da kraće traje moglo bi dobro proć na euroviziji. :D
to je kompliment! :D bolje je dosta od onog gore! :D
Printable View
da kraće traje moglo bi dobro proć na euroviziji. :D
to je kompliment! :D bolje je dosta od onog gore! :D
Zaboravio sam kolko je ovo zao album :D Najbolji njihov.
Uh, onaj osjećaj kad si pustim neke stvari prvi put nakon par mjeseci/godina neslušanja :gitara: http://i.imgur.com/DoOIQ.png
Ima čega dobrog ove godine?
Isuse kolko dugo nisam Toxic Holocaust slušao <3
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
onako
novi ihsahn= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
E, meni se taj album nije svidio. Opet lik ne zna sta ce prije svirati. Prva pjesma neki power/progressive ala Symphony X, dok neke pjesme pice mrtve blast beatove. A i na najboljim djelovima album je prosjecan. Ne kazem da je los ali nije sad ni nista posebno 5/10 moglo je i bolje.= Citat =:
Izvorno postao ssd
A i ove godine je nova Gojira, meni je album odlican. Jeste da je malo drugaciji i komercijalniji ali svejedno odlican.
Evo malo modernosti, novi Sybreed, opet izdanje koje se razlikuje od ostatka stvaralastva, cheesy klavijature i catchy refren al opet nije lose. Nadam se da ce album biti dobar.
Izašao je i novi Meshuggah, ali nikako da se natjeram na to...
Dobar je ovaj novi Gojira album.
kod mene je ovako nesta ovih dana ;)
Nove nade :)
Dobra nova stvar od Ensiferuma :D
Lajkam, iako mi se čini da su se malo smekšali.
Video je loš.
Novi Ash Borer, vraća mi nadu u black metal. Baš mi niš u zadnje vrijeme ne sjeda od svih tih hypeanih BM bendova i albuma, al ovo mi je bomba totalna.
Shake down withering poison and die.
I will eat you alive.
Im a mess like kingdom come.
Wrecking away comets.
Fire is my name.
I'll fuck you in the sun.
Back down on earth.
Down.
Down.
Wat :pray:
E metalci aj mi preporucite neki metal al da je spor i ful atmosferican. Onako u stilu it took the night to belive od sunn o))) ili mozda nekih sporijih pjesma od burzuma.
Electric Wizard, Earth, možda Neurosis ili Isis...
@ vukopas: Swallow the sun, Katatonia.
= Citat =:
Izvorno postao vukopas
i earth isto to je najbolje.
Kakav zvučni zid bogte.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
bio na koncertu od Nadje kad su bili u Rijeci. Nisam ih slušao do onda, doduše ih ne slušam ni sad, ali odličan koncert. Samo šta nisam niš čuo poslje :D
ovo mi je odlična stvar_
= Citat =:
Izvorno postao vukopas
zaboravio sam ovo
Jebo majku razvaljuje možda i više nego prvi njihov.
Preslušah novi album Ensiferuma "unsung heroes".
Neloš album,nije bas njihov najboljih ali defnitivno su mi pjesme poput "Burning Leaves" "In my sword I trust" i "Retribution Shall Be Mine" medju drazima ^_^.Nadam se da cu imat priliku da ih vidim u Zagrebu 5.10 :D
malo dooma za tmurne dane
ide ko na koncert u 10 mjesecu?
Na četvrtku :(