Da li se isplati krenuti sa igranjem ovoga? Kakvo je stanje igre?
Printable View
Da li se isplati krenuti sa igranjem ovoga? Kakvo je stanje igre?
Ne, bjezite od ove igre jer cete se samo zivcirati ako ne mislite potrositi par tisuca kuna na igru.
Nije valjda toliko loše? :(
mozes slobodno krenit, sa novim patchom su sve zivo popravili
skini EU klijent i napravi acc i server ZAK
ak bues na emprie strani, budem ti pomago
moja preporuka, igram godinu dana ovo :thumbs2:
Ima koga da mi pomogne sa kvestovima? :(
koji si lvl i na kojem si serveru?
ako si na isa mozemo zajedno igrat ;)
ZAK :(
nazalost ja sam na ISA :P
Mani se ZAK-a, prazan je server. Idi na ISA, višestruko je veća populacija.
Cuo sam da ZAK ima manje bogatih CS-era, a i nedamise započinjat ispočetka jer je levelanje jebeno sporo.
Ja sam u tri tjedna sa svojim orc paladinom dospio do 32. lvla. Al samo zato što mi je to drugi char,pa sam već znao kudgdješta :P
Mda, ja sam već dva dana na sedmom levelu. Još da mi mobovi ponekad dropaju one anniversary coinse bilo bi lakše, ovako samo gubim motivaciju za igranjem igre :(
laž= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
imam i na isa i na zak lika i nema razlike
prije je isa imala vise, al stvari su se promjenile nakon 3. velikog patcha (prosle godine) puno je igraca oslo sa oba servera
a sad su tu negdje
a sto se tice motiviranosti, najbolje je da odma odustanes, jer nema smisla igrat neku igru nasilu.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
upocetku je da vlada monotonija, al kad izadjes iz nezebgrada polako, onda postaje sve zanimljivije, pogotovo u holy land pvp kad pocne
evo, jedan igrac nije ni lipe potrosio na igru, ima mounta, 5lvl rune i 46. lvl je
Kad si već tu, pomozi mi oko dobivanja onih anni. coinsa :D
neznam kak bi ti pomogo, moras grindat ko lud da bi dobivao
ja sad da za tebe ubijem nekog moba nebi dropo nist jer svi mobovi koji su 7 il vise levela razlike slabiji od mene ne dropaju.
mogu ti jedino pomoc oko nekih bossova da ih dodjem mrakit za quest, sve ostalo ces morat sam ili sa ludima priblizno svog lvla
ja sam sad opet na faksu i dolazim u sljedeci utorak pa ti mogu onda pomoc pobit sve sta treba
a vamo mos uvjek pitat kad god ti nes nije jasno :D
evo da se pohvalim, dobio legendary prsten :D :D :D
Vratio sam se i ja u igru. Probao sam igrati sa starim likovima,al jednostavno je dosadno. Paladin mi je postao naporan, a na svog magea neću više ni pogledat, koje pizdarije su uveli u tom zadnjem patchu za magea,to nije za vjerovat.
Napravio sam si wardena, orc shaman. Zasad je ok, zabavna je klasa s obzirom da su ga napokon popravili. Nick je Wolfwrath, ISA server, pa se javite.
dodji na zak ionak si kreno ispocetka
ja sam sad u jebenoj banani, imam neke questove za obavit gdje treba u rajdovima rjesit, i niko jednostavno nezeli, i totalno sam u banani
Ma bjež, već sam 21. lvl, a i na isa mi je cijeli guild i stare kolege.
Cijeli jebeni dan im treba da stave update od 600 megabajta... Jebote,wtf. Viđao sam updejtove veće od 2 giga stavljenih kako treba za manje od 2 sata. Nešto su gadno usrali...
Sjebali su free boutique coins ajteme :P
Poduži intervju na RPS-u.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/12 ... ds-online/
Vijesti o novoj ekspanziji - Game of Gods.
http://allods.gpotato.com/minisite/
= Citat =:
S New Quests:SMeet the gods of Sarnaut and unravel the mysteries of this strange universe’s creation and destruction in a series of over 100 story-driven quests.
New Raid: Challenge 10 powerful bosses in an epic raid designed for the most skilled players.
