otkrio si Atlantski ocean...salim se... mozda je i bolje tako, ipak bi to znacilo komercijalizaciju... jel tak?!?!= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Printable View
otkrio si Atlantski ocean...salim se... mozda je i bolje tako, ipak bi to znacilo komercijalizaciju... jel tak?!?!= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ejmen= Citat =:
Izvorno postao ewok
da slušao sam intervju to jest imam ga= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
najace mi je dok neznaju dal sviraju u sloveniji,srbiji ili hrvatskoj :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao olio
Ma, ovaj lik ima super glas, ali kada proba pričat engleski :rotfl:
Inače, kolko ja znam (puno), NiME je baziran na Silmarillionu, a ne LOTRu, i iz istog razloga se pjesma LOTR ne pojavljuje na njemu. Inače A Past and a Future SEcret je zakon, ali The Bard's SOng mi je bolji, također mi je Mordred's SOng fora, isto je lagano u tom štihu...
ima i Skalds and Shadows s novog albuma...= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Ma Blind Guardian owna, najbolji power po meni.
misliš speed/power/epic/symphonic :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maze
Meni je to power.. Nisam znao da je toliko vrsta odjednom, ono uvijek mi je bio jači epic..= Citat =:
od powera slušam samo njih,dok iced earth svrstavam pod heavy/thrash
inače iced earth mi je prejeben band pogotovo Something Wicked trilogija pjesma i cijeli something wicked this way comes album
Therion, Therion! :pray:
Znam jedne likove koji su bili na Therionu u ZG-u, upoznali članove benda i sve. Stvarno super bend. :pray:
:pray: :pray: Barlow= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Znaš možda što pjevaju na početku u Damien pjesmi ono na latinskom?
nikad nisam shvacao fenomen zvan iced earth...jer je taj bend meni tolko dosadan,da je to nesto nevjerovatno.al pazite,nije to meni los bend,dapace,vrlo je kvalitetan!al nema jednu stvar koja bi me ono,prisilila da ju slosam opet i opet...
Da ostavlja takav dojam. Ali dobri su.= Citat =:
Ni meni nisu baš nešto. Taj nekakav symphonic power metal ili šta već oni jesu meni nikako ne odgovara...
Ma Epic je power sa više fantasy tematikom, i tim nekim epic lyricsima, ali u melodiji nema bitne razlike, to ti je ta neka relacija HammerFall - Blind Guardian, di je Blind Guardian epic, a HammerFall čisti european power...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Grave Digger confirmed for METALCAMP... :pray: nisam neki fan,al imaju par prejebenih stvari
Sada baš gledam o Dimebag Darell-u
Stvarno, fan ga je ubio na koncertu, godinu dana nakon raspada Panetere.
Evo hanzaplast me uputih na metal topic,pitanje jest:
Pojačalo za glas,cijena kvaliteta,jeli ga se isplati kupovat,mislim pjevat trash death core metal. :wink:
thrash :wink:= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
Probaj pitat u dućanu, ovisi gdje živiš. Mislim, neko pojačalo s efektima dubine itd. bi ti bilo dobro. :wink:
ima ko novog borgira?
izašo ?= Citat =:
jep= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Još nije izašao ali se može nabaviti...
Hanza ak imaš torrent jel mi ga možeš poslat na pp?
meni također ako imaš= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ljenčine :yuck:= Citat =:
Izvorno postao olio
Nvm, našao
Sluša li itko ovdje grupu Nile....
Neki tehnical metal. Predobri su. Bubnjar samo prijelaze lupa, gitarist samo solaž itd. a pogađaju se odlično. :wink:
oni prvi albumi su mi prebrutalni ali ove novije stvari tipa execration text i sarcophagous su mi prejake :pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
evo slušam In Sorte Diaboli od borgira al ona pjesma Serpentine Offering jebački podsjeća na Star Wars . zasad je album kewl
na Star Wars, a? moze upload da je cujem?
yes my master za 5 minuti= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
http://rs40.rapidshare.com/files/200809 ... fering.mp3
jebote hanza kolko ti slušaš već dugo metal?
hmm...neznam...metalicu sam pocel slusat u 3. osnovne,ali ono,jače sam se počel interesirati za metal u 7. razredu osnovne,znaci prije 5 godina,mozda malo vise.zasto?= Citat =:
Izvorno postao Đeri
pa vidim višemanje bilo koji bend se spomene ti odma znaš :)
EEE,ne zna ne zna! :P
Hanza,znaš li Dornenreich? :P
Ne :oops:= Citat =:
Izvorno postao Valnjes 666
ali zato meal archives sve znaju :)
:)= Citat =: