No, no, mister...
Sly je ušao sa sjekirom, pa je dobio disarm i onda mora bjesomučno rukama bladestormati :D
= Citat =:
Bladestorm: Warriors can now be Disarmed while under the effects of this ability.
Printable View
No, no, mister...
Sly je ušao sa sjekirom, pa je dobio disarm i onda mora bjesomučno rukama bladestormati :D
= Citat =:
Bladestorm: Warriors can now be Disarmed while under the effects of this ability.
Tom Cruise on Bladestorm and Warriors
:pray: :pray:
qX7ehxyYRQc
Deadmines song, odliiiiiična pjesma, zarazio sam se :D
Hah, Mr Smite je najžešći kad zapjeva :D
Evo još jedan pobjednik natjecanja...
World of Gnomecraft 2.0
"WE ARE GNOMEREGAN, FOR WE ARE MANY. NEVER FORGET. NEVER FORGIVE." :pray: :rotfl:
(na 1:30 Wrynn dobije massive pwn)
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Jesam li ja jedini kojega deadminesi podsjecaju na The Goonies 9rCxMe-z-d4
Onak, ides tunelima do zavrsnog bossa - do onog ogromnog broda... nekako podsjeca
Three Dwarves were lost in Silverpine Forest, when suddenly they were captured by a whole clan of Troll cannibals. The Troll Whitch Doctor told the prisoners that they could live if they pass a trial. The first step of the trial was to go
to the forest and get ten pieces of the same kind of fruit. So
all three Dwarves went separate ways to gather fruits.
The first Dwarf came back and said to the Witch Doctor, "I brought ten
apples." The Witch Doctor then explained the trial to him. It involved placing all of the fruit… somewhere… where fruit usualy doesn't go… infact, fruit usualy leaves from here…. And if the Dwarf showed any emotion, he would be killed.
The first apple went in... but on the second one he winced out
in pain, so he was killed.
The second Dwarf arrived and showed the Witch Doctor ten berries. When the
Witch Doctor explained the trial to the Dwarf, he thought to himself that this
should be easy. 1...2...3...4...5...6...7...8... and on the
ninth berry he burst out in laughter and was killed.
The first Dwarf and the second Dwarf met in the local graveyard. The first one
asked, "Why did you laugh, you almost got away with it?" The
second one replied, "I couldn't help it, I saw the third guy
coming with pineapples.
LEGENDARNO
shadowmourne je kratkog vijeka... kad izadje cata dobit cemo nesto novo legendarno i ovo ce odjednom postat slabo....
i kad nakon cataclysme dođe nešto novo, ono iz cate će bit slabo..takav je wow već 5 godina^^= Citat =:
Izvorno postao _cryphx_
Pa sta bi ti item koji dobis jednom koristia kroz cilo igranje, to bi stvarno zanimljivo bilo, normalno da ce biti slabo kad dojde novo i bolje, taki je princip igre, nekad je betrayer bia najjaci :)
Da ali ipak prehebeno izgleda Shadowmourne a tek oni soul fragmenti ili kaj već.. predobro. O da a i da ne spominjem Lich kingov glas koji se čuje cijelo vrijeme (naraavno moraš ti nagrindat sve to kaj treba za SM, a kad dođe cata onda ceš plakat jel će svaka druga osoba na lvl 85 imat bolji weapon od tebe koji si se toliko namućio oko SM :( )
Pa ista je stvar za sve ostale legendary weapone, uvik ce doci bolji kasnije, al isto je lipo imat legendary i pokazivat ga po orgrimaru
Eh sad kako bi se zvao Arthas da je zensko ili Illidan,kao sto vidimo na slici. hahaha
imba
Možda Arthasia i Illidarinka?
Ilidarinka? XD= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ilidana bolje paše :P
2ekLO8BwxwE
umrla san od smija na ovo :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OS10 solo by dk
epZB7alg4Tk&feature=sub
eto, uzalud ja se svađam po realmu i svi mi pljuju po unholy specu
a sigurno nece s tim specom ici tankat :)
al sigurno sa Frostom nes burnat 2-3lvla dnveno :D
Ček kak se tolko hila???= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Mark of Blood, Imp Rune Tap
http://www.wowarmory.com/talent-calc.xm ... 0003133000S- evo napravio sam svoju verziju njegovog speca za max healanje sa unholy DPSom - sta mislite?
Eto...I to se dogodilo...
Novi reklamni spot za WoW. :)
Lik s orkovskom maskom :D
haha presmjesno :)
Prezakon. Zestoko je kad lik izade van, i vidi ekipu sa wow majcama. XD
Je**** ekipa ovaj video je već podosta star ali je još uvijek zakon pogotovo mi je zakon onaj lik sa ork maskom (na kraju kada visi sa koša, ko će ga sada spustit :) )
Screenshot iz Cataclysma, navodno je riječ o Blasted Landsu.
Ne izgleda nimalo kao trenutni Blasted Lands, pa pretpostavljam da će Blasted Lands biti jedna od onih "heavy overhaul" zona... Inače, screen izgleda kao da je iz potpuno druge igre :)
Prije bi rekao da je to Dustwallow Marsh.
Inače, nešto mi govori da moj laptop neće vrtit kataklizmu :(
lol kakav je to screen shot ??? iz koje je to igre ?? :D
daj me nemoj jebat da bu tak izgledala igra :D
Ja neželim da tako izgleda. :(
Naviknut sam na ovaj crtić i želim da tako i ostane!
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Kaže Blizz da je ipak Blasted lands :D
= Citat =:
Izvorno postao Bornakk
Blasted Lands i Swamp of Sorrows su nekad bili jedna "pokrajina"....Black Morass. A znate kako izgleda Black Morass tako da nije cudno da ce opet tako izgledati.
Okej, potencijalni spoiler, ali, pošto se radi o prilično zanimljivoj stvari iz lorea, nevermind... mislim da nije bed :)
Screen iz Cataclysma koji bi trebao uvjeriti skeptike da su Tauren Paladini ipak opravdana stvar:
Elune (E'lune), famozna božica night elfova je, čini se, Naaru.
E, sad, osim što je to prilično čudno s perspektive night elfova (doduše, Elune se nikad nije pokazala u nekom konkretnom obliku, pa nije nelogično da je sad odjednom naaru), ovo objašnjava i zašto postoje Tauren Paladini.
Taureni također štuju Elune, ali je zapravo zovu drugačije - Mu'sha, koju smatraju "dijelom" (okom, preciznije) Earthmother.
To znači da Taureni i Night Elfovi zapravo imaju Naaru kao božanstvo, a Naaru je za Draenei (a možda i za svih, samo toga nisu svjesni) - "The Holy Light".
Slap in yo face, holy cow haters :D
Uskoro ce je i forsakeni poceti postovati pa cemo imati undead paladina, e to bi bila prava kombinacija :)
jaoooo Paladin undead iseeee :D
Holy undead ^^ jaoooooo :D
Inače, cijeli članak s WoW.com je na http://www.wow.com/2010/05/01/know-y...une-is-a-naaru
(ima tri djela, na dnu članka je "next page")
Žena je napisala gotovo cijeli znanstveni rad, matere ti :D