Jel tko završio do kraja onaj Bionic Heart visual novel?
Printable View
Jel tko završio do kraja onaj Bionic Heart visual novel?
F/S Night visual novel je jako dobar zato jer si u animeu u biti vidio samo JEDAN mogući arc dok ih u VN-u ima više.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ali ono, to je interaktivni roman za razliku od, na primjer, Utawarerumono i Rance koji imaju konkretnu igru ispod VN koncepta.
Isuse bože Hen Zemi. xDDDD
Cijela prokleta epizoda zajebancije o apstinenciji od mastrubacije, a sve ispričano kroz SW reference. xDDD
I još Berserk. xD
Anime je i dalje poremećen mnogo, ali ovaj puta sam se bome dobro odvalio. :)
+ kaj je Matsutaka konačno pukla na kraju epke, nadam se da bu i ostalo na tome...
Izgleda da je potreban još jedan MTK sastanak.
Koji si ti priljepak isusati
Nova epizoda Steins;Gate!
ARGHBLARGHARGHFFFFFFFFUUUUUUUU-
D:
Good shit is good, ali... Goddamit. :(
Double post nyaa~
Pogledao sad novu epku Nichijou. xD
Other than that...
Završio sa gledanjem Super Robot Wars: The Inspectors, anime koji je više epic od TTGL i svih sličnih mecha. Stvarno sam impresioniran.
Odgledao novu epizodu Shippuudena. Jedva čekam da se zakuha rat, bit će zakon fajtova. Ali kako odugovlače mamu im...
Napredujem polako sa Katanagatarijem. Odgledao prve dvije epizode i zasada mi je simpatičnije od Bakemonogatarija.
I ja baš malo prije pogledao novi Shippuuden. Normalno je da odugovlače, al ajde prate mangu. Kad počne rate, to će biti pravi badass.
Novi Naruto chapter je vani, omg kako Naruto rastura, multi rasengan, mini rasen-shuriken i slične pizdarije, ovo je nešto sasvim novo :pray:
Reprizirao Interstella 5555. Ono, anime napravljen za Daft Punk glazbu. Šta više dodati?
E odlican je, bas onakav kako zamisljam DP muziku.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nego ajde mi preporucite da gledam nesto, u stanju sam da gledam bilo sta. Ali da nije mindless do bola.
Michiko to Hachin
Anime ima stila, već se po openingu to može vidjeti. :)
Odgledao par epizoda prije godinu ili više dana. Jako lijep art i soundtrack, ali setting mi nije pasao. Možda nastavim ovo ljeto ako uhvati suša =)
Btw. kakav je Texhnolyze? Zvuči mi ko neki križanac Gantza i Ergo Proxyja :O
Pa tako nešto, teško je opisat. Dost mračan i sl...gledao sam negdje do pola, ima potencijala.
Pogledao Gin'iro no Kami no Agito, iliti Origin: Spirits of the Past. Da se citiram:
Also, počela je izlazit BRS manga, messed up, klanje loli curica u prvom chapteru!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Đek Trbosjek je izgledo nekak lejm tho.
Gledam tenutno Kaiji. Wow, sta je ovo?
Posle toliko sranja koje sam procitao na netu o ovome, odlucio sam da pogledam sta je to. Ispostavilo se da je jedan od boljih animea koje sam pogledao. Ali cemu toliki negativni komentari? Art je po meni odlican, samo jos vise doprinosi atmosferi i abstrakciji same situacije. Likovi su savrseno uradjeni cak i sa takvim cudnim artom ekspresije su odlicne.
Situacija u kojoj se nalaze toliko je morbidna, malo me podsjeca da Kafkina djela.
Mozda je ta nepopularnost dosla od toga sto nema kawaii uguu~! fan service curica.
Komentari na netu su uglavnom smeće, a otakuji hrpa povodljivih pizda.
Tako su po Madoki prve 2 epke pljuvali, a nakon treće ju dizali u nebesa. :)
Isto tako po Hourou Musuko hrpa ljudi pljuje sam jer im ne paše tematika. Gejevi.
Koje vi sve stvari propuštate :( Kaiji je must watch onak. Prvo pogledaj prvu sezonu, pa se onda baci na drugu, koja je treuntno ongoing ako se ne varam. Uz Death Note, omiljen anime.
Enihau, počeo je Kamisama Dolls.
Impressed. I am not.
Radnja izgleda nešto klišejnomutavo, a robači su fakat ogavni. Also, ne vjerujem da će ikud daleko doći u 13 epizoda.
Atm jedina pozitivna stvar je što me ona loli na trenutke podsjećala na Meryl iz Triguna, ništa više. :/
On the other hand, nova epizoda Nichijou je full of lulz...
Btw, jel itko gleda onaj anime što se događa u Parizu?
*Yelling.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Iako si jebeni englez ovo ono. :evil:
Lol, koji glup typo. Šit hepens. :)
True :)
U jelly?
KALAFINA
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Disi hansi Šerloče.
kako rulaju <3333333333333333333333
bar nisam <-kupio-> vec cijelu diskografiju
Novi Naruto chapter je vani, rat se zahuktava ko lud, u idućem chapteru će bit Gaara vs. njegov stari.
I tako, gledam devetu epizodu Steins Gate kad odjednom...
http://img.photobucket.com/albums/v5..._christina.jpg
MINDFUCK!