Stavi si radije data.vip.hr i sve 5. To mi je AP vec vise od 2 i pol godine i nikad probljema.
Printable View
Stavi si radije data.vip.hr i sve 5. To mi je AP vec vise od 2 i pol godine i nikad probljema.
Heh da ako ti je prek dve godine ti jos uvek imas aktiviranu staru tvz broadband tarifu .
Posto sam ja data paket aktiviral prije 8 mjeseci moja data spada pod mobilni internet i ne funkcionira na data serveru (sto bi htel jer radi manjeg opterecenja je brzi )
Npr data koristi moj vip broadband usb stick .. ali mob mora na gprs0 nazalost :(
Mene je iznenadio T-Mobile sa onom forom da samo napišeš naziv APN-a i on ti automatski konfigurira sve ostale postavke.
Nego, od cure buraz si je kupio Sci-Phone za 1000 kuna :| Ko da ne zna da sam u tom svijetu i da me nije mogao pitati za savjet. Ajme kakvo je to smeće od mobitela, ja jednostavno nisam mogao vjerovati da postoji nešto tako loše :cry: Za tu lovu je mogao imati Xperiu x8, Wildfire, Optimus itd., pravi smartphone, a ne ono smeće :cry:
SxD
Šta je to, neka kopija iPhonea? To je jedan kolega htio nabavit jer je škrt ko bodul a izgleda mu ko ajfon tako da se može kurčit.
Da, kopija iPhonea, ali izgleda kao qurac u oko :D Jedino što liči na iPhone je ona menu tipka dolje, ostalo je sve pre pre loše :D Nemoj to nikome i nikada preporučiti da kupi, većeg dreka nisam vidio.
ono lol pa za te pare može kupiti pravi iPhone a ne neku smečarsku (necu reci jeftinu) kopiju.
Nexus S
Malo gugl postavio link na tražilicu koja vodi do ovog iznad ^^
Nu evo mali zivjestaj nakon 2 dana koristenja Motorole Defy :D
Za sada i dalje podosta sretan s mob , i mislim da stvarno u klasi do 2k cuna nema nikakvu konkurenciju .
Na tvornickom punjenju je izdrzala 15+ sati skoro konstanog rada (osim 6 sati kojih sam spaval ) sto je ok .
Sada nakon prvog punjenja dura jos 12 sati i 37 min i bat je na 80% , s tim da sam vecinu vremena provel u stavljanju programa i inih stvari , naravno kombi wlan ili 3g se ne gasi :D . Znaci da bi mi baterija cak mogla durati do 2 dana bez punjenja sto je rispket za danasnje mobove .
Stavil na njega 10+ app-ova , plus muzika i ine gluposti i nisam primetil da se usporil , moto blur sucelje nije lose ali mu fali malo widgets-a ali to se nadoknadi prek marketa (znaci widget za iskljuciti apn i za instant prebacivanej na vibru ili bez zvuka)
Radi tak nakrcan cist lepo i bez laga , ali lag se zna pojaviti kada radi 15 i vise aplikacija , ali za to ga nemrem kriviti :D
Znaci neki normalni rad (3g watchdog , Gtalk , app za prikaz vremena , 10 widgeta raznih koji su aktivni u pozadina , media player, Browser) i nema laga nikakvog , radi glatko ko putrom u noz i jos ima oko 200+ megi rama neiskoristeno po sistem :D
Za ekran i dalje tvrdim da je dve klase iznad Desire (za Desire HD neznam jel ga nisam imal u ruka) , po ostrini je u rame s Galaksy S ali nema do boja Amoled ekrana , mada ja Defy drzim na brajtnesu od 20% i boje su i dalje bolje za 2 koplja od desire :D . I naravno da je ekran bolji za 2 klase od jatele 3GS :D
I kada ga stavim uz bok s curinim Wildfire mob je manji jedino je minimalno deblji sto je za mob s 3.7 ekranom WoW .
I ne nisam ga bacil u vodu i ne planiram ga tusirati !!!!
Sve u svemu za sada mu dajem 9/10 jer nemre biti savrsen a i kada tipkam a da nisam u landscape znam imati problem s del tipkom na kibi , pre blizu je ostalim tipkama pa moji cevapi od prstiju znaju cesce zahvatit slovo L :D
Sve u svemu preporuka svakome :D
EDIT : U vip su rekli da je zakljucan na Vip i nisam proveravala dali je ili nije jer imam samo vip broj , mada sam cital od ekipe iz rijeke na bug forum da su im isto rekli a da je ispalo da mob nije zakljucan na vip :D
I jos jedan Bonus , Mob ima 2 godine garancije ali posto nema servisa trenutacno vredi politika ak mob rikne vip daje novi uredaj unutar 48h :D
Je rajt...
