Ahaha, da, trollsubsi. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
A što ćeš, teško je prevesti japanske 2ch fore na engleski, pa su jednostavno ubacili one s 4chana. :)
Meni je i dalje naj scena s imenovanjem D-Maila... :)
Printable View
Ahaha, da, trollsubsi. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
A što ćeš, teško je prevesti japanske 2ch fore na engleski, pa su jednostavno ubacili one s 4chana. :)
Meni je i dalje naj scena s imenovanjem D-Maila... :)
Ahaha, da. The Girl Who Leapt Through Time reference. :)
"Bak to da meilu!"S :)
Inače, tek se sad sjetio kaj misliš pod mindfuck. Akiba... >_>
Double post nyaa~
Mawaru Penguindrum. Wtf did I just watch...
Raz, baci oko na prvu epku, ovo će bit neki trip nenormalni.
Art stajl je secks, samo da nema onih očiju... >_>
*interni smijeh*
...
Zaš sam ja išao ovo gledati. Sad oću zadnju sezonu Marimite :cry:
Ali bi trebo sve gledati od početka jer je megasjebano skontati sve žene i njihove titule i odnos :cry:
Jebem ti pola 3 ujutro.
Tako ti i treba kad ne pamtiš stvari.
Ja sam odustao od čekiranja novih stvari for the time being, tako da evo upravo završih petu epizodu Bebopa za redom, pa sam sada na petnaestoj... Eh što ovo nisam prije gledao. ^^'
Ali dobro, bolje je ovako, sad kad imam vremena, neg da mi se to rastegne mjesecima...
Double post nyaa~
Pogledao prvu epizodu Blood-C. That was... Unamusing.
Still, htio bi malo gledat neke vampire, pa... Jel vrijedi išta Blade?
Ja sam na brzinu proletio kroz prvu epizodu, onako... meh. Nije da je su Blade filmovi ikad bili duboki pa da od animea očekujem nešto bolje, ali nadao sam se barem kulnim fajt scenama.
Želiš vampire koji nisu gej? Gledaj Shiki!
http://abandonedfactory.files.wordpr.../shiki-4-4.png
Po mogućnosti prije spavanja. ^_^
Što se novih animeja tiče, pogledao sam za sada Usagi Drop. Sasvim očekivano, anime je počeo odlično. Likovi su zanimljivi, artwork podsjeća na Aoi Hanu, soundtrack je od kompozitora Nodame Cantabile (znači savršen)... pratit će se i dalje.
Još namjeravam pogledati Ikoku Meiro no Croisée, Kamisama Dolls, Mawaru Penguin Drum i No. 6 pa javim dojmove kasnije.
Shiki su demoni!
I gledam već. D:
Inače kaj se tiče Blood-C... A ne znam, možda i nekaj bude od toga, ali diže mi tlak kaj je likica moe moe klutz... Vampire slayers aren't supposed to be like that. :(
Also ono čudo protiv kojeg se borila je bilo preretardno.
No s druge strane, autori su prilično iskusna ekipa... Tebe bi moglo zanimati da Naoki Sato radi muziku... :)
Za Croisée ćeš mi javait kakav je, Kamisama izgleda klišejno i smećasto, Penguin čekiraj svakako, makar zbog arta, a No.6 bi mogao biti odličan... Ak ne forsaju previše bromance.
Ja još moram baciti oko na Usagi Drop... I Idolmaster, lol.
<3= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja ću najprije pogledati Blood + i Blood: The Last Vampire, čine mi se mnogo zanimljivijim od ovoga.
A što se tiče Shiki-a, radi se o vampirima, a ne demonima. CorpseSDemon, jel.
(ustvari, kao da je uopće bitno; ne smiju na sunce, piju krv i žive u ogromnom dvorcu :P )
To quote:
... S time da valja napomenuti da se B:TLV fura na nekakav zapadnjački stil, koji u kombinaciji sa prelošim CGI-em izgleda fakat ogavno. :/= Citat =:
From the badass Saya of Blood: The Last Vampire
To the crybaby Saya of Blood+
And now to the klutz Saya of Blood-C
Is it just me or is this character being degraded in every series?
Al' da je likica tamo kul, to je.
Sonik, šta je bilo sa onim da prestaješ gledati animeje?
To ne vrijedi za serije koje sam gledao/nisam dovršio.
I klasike.
I yaoi fapping materijal.
iduci tjedan ( tojest od ponedjeljka) se vracam animeju, dakle, ono sto bi trebo pogledat:
mitsudomoe 2
dovrsit sora no woto
black rock shooter
sora no otoshimono 2
bakuman dovrsit
panty and stocking dovrsit
ika musume
haruhi film
dovrsit higurashi drugu sezonu, i onda na trecu
a sad, htio bi i pogledat ove starije klasike, dakle otprilike
Neon Genesis Evangelion i ostale stvari vezane uz evangelion
Gurren Lagann
Trigun
Elfen Lied
sto jos od animea koji su izasli zadnje 2-3 godine, onih kracih od 13 ili 26 (cirka) epizoda valja sto sam preskocio?
koje jos klasike bi trebalo pogledat?
