom sjebo totalno polozaj krscana u britaniji...tj ako mislimo na istog lika bilo je dugo kad sam gledo ista o tome
Btw
Ja pricam o dogadjaju 1605 godine, kralj u pitanju je James 1.
@ranger
U pitanju je zajebancija, nisi gledao film V for Vendetta pa ne kuzis :(
-
Ti si protiv Jamesa of Scots? Ciju su majku protijerali iz zemlje stalno napadali jer je bila krscanka =/.Gunpowder plot je bio masivni fail i zbog toga su napadi na krscane u britaniji bili jos veci a James nije mogao nista napraviti u vezi toga jer je to cak punilo kofere a i pola parlamenta se slagalo u tome nakon pokusaja atentata na njih.Puno ljudi je umrlo jer je on bio nesposoban
-
procitaj ovo sta sam rangeru napisao -.-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Btw
Ja pricam o dogadjaju 1605 godine, kralj u pitanju je James 1.
@ranger
U pitanju je zajebancija, nisi gledao film V for Vendetta pa ne kuzis :(
gledo sam film... -.-
-
Jebo vas film, jest dobar al ne toliko da stavim masku i ko retard idem uokolo i vicem "remember, remember".
-
= Citat =:
Izvorno postao System
Jebo vas film, jest dobar al ne toliko da stavim masku i ko retard idem uokolo i vicem "remember, remember".
Makar bi to urnebesno izgledalo :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
http://emcarroll.com/comics/faceallred/01.html
:pray: :pray: :pray:
Pa onda još malo
JEBEMTI :shock:
Prestrašno.
-
Ja sam cjelo vrijeme očekivo neki Rik Rol jump scare.
-
I ja sam očekivao neku zajebanciju, ali ovo je zbilja vrhunski strip, atmosfera, napetost, sve. Imaš li još nešto takvo Jopaxe?
-
Kako treba rijesiti ono,kad aktiviras rucku pa onda ona od 100 tona padne na tebe?Na tome sam zapeo
-
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
http://emcarroll.com/comics/faceallred/01.html
Pa onda još malo
Cool strip... Stvarno je... :o
Gdje je nastavak???
-
Ekšueli, Fawkes je bio terorista i zločinac, ali to ne umanjuje awsomeness filma i romantičan smisao neobične maske s brčićima.
Možda je poanta da želimo obilježiti taj peti novembar i posvetiti jedan dan da se sjetimo koliko smo mi, običan narod moćna sila koja uvijek negdje u sebi ima snagu da skine sve okove i autokraciju, da je puk jedno veliko biće i kolektiv čija ideja, bila dobra ili loša, pokreće svijet.
-
Kakav nastavak, pa ovo je očito kraj. I savršen k tome.
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ekšueli, Fawkes je bio terorista i zločinac, ali to ne umanjuje awsomeness filma i romantičan smisao neobične maske s brčićima.
Možda je poanta da želimo obilježiti taj peti novembar i posvetiti jedan dan da se sjetimo koliko smo mi, običan narod moćna sila koja uvijek negdje u sebi ima snagu da skine sve okove i autokraciju, da je puk jedno veliko biće i kolektiv čija ideja, bila dobra ili loša, pokreće svijet.
procitaj strip. v je previse dobar tip u filmu, al svejedno je gg.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kakav nastavak, pa ovo je očito kraj. I savršen k tome.
Nisam skužio kraj :(
Jel to bio neki demon koji se pravio da mu je brat?
-
Maknuli mi sliku :( sa siga...
-
-
Jeb'ga, rođo, znaš da ja neb'...
-
A dobro XD ja mislio da moze ak je u limitima..morat cu nes drugo sutra stavit
-
zašto pingvin priča sam sasobom?
-
query:user(Rang€r) asks QUESTION- 'Zasto pingvin prica sam sasobom?'
Nordom tries to answer
Calculating possibilities using known data about User(Mc_Pingvin v2.0)
Possibility 1: User just wants to look 'cool'
Possibility 2: User tries to apologise to User (sickpetey) for altering his profile. Apology analysis: unserious. Reason? Unknown. Possible cause: possibility that other forum users shall make fun of User (Mc Pingvin) if apologised correctly.
-
na forumu su jos isti ljudi koji su bili ovdje prije 3mj odkad sam prestao posjecivati stranicu (jedino su nick promijenili, ali ne i navike)...
:shock:
-
= Citat =:
Izvorno postao lulix
na forumu su jos isti ljudi koji su bili ovdje prije 3mj odkad sam prestao posjecivati stranicu (jedino su nick promijenili, ali ne i navike)...
:shock:
User (Chupacabra) performs action:'Welcome' on User (lulix).
Previse sam se uzivio u ovaj Modron stih :D
-
Kako mrzim ljude koji te diraju dok pricaju ili kad vas je vise a ti sutis i razmisljas jer im je glupa spika pa te onda dirka i pita, sta je, jesi li ziv? ili zasto si zabrinut? WTF bokte, pa razmisljam