-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
@Aerial:Baldur's Gate I i II su to odlicno resili,kao i ToB,sve je bilo krajnje neizvesno,recimo,igrac je u pocetku gledao na Irenicusa kao na nekog jednostavnog negativca koji hoce zavladati svetom,da bi doslo do potpunog preokreta.Takodje,ogroman broj knjiga,scrolova i slicnih itema je dopustao igracu da sam otkriva misterije Faeruna,a ne da mu one budu objasnjene u par cut-scena.
Identicna stvar prisutna i u Morrowindu.
Neka sve bude sto misticnije,a informacije sakrivene svuda,mimo questova.
(Opet,dajem za primer Baldurs Gate i vezu izmedju The Hidden-a i Ilithida,oni su u ociglednoj saradnji,buduci da je The Hidden Alhoon ili nesto tako,medjutim,to nije nigde naznaceno,vec je igrac sam mogao to da poveze)
-
Zmajevi se neće pojaviti odmah na početku, slabi likovi neće biti rejpani na lvl 2 već, navodno treba doći do triggera u main questu, kao recimo za pojavljivanje Oblivion gate-a u Oblivonu, a kasnije će isto biti dozirani kako treba.
Ponekad će ih biti više odjednom, 2-3-4. :D
Dungeona ima 150, mnogi su onako 15 minuta 'veliki', dok neki i po 2 sata, što je po meni odlično, jebo dungeon u kojem se ne mogu izgubit.
I da, Wood Elfovi su tu. :D
-
= Citat =:
I da, Wood Elfovi su tu.
:( :( Jedan deo mene je upravo umro. :(
= Citat =:
Dungeona ima 150, mnogi su onako 15 minuta 'veliki', dok neki i po 2 sata, što je po meni odlično, jebo dungeon u kojem se ne mogu izgubit.
Znam za to,ali hocu raznovrsne i zanimljive dungeon-e,ne C/P kao iz Obliviona.
= Citat =:
Ponekad će ih biti više odjednom, 2-3-4.
Laaaaag fest. :D
-
Wood elves... jesu to oni delije sa tupavim licima?
-
-
Meni su dungeoni u Morrowindu i Oblivionu bili jako dosadni i uvijek sam izbjegavao ulaziti u njih, neznam, TES mi jednostavno nije za te "uđi-ubij par likova i uzmi equipment-prodaj u gradu" šeme, jedino sam volio dungeon crawling u Daggerfallu jer se izgubiš po kurva. Ali eto ja sam čudan pa mi je svaki lik ikad bio unarmored i tako :)
-
Fargoth flashback.
(U Morrowindu imaju dvaput tupavije face :D )
-
= Citat =:
Znam za to,ali hocu raznovrsne i zanimljive dungeon-e,ne C/P kao iz Obliviona.
OB: jedna osoba radi na Dungeonovima a još jedan je ponekad pomogao
SK: 8 ljudi radi na Dungeonovima
Mislim da bi stanje moglo biti bolje nego u OB-u ^_^;
-
Lepo je to cuti. :)
Btw:Ja toliko mrzim Wood Elfove da sam jednom prilikom nasao "Racial enemy" mod.
Set Racial enemy: "Wood Elves"
Let the hunt begin..
:D
-
Mislim da ću igrati na Chillstreamu iako nisam neki fan konzolitisa. Ionako će izgleda igra biti prilagođena tome. RT desno oružje/štit/spell, LT lijevo i piči.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Meni su dungeoni u Morrowindu i Oblivionu bili jako dosadni i uvijek sam izbjegavao ulaziti u njih, neznam, TES mi jednostavno nije za te "uđi-ubij par likova i uzmi equipment-prodaj u gradu" šeme, jedino sam volio dungeon crawling u Daggerfallu jer se izgubiš po kurva. Ali eto ja sam čudan pa mi je svaki lik ikad bio unarmored i tako :)
Za Oblivion se slažem, prejednolično su to generirali.
Morrowind mi je bio druga priča. Ne znam, možda je to bilo neko drugo vrijeme, ali bili su mi zanimljvi.
Ono što su u Morrowindu dungeoni bili, slučajno ili ne, jest prokleto zastrašujućiS:D
Ne znam za druge, ali mene je bilo je*eno strah šuljati se kroz Saint's Carcass ili neke random vukojebine natrpane onim corprus disease stvorovima. Toliko da Morrowind slobodno mogu proglasiti najstrašnijom ne-strašnom igrom ikada :D
-
-
-
-
-
Dio sa zmajevima i mamutima samo bez buke i Toddovog glasa da čujete malo kako to sve zapravo zvuči. :D
PW5egaQ1y4w
-
Samo šta na tom dijelu ne podrigne nego kaže "s kurcaaaaa" :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Dio sa zmajevima i mamutima samo bez buke i Toddovog glasa da čujete malo kako to sve zapravo zvuči. :D
PW5egaQ1y4w
Isse, glazba kad se bori s drugim zmajem. SHIT JUST GOT REAL. :)
-
= Citat =:
PW5egaQ1y4w
Kad se počne derati dok Ice dragonu uzima dušu. Epic.