Ghost in the Shell, Death note, Howl's moving castle, Bleach i Naruto opcionalni
e tnx, dobro si me posjetio na GitS, death note mi je neko spojlo 3 puta prije neko vrijeme tako da nema sanse da ga gledam, howls i sve ostale ghiblieve sam pogledo, bleach i naruto imaju po 300+ epizoda i uopce mi se ne svidjau
Jesi ti upravo reko da je Naruto klasik :(= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Vidi se da Chupa nije gledao puno animea. :P
Pošto hansi voli romcom/slice of life naslove preporučio bi:
Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou
Sora no Manimani
Natsu no Arashi!
Toradora!
Hatsukoi Limited
Zabavni su, baš sa čilanje u ljeto.
Što se tiče klasika, Elfen Lied je strašno overrated. Lucy je jedina dobra stvar u cijelome animeu.
Pogledaj si Cowboy Bebop.
Elfen Lied je zakon, prokleto depresivan anime, mislim da sam se rasplakao uz njega. A da ne spominjemo brutalna ubojstva...
Pff, likovi su previše plitki da bi išta osjećao za njih. Anime je možda na površini neki psihološki horor, no u srži je zapravo još jedan moeblob slice of life sa mnogo fanservicea.
Mislim da bi bio 10x bolji da su se fokusirali samo na Lucy i iz njezinih flashbackova napravili par OVA epizoda. :(
Misliš zakon jer nije klasično prepoznatljiv anime stil. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://i.imgur.com/OidfS.jpg
Inače, nisam baš obraćao pažnju na novu sezonu animeja. Ima štogod stvarno vrijedno gledanja?
Check it out.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Hansi pogledaj ovo
Legend of The Galactic Heroes
Last Exile
Monster
The Big O
Now and Then, Here and There
PlanetES
Grave of The Fireflies
Sword of The Stranger
Baccano
Gankutsuou
Kaiji
Akagi
Paprika
Perfect Blue
Paranoia Agent
Wings of Honneamise
Gunbuster
Macross Plus
Turn A Gundam
Ja cu morati da pogledam konacno tu Papriku, nakanjujem se godinu dana.
znaš me znam te <3= Citat =:
Izvorno postao Raz
eda, beebop, i na to sam zaboravio
i logth i monster
fffffffuuuuuuuu pamcenje :(
Mislim gadno jer likica ima ogromne DSL i izgleda fakat odvratno. I ponavljam, fura se na zapad ko i sad svi ovi Marvelovi animeji koji sakaju kok. Na toj slici izgleda ko krosdresani Blejd bokte.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A CGI monsteri su tak bljutavi bili da to nije normalno.
Raz, požuri s pingvinima, oću ćut mišljenje! :@
Chupa je njubina.
Hansi, možeš pogledat još i... Hm... Gungrave! Ako ti se svidi Trigun, ovo je od istih autora ali mračniji štih.
Raz, to bi trebo i ti gledat... Cijela priča između dva glavna lika lagano podsjeća na Spikeov backstory u Bebopu... :3
Also hansi bilo bi lepo kad bi imo neki MAL ili neš pa da znamo kaj si već gledo... Seitokai Yakuindomo jesi, rite?
I definitivno potpisujem Razove [s:33rc3gua]Umisho[/s:33rc3gua]Spreporuke općenito. A ak ti se gleda slajsoflajf/SF kombinacija, čekiraj Tetsuwan Birdy Decode.
naravno da sam gledo yakuindomo :D
sutra napravim mal pa ga postam
Ma taj MAL je beskorisan, ili sam ja previse lijenj da pisem sta sam sve pogledao. A o komjunitiju da ne govorim...
Nabiješ komjuniti, ja se tam na forumu uopće ne snalazim.
Ali što se tiče same liste, tu nemreš reć da nije koristan. Kad imaš infinite pogledanih animea, i duplo onih koje planiraš pogledat, teško je sve zapamtit... :)
Za to imam poseban text file gjde zapisujem sta treba pogledati, procitati, odslusati.
E, moram nesto da podjelim sa vama, mozda i znate ali nvm...
http://www.mediafire.com/?n3t1v3k2zyy
http://www.mediafire.com/?63zedj9efgt
Nova generacija Naruta...
Community je zakon, inače bi odavno prestao to koristiti. Hrpa kul ljudi <3= Citat =:
Izvorno postao System