Vidim da igrate po konzolama i s kontrolerima, pa da pitam, je li SpeedLink Torid OK gamepad za 150 Kn?
Printable View
Vidim da igrate po konzolama i s kontrolerima, pa da pitam, je li SpeedLink Torid OK gamepad za 150 Kn?
Meni je bolji od original x360 gamepada za PC. Super cijena za tak nekaj.
Hvala vam na inputu, budem ga onda kupio (možda već danas).
Ima par igara koje bih igrao gamepadom, a Logitech Precision stari kojeg imam nema analog stickove...
Privitak 856
Znate možda jel Torid radi s Androidom (mob, tablet, smart tv) i/ili LG WebOS TV-om?
Mislim da samo windowsi i X360 konzola.
Hm, Android navodno podržava XInput, a DirectInput podržava skoro sve. Baš ću probati.
Treba progrmiti samo prvi dio koji stvarno nije dobro ostario. Za odigrat na easy čisto da se upoznaš s likovima i to je to. Ne znam što bi se moralo dogoditi da jedinicu ponovno prolazim.
Nažalost engine Bloodbornea je dosta smećast pa se baš osjeti. Još k tome je to akcijska igra čiji combat se temelji na dobrom tajmingu. Ali nema druge nego progurati kroz to, jer igra je stvarno genijalna.
Preskočiti cemo Crasha i idemo na Spyro ovih dana... Crasha cemo vidjeti, mozda jedan level dnevno posto je to taman doza da ne dosadi :)
Uz to bi trebao poceti i nesto konkretno, samo ne znam sto... Negdje sam stao sa beyond two souls, morao bi to dovrsiti iako sam imao pauzu od par mjeseci...
I, što je dobro igrati s gamepadom na kompu? Bez PES/FIFA molim.
Apsolutno sve osim RTS-ova i online FPS-ova. Sve kaj je na konzolama nativno je zamišljeno da se igra na gamepadu pa je tome i prilagođena gameplay mehanika, težina i cjelokupno iskustvo igranja.
Jeben je spyro, jedino me jebe onaj skriveni nivo sa letenjem, taj dio bu pakao za preci... Dobro su ga reignitali :)
Prvi Spyro (lletenje leveli) su donekle teški, ostala dva su prelagani, ono doslovce te igra vodi za ruku. Lagane 3 platine.
Btw riješio Spider-Mana na 100%, tako da sad se ceka novi dlc ili SM2, tu i tamo odigram partiju KF2, a danas krenuo Batmana iako mi se to nikako neda igrat =/
Došao do prvog epiloga na Red Deadu. Još koji sat pretpostavljam i gotovo. Pa pauza do Sekira, ionako nema baš nešto zanimljivo u međuvremenu.
Još koji sat ili sedam njih...
Ustvari da... odužilo se postavljanje ograda i muženje krava. Al ajd barem sam sad svoj na svome. Mrvicu me razočaralo jer sam očekivao da ću Epilog 2 igrati s jednim drugim likom. Ah well, očito je onako moralo završiti.
STEEP
-lijepo izgleda, sve ostalo koma
jeste vidli popis igara za 2019., niti jedna me ne privlači,možda wolfenstein ali isto sumnjam...sve su praktički pc i ps4,nema ps4 only...mislim drug zmajo i zmajići budu ponovno uživali,tu je doom,metro itd...još bi možda i odigral ovaj rdr2 ali kurac kad je baš ps4 only...
Zabrijao si, možda najbolja godina ikad...
Ja se veselim:
Metro Exodus
Sekiro - Shadows Die Twice
Days Gone
Rage 2
Psyhonauts 2
Biomutant?
Dying Light 2
Ghost of Tsushima
Last of Us 2
Death Stranding
Cyberpunk 2077
Ako sve što si naveo i izađe u 2019. Kako god, bit će teško nadmašiti 2018.Napokon sam prošao RDR2. Ovaj epilog je stvarno predug. U skladu s ostatkom igre.
kreno Batmana napokon, sve super, igra je predivna, ima sadržaja, ali brate mili onaj tko je ubacio utrke i programirao upravljanje Batmobile-om treba ga streljat na trgu, jedina igra koja je ima lošiji model vožnje je borderlands 2. Što se ostatka igre tiče, ok je, ali mislim da ce mi platina biti odbojna baš zbog utrka, nema jebene šanse
Ček, koji Batman? Neki iz Arkham serijala? Taletale?
A koji ima užasno sranjski batmobile?Arkham Knight, naravno.
Presao Spyro 1, odlican mi je bio izuzev par frustrirajucih letecih levela. Ocistio ga do 120%, znaci gustao sam :)
Sad krenuo Spyro 2 i cini mi se da ce biti 2x bolji radi novih mehanika, ljepseg svijeta i opcenito mi se cini da je sve na visoj razini.
Za razliku od Crasha, opravdali su nostalgiju.
Batmobile je užasan na 30 fpsa, na 60+ skroz upravljivo i igrivo. Isprobao obje opcije.
