Nemoj sr*t... Pa lika "kojeg napadash" spopadnu strijele ne spopadnu tebe jer ih ti bacash... GRAHMA FTW= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Printable View
Nemoj sr*t... Pa lika "kojeg napadash" spopadnu strijele ne spopadnu tebe jer ih ti bacash... GRAHMA FTW= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
lothars je dobar za pubb gameove, kakve ja bas i ne igram... :wink:
a rofl shadow, vec si 1000x to rekao, svi znaju da neigras pub gejmove, igrash u cdl rumu di je skill malo veci od eu dota room x, al slabiji od hlr 1 >.<= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
@7Days-Nisam bio bash pri sebi dok sam to pisao ~~
"onaj turnir u bjelovaru cemo izgubit radi glupog sisavca koji neznan spojit item više, i debel je" to je meni denser reka
[quote=KI KI]NEWBI!!!!!11= Citat =:
Izvorno postao "AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1h7bxdql
lepo
nabaviš internet konekciju DSL ili kabelski
nabaviš GGclient, EuroBattleNet ili imaš originalSili Hamatchi
i join game i gg[/quote:1h7bxdql]
System mislim da ovo nije dozvoljeno napisati na ovom forumu(shto je boldovano) jer koliko me je frend burek uputio za ovo se dobija ban at least mark? ili se moze pisati??
[quote=7DaysBakeRolls][quote=KI KI][quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1mi7bjtb]kako se dota moze igrati preko interneta???
recite mi kako[/quote]
NEWBI!!!!!11
lepo
nabaviš internet konekciju DSL ili kabelski
nabaviš GGclient, EuroBattleNet ili [b]imaš original[/b]Sili Hamatchi
i join game i gg[/quote]
System mislim da ovo nije dozvoljeno napisati na ovom forumu(shto je boldovano) jer koliko me je frend burek uputio za ovo se dobija ban at least mark? ili se moze pisati??[/quote:1mi7bjtb]
true ali ne za original neg za sva ova ostala pomagala.....
i trebo bi dobiti opomenu.....
i pošto već imam 1 ili 2 trebo bi marked dobiti....
promjenio desktop u božićno dotni stil
[url="http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=397&start=2655"]viewtopic.php?t=397&start=2655[/url]
Vejruj ti meni da ja nisam gloop mozda lood al glup nisam... Nisam ni ja mislio o tom ORIGINALU nego o tome kako prichash o pirateriji tako otvoreno...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Igrajte dota lige jer su tu proovi!1!eleventyone!1!
nije prvi put.....= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
[quote=Systematic Rewerse]a rofl shadow, vec si 1000x to rekao, svi znaju da neigras pub gejmove, igrash u cdl rumu di je skill malo veci od eu dota room x, al slabiji od hlr 1 >.<= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2tarxxy7
@7Days-Nisam bio bash pri sebi dok sam to pisao ~~[/quote:2tarxxy7]
cdl je non-stop prazan... barem od jutra do ponoci... xD
@bigy: fk of, dumb si...ty e da, volis lag(g)at, a tako mlad... :rotfl:
Smirite se sa piratijom alo >.>
@probigy do i care? Molim te, neznam ni protiv koga bi izgubio u bjelovaru na touru kad ima 4 chovjeka koji znaju igrat dotu rofl A od toga bi andy, shadow i ja bili u jednom timu (recimo)
Hmmm heblo sebe shto nisam iz hrvatske... da je meni malo na taj turnir, a ako smijem pitat kad je to? mozda i dodjem ak se ne ide u shkolu il ak je ovaj raspust, da dodjem sa svojom "ekipicom" da vidimo koliko para se moze uzet tu :D
(mozda bureka nagovorim da dodje sa mnom) al ne da igra :rotfl:
choek ce da nas podrzava :D
Igrao malo prije DotU na GGu 1vs1 (znam, znam ali izinstirao je), Eartshaker (ja) vs Night Stalker. Kupio: treads, battle fury, linken, HoT, Satanic, te imao Bracer (kanio sam Radiance). On imao Power Treads (kasnije BoT), S&Y, Vladimirs te 3 Sacred Relica. Istina, klao me,ali sam ga ipak dobio (s tim da sam ga 1 pwnao i 2x mi je izmakao po noći). Sad me mi recite što nije u redu kod tih itema (a kod njegovih da i ne govorim, znam što bi trebalo ići) te koje bih iteme umjesti kojih trebao nabaviti.
za taurena evo ti opcenite informacije-arcane ring, blink, bot, dalje sta oces mozda hot najbolje.
vidio sam neke sta kupuju refreshere, to je debilno.
i ne volim 1v1 dotu ako nije -sh
hmmm... ovo je manje vise ok solo tauren... teamplay tauren (yy, za private gameove :D ) ide se BoT HoT dagger HoT arcane i refresher na kraju ak se stigne... :wink:
@... : nije debilno... taurenov jedan dobro baceni ulti moze preokrenut game...
