Tko je Kirby, admin koji se nije logao 5 godina? :D
Printable View
Tko je Kirby, admin koji se nije logao 5 godina? :D
Pokrenia je bia wow pcp gild nekoc davno, mislim da je i radia za vidi pa otud i posta admin.
Probaj http://ninite.com/= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
24 sata lol.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Jel' mogu kupiti za tisuću kn dobar mobitel, pod dobar mislim da je kvalitetan i da ima tipke (može u kombinaciji sa touchom, ali ne samo touch) i da, imam popust od 200 kn u T-mobileu.
Sony Ericsson Zylo umro nakon godinu dana korištenja, fuck him :(
Jel mora bit novi? ili moze bit nesto sa njuskala?
Eh, pa čuj...može, al' nekako sam skeptična što se toga tiče :/
pomogao bi ti sto se tice kupovanja u t-mobileu. Samo nikako nemogu doc na njihovoj stranici do onog di pisu samo cijene uredaja, svaki mobitel koj pogledam nude mi ga uz pretplatu-.-
hm...pa mislim da možda i nema cijena samih uređaja...imam ja već pretplatu, tako da ne smeta, a s druge strane mogu i na bonove kupiti ako ispadne jeftinije, pa dati nekome karticu
Ja uskoro kupujem SAMSUNG GALAXY S+, na pretplatu za dvije godine je 800 kn, a galaxy II dođe negdje oko dvije tisuće kuna više, što se po meni uopće ne isplati...
Ne djeluje mi loše, čak mislim da bi ga ja onda platila 600...al' touch :/
Dok mi traje edit:
Ok, ne djeluje loše, mislim da bih uspjela preživjeti nedostatak tipkovnice, al' me zanima da li se isplati?
I,da, jel' to što ima Wi Fi znači da ja mogu browsati net gdje god se uspijem spojiti (na recimo free mjestima ili doma)?
Da, WiFi je zakon :)
sretno sa kupovanjem glaxya s+. nema ga vec mjesec i pol...
i ne znaju kad ce doci. dolazi im na kapaljku i ima lista cekanja. i preko veze... :D tako sam ja svoj uspio nabaviti.
ali mobitel je odlican!
Da, to sam zapravo htio reći, kupujem ga čim dođe.
a gdje ga, dusko dugousko, planiras uzeti? t-mobile?= Citat =:
Izvorno postao hacker
zovi sluzbu za korisnike pa ce ti reci da tih uredaja nema nigdje u hrvatskoj.
i nece ih bit do daljnjega. dugog daljnjega
E vidiš to nisam znao.
Pa super im je to onda što ga 'ladno imaju na listi za online kupovinu :/
Jel ima tko dobar mobitel za preporučit? xD
sII, htc desire/neki od tih, iphone 4/4s
Ja pokleknula najgorim porivima i odlučila kupiti "ženski" android, HTC rhyme. Prezirem se hahaha. Nego, ima dobre specifikacije pa me baš briga.
Pitanje, jel' se može u stropu bez bušilice napraviti rupa sa onim vijkom (tipla ili kako se već zove) da se unutra ugura kuka? Trebala bi držati baldahin (ne znam hrvatsku riječ).
teško
Damn, onda si nabavljam bušilicu! Ustvari, kad bolje razmislim ovako će biti zabavnije, mislim da ću izbušiti cijelu kuću
Samo pazi na struju & ostale stvari u zidovima.
Imaš krevet s baldahinom? :shock: :oops:= Citat =:
Izvorno postao Dania
e, ovak... kad sam bil s curom jos, imala je folder na desktopu s imenom tanja... al ja sam davno sve slike preselil nekud na komp, i obrisal, tj maknul taj folder s desktopa... i svaki put kad nest skidam s neta, pojavi se tanja folder na desku, lol, wtf?!?!
Default download folder, stvori ti ga browser ako ne postoji :)
Kupila ga sestra.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Mobitel ima onaj dodatak sa LED-icom koja ti signalizira da imaš propušteni poziv/poruku kad su ti isključeni tonovi ili kad ti je mobitel u torbi i tak to rofl.
tanja te progoni= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Kako se zove onaj tip sta ima duge revjuove filmova i igara s tim da su vecina igara jrpg ovi, prvenstveno FF (ima onaj rivju osmice od sat, sat i pol) snima u svojoj sobi i ima skeceva i to. I ne nije AVGN..
Babitz mi je to jednom linkao
al je fora kaj postoji... i za firefox i za chrome, makar na oba imam ask where to kod svakog download-a...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nvm, naso...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Daj i meni, hocu da pogledam opet
spoonyexperiment.com/
Uzivaj
komp mi u zadnje vrijeme sporije radi..i sad mi to već ide na živce -.- radi se o konfi koja mi je u opisu, ima već 2godine da nisam reinstalirao windowse..defragmirao sam hdd ali nije baš pomoglo, pa mi je frend preporučio reinstaliranje windowsa..šta kaže ekipa? :)
Pročeprkaj registy. Meni je nakon toga proferceralo predivno. TuneUp koristi.
dankeschon :D
Za sta stoji IP u gamingu? Tipa, LA Noire je dobija nagradu za najbolji novi IP u haceelovom Zlatnom Dabru.
Intellectual Property ako sam u pravu.
Nadao sam se necem kulijem :D Zahvaljujem!