Kakve veze fps-i imaju s lošim voznim modelom, lol.Nitko nije rekao da je teško voziti zato jer je manje fps-a, nego je vožnja tog smeća loša (ne teška, loša) i natrpali su ga previše u razne glavne i sporedne misije, da ubije volju za igrom, iako je hand-to-hand combat zakon.A ti Bartuc ne kenjaj.Crash je jednako dobar, ako ne i bolji nego Spyro.To većina potvrđuje, to kritičari potvrđuju, i igre itekako opravdavaju nostalgiju.Očito si nesposoban ili nešto, ili si previše puta pao u rupu.Iako, prvi Crash ima lošiji level dizajn i zna biti frustrirajuć, tak da kreni s dvojkom ili trojkom.A time trialse ne diraj ni pod razno, to je preteško za tvoj kalibar.NE RADI MI ENTER ILI JE NEKI K... NA FORUMU ZBUGGIRAN.
Ima veze, upravljivost je bolja na 60+ fpsa, tenk brže i bolje sluša i daleko je ugodnije tako igrati. Taj dio sa vožnjom je najzahtjevniji dio u igri i najosjetljiviji na mali fps. Na 30 fpsa taj dio igre je koma, teško za igrati pa je od tuda dojam da je taj dio igre razvučen i natrpan.
Ovako, igra je na PC došla kao rasulo i mnogima je bila neigriva, bilo je onih fora sa steam refundanjem i slično. U to vrijeme, igra je na PS4 radila savršeno glatko u standardnih 30 fps-a i nitko se nije bunio ni na kakvu neresponzivnost i svi su hvalili grafiku i podmazanost igre. Je 30 fps-a, ali to je standardnih, pomazanih 30 fps-a. Ali sam gameplay tog batmobile i implementacija istog mnogima je sranjska. Vožnja toga je izrazito arkadna, nemaš dojam da upravljaš tenkom, nego autićem na daljinski, i borbe protiv onih dronova su bile jednolične, dosadne i bilo ih je previše. Tak da, batmobile je jednostavno loš, puno ljudi to kaže. Naravno, kasnije kad su popravili PC verziju i donjeli vam tih famoznih 60 fps-a, osjetio si razliku. Ali nije to bila samo stvar fps-a, jer je PC verzija u početku bila pokvarena i to su priznali.
Ma kak je bolji od spyroa kad jebeno pravocrtno trcis kroz tunel sirine 3 crasha i skaces, jeben gameplay nema šta... Ocito sam bio pre veliki klinjo u doba kad sam igrao na ps1 ili gdje vec i ostalo mi u boljem sjecanju nego sto zapravo je...
Pričam o Batmanu zadnjem, tj. Arkham Knight. On je najgore optimiziran bio (iako kažu da su i ostale WB igre na PC-u loši portovi u vrijeme izlaska, a kasnije ih fixaju).https://www.youtube.com/watch?v=Cu93lvLq4Ps
Kod mene zadnja verzija radi izvrsno.
Kupiti cu na ovoj akciji
Assassins Creed Origins - 149kn... Jel valja na ps4 non pro?
I gledam Dragon Age Inquisition je jebenih 38kn, jel to vrijedi tih para na ps4?
Dragon Age izvrsno radi i izgleda na PS4, ak te to zanima.I gameplay je skroz ok.Ali igra je dosadna, kao neki singleplayer mmo, s hrpom istih fetch questova i sličnih pizdarija.Mape jesu lijepe i ima raznolikih krajolika, al kaj to vrijedi kad se story questovi ni ne odvijaju na njima.A i priča je generična, bezvezna, dosadna, a likovi ti pričaju cijelu životnu priču monotonim glasovima i tak.Ni blizu Witcheru, osim kaj je sam combat malo bolji.
Uncharted 2 završio, dest puta bolji od jedinice koja je gubljenje vremena. Dvojka je nabijena od prve do zadnje skunde sa hrpom lokacija. Krenuo trojku, početak bolji i od dvojke.
Trojka mi je najdraža
Također. Mnogi kažu da je dvojka najbolja, a trojka more-of-the-same, točnije nije unijela neke veće inovacije, ali ipak su mi priča i lokacije bolje i draže u trojci. A četvorka ima problema s pacingom pa je dosadna i to mi je srozava. Lost Legacy iznenađujuće dobar i zabavan, kratko ali slatko.
Nebum kupovao AC Origins, kolega ce mi posuditi, koja je fora sa br igrama, jel moze citavo vrijeme disk biti u playki ili se vadi izmedju gaming sesija, ili je sve jedno?
A DA inq sam pogledao malo na yutubu i zamro od dosade, preskacem.
Ja ne vadim disk dok ne završim igru, osim ako poželim igrati nekaj drugo. Sve igre su mi na diskovima, posudim, zamijenim, prodam...
Ja sam sad bio kod frenda tu u Zg i sa ekipom i uglavnom se igra pes, vožnje i tabačine i imamo po pet profila u njegovoj plejki i hrpu igara, pa nek igra ko kaj i kad hoće. Neki dan smo upalili još jedan tv i plejku u istoj prostoriji.