Wedran i Windwalker su najgori, Marijanović je najbolji.
Printable View
Wedran i Windwalker su najgori, Marijanović je najbolji.
Marijanović<3
O, da, zaboravio sam. Niko je gori od spomenutih, on je apsolutno najgori.
Iako imaš diskutabilno najbolji ukus na forumu na svakom polju, mislim da se mora priznat da ti ovaj komentar na Dotu nije trebao. To mogu Wedran i Windwalker samo zato jer se od njih nikakav pametniji komentar ni ne očekuje.
Volim reakcije nemogu si pomoć :D Sad neću više, nema smisla, one time troll post.
Windwalker je dobar čovjek.
Ja vas sve mrzim.
hehe, ovaj forum je pun trollmastera xDDD
Trollmaster tri iljade
kak mi je glupo što se ne može sve capsano napisat na ovom forumu :( gubi mi čar.
MERE SAMO NEZNAS KAkO
al' opet nije sve caps :( no fun
Evo i ja ću probat
N I S A M U S P I O
dajte nam ALL CAPS
Rok je 4 sata ili rušimo vladu.
Milanović je čestitao Kolindi tak da zasad niš od rušenja Vlade.
i ja ovom prilikom u ime svih trollmastera pisigej foruma čestitam kolindi
https://www.youtube.com/watch?v=bQEJwz5xy5w
NAJBOLJA IGRA IKAD!!111
http://www.rockpapershotgun.com/2015...er-3-hands-on/
"But if the nicest thing I can say about the combat is that it’s more accessible, well, that isn’t so hot. The fights felt more like distractions from what I wanted to do rather than exciting forays in their own right. It lacks the thrill of the unknown that dominates Dragon’s Dogma or the steely determination demanded by Dark Souls. It’s much closer to the feel of a game like Skyrim, giving you something to do in this incredible world other than talk to people and look at the scenery."
bleh
Morat ću Dragon's Dogmu odigrat, gdje god se okrenem pohvale.
Ono što sam jučer gledao W3 izgleda zanimljivo i lijepo, a combat mi izgleda više manje isto kao dvojka.
I po ovim zadnjim gameplay videima od prošlog tjedna sam si potvrdio da igra bome ne izgleda ništa bolje od novog Dragon Agea, uz dosta pop-ina, ali svejedno ima duplo veće zahtjeve od istog. Baš nesposobni poljaci, možda bi im najbolje bilo da se team-upaju s nekim sposobnim studijem koji će radit na tehničkoj strani igre, a oni da samo daju ideje i koncepte.
Nek daju Biowareu.
A izgleda dost ljepše od Dragon Agea.
Znam da si u Dragon Age temi komentirao bio da igra ne izgleda ništa posebno, al mi fakat nije jasno kak si došao do tog zaključka. Možda imaš onaj bug s teksturama i meshevima fiksiranim na low, jer meni igra ne mid-high detaljima i 720p rezi izgleda podosta nevjerojatno, najljepša open world igra do sada. Na ultra detaljima i full HD rezi parira Witcheru sigurno.
Pa ne znam, Witcher mi ovako na prvu ima bolje teksture, bolje animacije kretanja i djeluje... Proporcionalnije?
DA:I izgleda nekak plastičo.
Ima raznih efekata, rezolucije i ko zna čega, ali je nekakav art dizajn preplastičan.
A likovi ko da su iz Ferelden Gay Story: Freak Show.
E to, izgleda dosta plastično.
Dragon Age izgleda odlično. Ima par full opcionalnih lokacija koje još najbolje izgledaju u cijeloj igri. I magovi rade stvarno impresivan light show.
Witcheru mi cjelokupni dojam kvari fakat loš motion capture, animacije su nekak zbrzane, pogotovo u borbi.
Western Approach najbolja stvar ikad.
ljudi moji kakve vi tripove jedete
http://www.theguardian.com/technolog...-fantasy-games
"But the development team behind forthcoming fantasy adventure title The Witcher: Wild Hunt seems unfazed by either moral or technical concerns. The game, due for release in May, contains 16 hours of sex scene motion capture data (used to animate the 3D mannequins into their various lifelike positions)."
GOTY.
Preživio bih i sa 15