Bolesno preskup za indie igru.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Bolesno preskup za indie igru.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Sta bi tek rekao za Aquariu koja je kostala jedan euro u sklopu prvog bundlea a prije ovog summer salea je bila 19,99€.
Idiotizam od cijene
Ali je double bundle.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Hoće tko kupiti Monday Night Combat da rokamo?
Igra je fuj.
Ako pristupiš igri pod dojmom da je TF2, da.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
ja cu uzet danas, javim ti se= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
TF2 je sada apsolutno besplatan. Koštao manje dok je koštao. Nemjerljivo je bolja igra.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kupio obja reizdanja Monkey Islanda. 50kn, stvarno dobar deal :)
Longest Journey, Dreamfall, Syberia i Syberia 2.
Osjećam se avanturistički!
Opaska za Dreamfall: Primjeti Zoe-ine obrve. Tresem se. :(
Općenito oči.
Inače, The longest journey nikad nisam završio (otok Alathiena mi je popio živce potpuno), kao ni Dreamfall (April u trolovskim špiljama). Šteta, zanimala me priča.
Dal ima Dreamfall kakav DRM na Steamu? Pročitao sam negdje da ima Starforce, sad ne znam dal je to bilo samo za retail verziju ili za sve.
Nek napiše netko tko je kupio, uzimam ak je DRM-free.
sori wekice bio na moru i kosarci, zaboravio
Jel skuzio itko kako linkati youtube profil sa steamom za achievement, stalno mi neki error izbacuje
Svima izbacuje taj error :)
Ceka se fix...
Hm zamijenili su ga sad s drugim. Ocito im linkanje youtubea nesto nije radilo kako treba
ja to od prije imam i nisam problema imo :D
Ovaj Sanctum se čini zanimljiv.
Sanctum is a First Person Shooter Tower Defense where you take the role as Skye, an elite soldier sent out to protect her home town, Elysion One, from hordes of mysterious alien creatures. To succeed you have to construct and upgrade defensive structures. What makes Sanctum unique from other Tower Defense games is that when the havoc star..
A da daš link na ostatak teksta?
Ovaj sunburn achievement za Audiosurf je jebeno nemoguc. Koji vrag su mislili?
Je, ali trebaš co-op igrati za razliku od ostalih Tower Defense igara.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ima neka dobra duša da mi kupi Magicku? Pokušavam već mjesec dana nabaviti igru, dosadan sam i sam sebi više sa žicanjem i fejl pokušajima trejdanja :(
A ono, meni sad ipak preskupo, čekat ću kad bude opet neko sniženje kao prije par dana.
Bas mi je za sto je nisan uzea prije par dana, a mislia san se, a skinia demo od magicke za dobit oni ticket i predobra je igra :(
GOG.com je od prije par dana počeo svoju Sumer Hidden Gem rasprodaju izabranih naslova.
http://www.gog.com/en/news/get_ready_fo ... gem_promos
= Citat =:
With this newspost we're giving you a heads-up that you should check back GOG.com every day until 25th of July. We'll be offering all of the hidden gems of this promo for sale at 60% off, so keep your eyes peeled so you don't miss out on a great deal for a game you've been waiting to buy for months.
Prezivio sam "Summer sale"!
400 i kusur kuna laksi, i 19 igara tezi...
Moglo je i gore!
U super, sutra Magicku kupujem.
BAR NISAM KUPIO MAGICKU ZA 33% SKUPLJE
FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja sam je sebi i curi bio kupio za puni iznos...od toga smo igrali svega sat vremena skupa...odlicna investicija! :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Kaj si kupio? Ja sebi nisam našao ništa zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Kad ti već imaš cijeli steam pokupovan.
Ako će netko kupovat Borderlands - kupite vanilla igru i DLC paket odvojeno i tako će te si uštedjeti 1 i pol eura :)
Sad si potvrdio svoje židovstvo.
Istu stvar napravio kad je ranije igra bila na sniženju. A šta ćeš. :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
1. Audiosurf= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
2. Bit.Trip Runner
3. Chime
4. Company Of Heroes
5. Defense Grid: The Awakening
6. Deus Ex: GOTY
7. Fallout 3: GOTY
8. Half Life 2
9. Half Life 2: Ep. 1
10. Half Life 2: Ep. 2
11. HOMM V
12. HOMM V: Hammers Of Fate
13. HOMM V: Tribes Of The East
14. Risen
15. Shatter
16. Star Wars: KOTOR
17. Toki Tori
18. Trine
Dakle 18 igara, a ne 19. Manje-vise sam popunjavao kolekciju sa hit igrama koje nemam. Deus Ex sam impulzivno kupio, iako znam da je ne budem vise igrao...
Eventualno cu jos Commander Keena uzet, pa da ga igram, dok se uz suze prisjecam djetinjstva :D. Zanimljivo je da mi igre, koje sam igrao kao klinac, sad idu teze nego prije! Jednog Dangerous Davea, vise ne mogu prijec iza cetvrtog levela :D
Fallout New Vegas - jel igrao tko i koliko je bolje od Fallouta 3?
Kažu da je dosta bolja, ali i bugovitija (no vjerujem da već postoje razni patchevi).= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jedino je što ti je gameplay manje-više isti, uz neka poboljšanja, a grafika je doslovno ista.
No kolko čujem, priča je bolja, likovi raznovrsniji, ima neki hardcore mod gdje moraš jesti i spavati u određenim terminima da bi preživio...
Ja čekam da izađu svi DLC-i i da cijena padne, pa ću uzeti igru u paketu. A igrat ću je sigurno, kad-tad.
Pogledaj si neke reviewe na youtubeu ako te zanima više.
Ja sam igrala New Vegas, meni je bio osjećaj kao da trojku igram, izgleda isto sa malo "raznovrsnijim" okolišem. Dodali su novo oružje, mini gejmove..i to je to. Gameplay je identičan, samo eto taj hardcore kao što Windwalker kaže.
edit: OT, kupujem danas čim si uplatim pare Portal 2 double pack za 250 kn, napokon da i taj coop probam :)