Dobar si.
Drago mi je, ja sam herpules junior.
Printable View
Dobar si.
Drago mi je, ja sam herpules junior.
nekuzis, samo cekam da mi neko kaze 'los si' pa da mu velim 'pike off, berk!' sto je jos gore ako lik nije igrao spomenuti RPG.
Loš si.
Pike off, berk!
loš si
Nisam igro spomenuti RPG.
Čak i da je novo, divim se ovakvim scenama.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
spoznao da pod hitno moram probati Baldur's gate.
imo igra je precjenjena, prvo trebaš 2 tjedna čitat neke pizdarije i onda se mučit oči na maloj rezoluciji čitajuči neke gluposti, e da i art style igre mi je totaln otpadan.
BAN! Al ozbiljno! Koja lošost, e ti više nemaš pravo na svoje mišljenje.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Support me ppl! :cry:
Sta treba citat? Reci mi prije nego sta zaigram= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Dijalozi u rpgovima NISU gluposti, kao ni prica.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Osobno misljenje.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Sjeti se da je to stara igra.
To je stariji RPG pa je uvod wall of tekst,ali sto ces,nije to neka prepreka ako znas engleski :P .Sto se dijaloga tice,odlicni su,pogotovo Minscove mudrolije,Boo,vestice,Korgan ludi patuljak,prepiranje izmedju dobirh i losih (Good,lawful good,evil,chaotic evil) likova u tvojoj druzini.
Sto se stila igre tice,meni je vise lezao prvi deo,taj mracni middle age feeling,dok mi se drugi deo nije dopao,Amn mi je izgledao cudno,cela ta rogue/istok prica.Jos nesto sto je savrseno u vezi Bg-a je muzika,zaista odlicna potpora atmosferi,bas epski fantasy osecaj.
forenger...
Sve to sto si napisao se moze stavit u ovo:
AD&D setting.
Zahebi, ja sam uvijek lawful neutral ili chaotic good, mada mi vise pase ovo prvo.
Pusti zlo,dobro zauvek,ne zelis valjda da ti Minsc i Boo budu neprijatelji :) ..
lol igrat good guya u rpgima je neš najgore što postoji, to mi je jedan od največih minusa u dragon ejđu, jednostavno nemožeš npr. poklat one debile iz chantrya, a opet je to prejebeno u witcheru što nemožeš bit good guy.
:scared:
Jebt, citm i citam tvoje postove o RPGima i tako se smijem da ne mogu pisat.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Al opet, rpg je Role Playing Game, dakle igra po ulogama, gde svako igra kako hoce, igrac ima slobodu. Ti je iskoristavaj kako hoces...
:rotfl:
Nisam ni napisao da sam zao.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Chaotic ne znaci da si zao, samo da si nepredvidiv, npr kad carobnjaku ispadne bombon iz usta a ti ga uhvatis i pojedes, to je chaotic. Kad se igras sa malom robot igrackom, i to je chaotic. Oba primjera su iz planescapea.
Znam,samo hocu da kazem se uvek isplati igrati kao goodguy ,ako ne uvek onda barem u 78 odsto slucajeva.
da, probaj tako nastupit u Falloutu i odjednom pola Amerike ne zeli pricat s tobom jer si predobar.
Al opet, u Falloutu je moguce udarit cekicem ili pajserom malo dijete u medjunozje, pa ono wtf, mali odleti 15 kvadrata (Fallout 2)
da samo što je to totalno retardirano i nezabavno a igre se igraju da bi se zabavili= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
inb4, nekom je to zabavno.
nekom je to zabavno
Daj rejndžer, kakva lošost :rotfl:
Baldur's Gate je odličan, ali ja sam ga prestao igrati kad sam sjebao pola questova :(
Da mi dow2 oke radi na laptopu i ne koci u net igri ^^ jeste malo grafika losija al sve ide ko beba :D
spoznao da moram pocet naplacivat usluge.
Spozno sam da hvatam prehladu..FUUUUUUU
Spoznao sam da jogurt nema kičmu, baš kao i đičkara i dićmla.
da je sickperica napokon promijenio avatar, i sehr guuuuuuut
ti ovim postom želiš reč da je bg apsolutno odličan, i kao takav neko drugi nema pravo reč da mu se igra nesviđa?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
budalo, zato svijetli u mraku kada se spoji sa cincilatorom= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
nazalost, gefufne nemaju to svojstvo. :(