New Bard Archetype:SMaster new skills and a new play style with the completely new bard class.
Great Rank:SWin ultimate renown by completing an epic quest series to gain an extra skill point, customization slot, and more to make an even stronger character.
Bigger Battlegrounds:STeam up to defeat opposing players in the new 12v12 PvP Battlegrounds.
Expanded Astral:SBrave the lethal fourth layer of Astral Space with its 13 all new astral allods.
Faster Ship Combat:SSpin the ship and fire the cannons faster than ever with newly revamped physics for astral ship battles.
Increased Level Cap:SAchieve new heights of power as the level cap expands from 47 to 51.
Share with Friends:SRecord all your victories with an automatic, opt-in social network system.
Cool je što su reworkali astral ship combat. Prije je bilo zanimljivo,ali tromo. A moj ship još uvijek skuplja prašinu u hangaru >.<
Feature trailer. Did someone ask for a hair stylist? :)
3.0 patch
game of gods
isa i zak su ujedinjeni serveri
sada je samo 1
max lvl 52
4 razine astrala
nove klase
usudio bi se rec da je allods trenutno najbolja f2p mmo igra na svjetu :pray: :pray: :pray: :pray:
cak bolja i od onih nekih koje se placaju
stvarno svaka cast gpotatou i ekipi koja radi, napravili su dobar poso :bravo: :thumbs2:
ko igra nek me doda
Ajvar
Kakvo je stanje u item shopu?
I jel ima ljudi za low level instance ili su svi već maxovani?
sta se tice item shopa sve i svasta se dila i prodaje, al posto su sada spojena 2 servera, puno stvari se da nac na aukciji za malo love (naspram prijasnjih cjena)
ja sam u igru dosad utrpo 50 eura. ok sam
al ima jedan lik sto nije ni lipe dao a jaci je odmene po svemu tak da sve ovisi o vama naravno
ja sam trenutno 46 lvl
al nemas frke samo se uvali u neki guild i prasi i stalno na chatu trazi party za cave
inace kad frknes na visoke lvle onda pocinje showtime
iako mi je nekak najljepse vrjeme bilo dok sam prelazio igru do 40. lvla sto se tice samog ugodjaja igranja
Budem probao opet igrati, javim nick i to kasnije :)
Zašto dobivam Anniversary coinse od mobova? Zar nije taj event završio?
malomalo pa nes uvale ponovo
tak da se vise puta godisnje ima sansa za free mount u igri i stalno sad dropaju to mobovi
Lijepo za cuti :)
Inače, igra je duplo zabavnija sada kada sam počeo na strani Lige, ona monotonost koju sam osjećao kada sam igrao za Empire je nepostojeća.
Double post nyah-
Kako kupim onaj Tropical Atoll ticket? Imam anniversary silver coinse u inventoriju no svejedno mi ne dopušta.
Mislim da je sad zatvoreno. Rekli su da će biti atoll samo ponekad otvoren,ono,sezonski.
Dodajte me ingame, ili sam na svom 46 Wardenu Wolfwrath ili na (trenutačno) 39 paladinu Faenryr
Ajvar,vidio sam te,pa mi se još ime činilo poznato :P
Inače,trenutačno sam lider Dark Imperiuma, lvl 19 guilde. Nemamo previše high lvla, ali dosta naših (i dalje relativno odanih) bivših članova ima u Monsters Inc-u i Bloody rageu,tako da smo dosta solidni. Regrutirali smo dosta novih igrača koji su sada stigli u igru, pa se nadam dobrom urodu :D
ima li koga na Empire Strani?
inace ingame nick Dedinamuda
Da,ja sam na Empire strani.
http://i.imgur.com/OaFMk.jpg
Trebala mi 4 sata da mounta dobijem. Fajnli! :D
vidi iza PENANCE
ahahahahahhaha :rotfl:
to je bio najjaci mage dok su bila 2 servera
taj nam je sranja radio, udje u yasker tower i sve pobije unutra
ubije one za aukcije, postara i sva ostala sranja
dodje do samog yaskera i tamo popusi u 2-3 udarca
al sto je on mene mrzio, najjbolje mi ga je napast kad se drka sa onim elitama sto cuvaju tower i tak ga ubijem i sjebem xD