= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
:pray:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
:pray:
I meni isto, nakašljao sam se ko debil :)
http://img810.imageshack.us/img810/3...6105333210.jpg
Will post moar kad budem imao vremena.
Možda je mislio na master ball...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
da tako nekako ugl. nije fora u stiskanju nego ta lopta kad god ju bacis 100% uhvati pokemona i dobis asmo jednu..al bio je neki glitch u igri da ju jednom trenutku nekako ugasis gameboy i onda ih imas 2..itd sad je ovo samo spam cisti tako da.. :)
Imaju 2 u igri. Jednu dobiješ normalno, a za drugu te mora posrat ona ID number nagradna igra :D
e sad je ovo cisti spam i znam da bi mogo pobrat warn il ban al jednostavno moraaam..znaci imala je neka fora kad dodes kod one doktorice tamo kod onog kompa tamo si mogao spremat svoje preostale pokemone. I na svakog pokemona si mogao dodati neku stvar neku pokemn lopti nesto bilo sta. I stavis na njega master loptu i stavis da se prebaci na taj komp da vise taj pokemon nije kod tebe i dok se prebacuje ugasis gameboy i ponovo ga upalis i dode ti da je jedan na tom kompu a jedan kod tebe i doslovno se klonira. TO je glitch i tako se klonira ta master lopta. Znam da me sad malo ko razumije al znam da se to moze jer sam kad sam to igro s 8-9 god ja to jedini znao kako i bio sam faca frendovima koji su igrali pokemon..a tada su to bili svi 8) :)
Ma znam za tu foru. Dobiješ još jednog istog pokemona i item koji drži. Nego ja sam govorio o master ballovima.
OT:
Uvijek me ovakve slike obore :D
Kung Fuuuuuu Fightning :rotfl: :rotfl: :pray: Najbolji, ma najbolji!
taj ffffuuuuu meme mi nije bas smijesan ali ovo je predobro :pray: :pray:
to mozda onaj dvogodisnjak za kojeg je danas u 24 sata pisalo da je smanjil pusenje s 2 kutije, na 15 cigareta dnevno???? lima dimi od kad je navrsil 18 mjeseci, i lud je kad ne pusi... lol= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Wrestling. Nepobjedivi klasik. :)
ono zadnj sliku ne kontam...
http://zs1.smbc-comics.com/comics/20100611.gif
kak ne kontaš?
Da, to je taj bebačS 8)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
(ppššššš, kako je dobro sjeo ovaj beskorisni smajli)
ne kontam ni ja...osim što mislim da bi trebala biti neka prastara igra.= Citat =:
Izvorno postao MindReader
... :( .
Oh my lawd.
Pa..krstovi..isus...gospel..
Nešto mi govori da misle na sliku koju je postao Jopax....= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Misli na Jopaxovu sliku,ne na Uknownovu.
I da,ni ja je ne kužim.
Dajte ljudi, čitajte malo:
You pinch his head with your left hand
...
Urist McPikeman has been struck down
:(
Slika je netočna, VV Cephei(tak se piše, ne ai) je 3. largest, ne 1.
A bokte, pokido' se :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Vjerojatno je starija slika, a iznad te sličice koju komentiraš piše Cephei i da je druga po veličini. No nebitno, fora je vidjeti koliko je zemlja malecka u galaksiji i svako tko tvrdi da smo sami u svemiru je panj :D Da od toliko galaksija, sunčevih sustava i planeta nema života... mda.= Citat =:
Izvorno postao The Boz