Bas ce ti takav mob riknut...
Da je Galaxy S u pitanju, rekao bih da jos donekle postoji opasnost od umiranja, ali ovaj tenk djeluje postojano kao da su ga pospricali s trovremenskim taftom... xD
Haha, makar je vodootporan i ima filmića po netu gdje ga uranjaju, opet je druga stvar kad je tvoj :D Vjerojatno niti ja nebi imao muda :D= Citat =:
Izvorno postao ezav
Meni je moj vec letio zrakom, ali Legend kvaliteta je neprikosnovena. ;-)
Jap jap :D
Ma moral sam to ubaciti jer su mi svi koji su ga vidli postavili samo jedno pitanje "E a kada ce na kupanje" .
Reci im lijepo... "Kad kupite svoj Defy kupajte ga koliko hocete, ali moj necete!"
Mislis da vec par ljudi nije dobilo ideju da predju autom preko mog Legenda i testiraju kvalitetu kucista? Rek'o sam im da slobodno odu u Vip, daju 9 kuna cash love i stave svoj potpis na ugovor ako se zele glupirati. Mobitel nije igracka, nego jedna vrlo sofisticirana naprava za ubijanje dosade i nabijanje racuna. xD
heheh takše je
Huzaaaaahhhhhhh
Milina... aj sad trk do prve bare pa nam javi doživljaje :D= Citat =:
Izvorno postao ezav
Mršššššššššššš :D
Ako ga ikad budes prodavao pp-ni me!
cek jel vrijedi garancija ako ga ti okupas a on se pokvari?
ja sam tek danas skužio da je Android baziran na Linuxu... gg!
Uzmi sarafciger pa struzi po ekranu pa javi rezultate :wink:= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
To sto imam dobar ukus kod odabira mobitela ne znaci da sam lud. Okej, mozda malo, ali tko je jos u danasnje vrijeme potpuno normalan?
Zlatko Canjuga
Zanimljiva replika.
Yesssss definitivno odusevljen s mob :D
Znaci preko 21h bez punjaca a baterija na 60% , s tim da sam zadnjih sati i nekaj igral Angry Birds :D
I naravno svako malo ekran radi , kao da pogledam koliko je sati , s tim da je od 15h 3g iskljucen i radi wlan ...
Da, +1= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ček, ozbiljno niste znali da je baziran na Linuxu!? :D
Vjerojatno ne vrijedi, što je glupo s obzirom da je proizvod reklamiran kao otporan na vodu. Vjerojatno bi rekli da je krepao zbog nestručnog baratanja ili nešto sl., dovoljno da ne zadihtaš kako spada one poklopčiće za 3,5mm jack, microUSB itd.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Bezobrazluk! On nikad ne laže, samo ponekad ne govori istinu.
Da ne otvaram novu temu bezveze. Ak oću uzet novi mob u T-mobileu(znači da produžim ugovor),dal moram čekat da mi istekne ugovor ili mogu i sad uzet?
6 mjeseci prije isteka mozes produziti
Još jedno pitanje(oprostite ak sam dosadan). Jel mogu T-com i T-mobile bodove spojit zajedno? Ona bi imao oko 12.000+ i skočio bi u Tmobile po Galaxy S.
0800 1550 - neka institucije rade svoj posao
Flash 10.2 hits Android today, Adobe hopes for viewable 720p playback in a matter of weeks
Ipak, još nije došao, sad sam gledao na Marketu i nema ga još.
Eo ga bas gledam 10,2 na marketu !
Yep, evo instaliran je.
HTC Sense na Motoroli Defy,ali ovo je još uvijek u ranoj beti.
oce Defy moci snimati 720p video zapise na 2.2
2.2 je već došo,ali kolko znam nemože snimat 720p.
danas idem do frenda malo mu stweakat mob... HTC desire ima... 2.2FW je vec gore (ne znam jel moze neka viša verzija!?)..
e sad, šta mu napravit nakon rootanja? našao sam na netu da mi je najbolje rootat s onim unrevokedom, al šta nakon roota roknut gore? xD
koji rom, launcher, štavec, mu stavit?
Dok ne uskoči netko sa htc-om, možda da počneš ovdje točno tu