@sto se tice turnira:
tocka No.1S@sys, nesto bi se dalo nagovorit andya da igra, ali sad on veli da ti neces igrat... :shock:
tocka No.2 @datum turnira, bi ce sad za vrijeme zimskih praznika...
tocka No.3 @turnir ne bu imo nikakvih nagrada tipa neki razer misevi sta ja znam, 1. ekipa ce dobit money payback sto su dali za sudjelovanje... igrat ce se 3v3... nije nis posebno ali dota scena i nije bas razvijena ovde.. :|
Mi bi mozda i doshli ali... Nemamo gdje ostat, jbg nemam nikog tamo ali imam u Zagrebu.. Da je tour tamo mozda bih i doshao, a ovako nishta.
Ovdje je najbolje učiti :D
Holy Knight - itemi, te način igranja 1vs1 te timski, please
Nadrapao sam ujutro, igrao 1vs1, mod ar, te dobio Holy Knighta, protivnik Dragon Knighta.
hmmm... chen vs. dragona ima jedino sanse ako ga sjebe na pocetku igre... dizi onaj slow i onaj dmg (labud slika nekakva) idi na meku dagon trids skadi+satanic ili desolator+buriza
uglavnom, mass hp+dmg :wink:
nemreš njemu ništa sa njim= Citat =:
možda upočetku ga ubiš jednom-dvaputa ako je njub....
jer ako je pametan protiv tebe če dizati armor + onaj fire i jednom stun, a kasnije do kraja
možda bi i mogo da skupiš ovih 6 itema a nemoguče ih je skupiti
1. - power treads-str
2. - satanic
3. - mkb
4. - buriza
5. - EoS
6. - asoult currias
e sada kojim redom do sam radi
De ti zaboravi taj "trids" (iako se kaze treds(th se ne chita t al ajd)), i idi na boots of travel necesh ti sa njim da ubijash... idesh na taktiku bjezanja i taktiku probijanja do baze da unishtish tron. zato bolje da ga hebesh sa strana a ne da napadash njega jer dragon knighta teshko da mozesh ubiti.= Citat =:
@someone(dunno who) kad cemo mi igrat shto smo dogovorili mech. zaboravio sam nick a nije mi zelja da listam 10 stranica unazad...
je ref. je debilan jer 1. put ocistis kripove a drugi put nemas sta cistit= Citat =:
@7Days: sta se ne bi 1v1 trebali igrat -om? 0o
Znam da ga ne mogu ubiti jer Holy Knight je support heroj, ne attacker, samo sam pitao za ubuduće...= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
7Days, kad ćemo meč 1v1 sa smanjenim goldom?
dečki, na šta idete Spectru?
Ne znam... BoT, Butterfly, S&Y, Linken, Skadi, Buriza... nisam baš puno igrao sa Spectrom, ali nešto od ovih itema ide...
Ma ide neshto samo ti slushaj Iron Storma i bice ti plafon... Chovjek bash detaljno objashnjava :D= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
PT, manta s.,burizaa,(vlads),radiance,butter
(((((hot-ako treba,al ne treba)) :D ni vlads ne treba
BoT???= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
kaj če ti to imaš ulti, imaš dagger da ih stigneš dovoljne su pt
Butterfly!
ok ali tek kasnije, a napočetku jedino ako ga možeš skupiti jer imaš dosta killova
s/y
to odmah poslije pt, dagger + maim + +10% ms niko nigdje nemre
Linken???
zašto? bolje vladimirs jer imaš extra dmg i onda samo dmg šibaš
Skadi?
e to možda radi HP-a ali netreba! bolje mu skupiti bloodstone pa imati killova pa imati extra regen
Buriza
slažem se, ali ja bih kao šesti item dodao mkb ili ako ste odvažni divine ali netreba
PRVI ITEM SA SPEKTROM JE RADIANCE PERIOD
[quote=KI KI]BoT???= Citat =:
Izvorno postao "Iron Storm":j34lovhn
kaj če ti to imaš ulti, imaš dagger da ih stigneš dovoljne su pt
Butterfly!
ok ali tek kasnije, a napočetku jedino ako ga možeš skupiti jer imaš dosta killova
s/y
to odmah poslije pt, dagger + maim + +10% ms niko nigdje nemre
Linken???
zašto? bolje vladimirs jer imaš extra dmg i onda samo dmg šibaš
Skadi?
e to možda radi HP-a ali netreba! bolje mu skupiti bloodstone pa imati killova pa imati extra regen
Buriza
slažem se, ali ja bih kao šesti item dodao mkb ili ako ste odvažni divine ali netreba[/quote:j34lovhn]
Odigrao sam sad sa Spectrom vs AI (koristim to kako bih odredio iteme itd., tj trening) te mogu pojasniti svoj odabir te izmjeniti nešto.
BoT - Ako kupiš BoT možeš činiti čuda pri stizanju protivnika na Shadowpathu. Što imaš veći ms teže će ti pobjeći, pogotovo što na Shadowpathu prolaziš kroz sve.