Nisam vidio nikakav meni dok je mijenjao shoutove. Nije mi jasno kako ih onda bira.
Fali ikona koja označava da smo pod utjecajem negativnog efekta, u ovom slučaju vatre. (Kad bolje pogledam video čini mi se da su si oni stavili fire immunitiy. Zdravlje mu uopče ne pada.)
-
= Citat =:
http://e3.gamespot.com/video/6318255/?tag=videos;title;4
borba u špilji.
Skuži kako lik zadrži dah kad napinje luk <3
-
Ja jedino što mogu reći na sve ove videje je :pray: :pray: :pray:
Mislim da je ovo definitivno opravdalo svu buku oko ove igre. Haters gonna hate al onaj kom se sviđa gonna like <3
-
Jedino što mi smeta prema viđenome je to da se očito može blokirati samo štitom ko u Morrowindu zbog čega pomalo sumnjam u tu zabavnost nove borbe.
-
Izgleda zadovoljavajuće, kaj je da je.
-
Ono što me fascinira u Skyrimu je atmosfera.
FENOMENALNA JE.
Osim odlične grafike gdje ponajviše mislim na jako lijepo dočarane zimske uvjete te nevjerojatno dobro pogođenu paletu boju, pozadinska glazba je još najbolja od svega i diže atmosferu do granice...ne znam čega. Bio sam pomalo skeptičan prema Skyrimu, ali izgleda da ćemo osim Witchera 2 imati ove godine još jedan odličan RPG^^
Inače, sviđa mi se mehanika borbe i način na koji će ovaj puta funkcionirati sustav. Veliki lajk
-
Kolika je minimalna cijena kompa koji bi vrtio Skyrim?
-
Hardverski zahtjevi su još nepoznati ali ako možeš vrtjeti Witchera 2 mislim da ne bi trebao imati problema sa Skyrimom.
-
Ne mogu ni Oblivion vrtjeti, zato i pitam. Počinjem štedjeti za novi komp pa da znam koliko mi otprilike treba
-
Slobodna procjena preko kristalne kugle: 3000 KN samo za kantu. Ali džabe ti to kad će se cijene promijeniti i doći nove komponente dok se napokon odlučiš za kupnju.
-
Samo kutija, bez monitora, zvučnika, štakora i tipkovnice. :)
-
-
Skyrim developers plan to include romance and friendship in the game
= Citat =:
According to German website giga.de, Skyrim developers plan to include relationships (both romantic and otherwise) in the game. The website was able to interview some of the developers; and while not much new information was given out, the following statement is present in the article they posted.
Auch romantische Beziehungen und Freundschaften sollen sich demnach in der Planung befinden.
Which translates to:
Even romantic relationships and friendships are therefore being planned.
This article is the only evidence we have on the subject, as Skyrim developers have yet to confirm whether or not this is true. Also, note that the developers may only be “planning” to have relationships; and they may not be included in the finished game.
You can read the entire article here (Just be warned, it is in German).
-
Can my character fall in love with a Dragon?
...what? I am a humanoid with Dragon blood... obviously it is biologically possible!
-
Nah... there is only a rape option... guess who´s the rapist... :P
-
-
= Citat =:
Very likely that spell-making has been removed, though this is still under speculation.
Izraz lica mi je nešto kao likovima u FuturamiSkad su im rekli da će ih pogubiti snu-snuom.
S jedne strane, mogućnost izrada blesavih spellova za dizanje skillova i exploatacijskih stun/blind spellova je bila super.
S druge strane, možda zbog ovoga Bethesda napokon odluči razraditi nekakav, hm, "reaktivniji" sustav spellova od običnog spamanja fireballa kojeg pojačate za 5% kad dobijete malo više magicke.
-
Upravo zato je i možda (možda jer još nije definitivno) i izbačeno: spell sustav je promjenjen kako bi bio reaktivniji.
Ipak, Enchant i Alchemy ostaju i zanima me kako će to dvoje sada raditi kad je Spell System promjenjen.
-
Mene više zabrinjavaju glasine da se oklop sveo na odijelo+kaciga bez individualnih dijelova. Samo da mi je naći link gdje sam čuo.
-
Nikad čuo za tu glasinu, a cijelo vrijeme sam tamo na službenom forumu.
Ljudi si retardirani.
Pauldroni su spojeni s chest armorom, helm, gloves, boots i greaves su posebno.
Priča se da greaves nisu zasebni komad već spojene s chest armorom, što je retardirano jer na slici inventorija s armorom, UOPĆE nema greavesa, samo chest armor.
Dok se na ovoj slici vide:
http://2.bp.blogspot.com/_4lrm97dBqNo/T ... im_018.jpg
-
Kaj nisu greavsi bili i u oblivionu dio chest armora? ne sjećam se više...
Inače gloves-i će biti sigurno jer se u inventoriju sa e3 filmića vide elven bracers, no kao i u ob-u bit će par, ne svaka zasebnoo.
I da, totalno mi suxa kaj su pauldronsi sada dio armora. To me je i u ob-u smetalo.