S&Y - agility, dmg, ms, maim (smanji protivniku as i ms za 35% na 6 sec), kombiniraj s BoT, Daggerom i Hauntom i protivnik ne može pobjeći
Butterfly - standard (agil, dmg, as, evasion)
Vladimirs - slažem se, zbog dmga i asa je dobro uzeti te imaš lifesteal, bonus hp regen i bonus armor (ako uletiš negdje koristeći Haunt dobro dođe)
Buriza - standard (critical + dmg)
Šesti item bi bilo dobro jedan od ovih:
Lothars - dmg, agil, wind walk
MKB - zna se zašto
Radiance - bonus dmg
A za linken ovisi o situaciji, npr. ja linken uzimam protiv Night Stalkera kako bih negirao njegov void po noći ili crippling fear. Isto tako je koristan protiv target stunnera (Skeleton King npr., njegov jedini active spell je storm bolt).
[quote=Iron Storm][quote="KI KI":2ing7zqr]/cut[/quote:2ing7zqr]= Citat =:
Izvorno postao "Iron Storm":2ing7zqr
Odigrao sam sad sa Spectrom vs AI (koristim to kako bih odredio iteme itd., tj trening) te mogu pojasniti svoj odabir te izmjeniti nešto.
BoT - Ako kupiš BoT možeš činiti čuda pri stizanju protivnika na Shadowpathu. Što imaš veći ms teže će ti pobjeći, pogotovo što na Shadowpathu prolaziš kroz sve.
S&Y - agility, dmg, ms, maim (smanji protivniku as i ms za 35% na 6 sec), kombiniraj s BoT, Daggerom i Hauntom i protivnik ne može pobjeći
Butterfly - standard (agil, dmg, as, evasion)
Vladimirs - slažem se, zbog dmga i asa je dobro uzeti te imaš lifesteal, bonus hp regen i bonus armor (ako uletiš negdje koristeći Haunt dobro dođe)
Buriza - standard (critical + dmg)
Šesti item bi bilo dobro jedan od ovih:
Lothars - dmg, agil, wind walk
MKB - zna se zašto
Radiance - bonus dmg
A za linken ovisi o situaciji, npr. ja linken uzimam protiv Night Stalkera kako bih negirao njegov void po noći ili crippling fear. Isto tako je koristan protiv target stunnera (Skeleton King npr., njegov jedini active spell je storm bolt).[/quote:2ing7zqr]
ja i dalj mislim da ti BoT netrebaju! dobiš extra ms u shadow pathu + s/y je sasvim dovoljno
signed -_-= Citat =:
Izvorno postao ...
spectra:bot,radi,hot,buriza,manta
istina može se ići= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter
[quote=KI KI]istina može se ići= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter[/quote:1uafpg71]
kiki, ponovno te pitam i ponovno trazim odgovor... el si ti kiki_zg na gg-c?
i kao drugo, rada PRVI "jaci" item na spektri, bio pubb ili private game... DRUGI "jaci" item ide se MANTA, jer kada ti ULTAS, pobijes ih sve...
dalje radi sta os, jer ako spektra do 40.-50. min sakupi rada+manta, gg je...
Jo, spektra sa radi i mantom postaje preimba <3
@karlo ne nije to on, on je sub-z[e]ro
a za specter radim pot, vanguard, radience. a za kasnije nikad nisam dosao XD
niste vi vidili ocito sta radi spektra s mantom i radom... :shock:
@lord rangarok: ty na odgovoru... ^^ ima jedan kiki_zg, noob jaci, sto i nije toliko problem, nego sto je liver...
keke :rotfl: XD= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Neznaju oni shta je moch Spectre sa radijacijom i mAntom, al neka, nauchit che jednog dana ^^
pot=vutra? :D
evo sad pwnao sa traxom :D
nakraju sam imo +310 dmg(to je meni velki uspjeh xD)
itemi su nekak ovak isli:
1.onaj ring od gnomova sto regenerira hp
2.powertreads
3.yahsa
4.sange
5.s&y
6.buriza
7.butterfly
8. animal curier(ovo nisam trebo pisat...)
9.ass cuirass
10. sacred relic
tak je nekak islo...
tu je bio kraj mislio sam jos radiance... inace obicno idem uz ono sto ste mi preporucili, ili zavisi o situaciji pa uzmem wraith bands, nekad hands of midas(dobar ability u pocetku) i radim neke preinake...
jel mi moze sad neko reci sa cim bi bilo najbolje pocet sa assassinom(rikimaru ili nerubian)
P.S. Evo ss-a na kraju ss
Mislim da bi ti bilo lakse sa Rikimaruaom (on mi je favorite bio uz Mortred, malo prije si me vidio sa Mortred kak igram ;) )
Nema previse activnih skillova pa ga je lako igrati (donekle)
Ranger morash nauchit denyat, a kad vidim sa kakvom ekipom igrash rikimaru che biti preimba za njih xDDDDDD