DS9 je najbolji od ST-a, al ga Babylon 5 dere podebelo.
Printable View
DS9 je najbolji od ST-a, al ga Babylon 5 dere podebelo.
Babylon 5 je bolji od DS9?
ako je tako,onda moram to pogledat.
Ova nova mini-serija The Pillars of the Earth bi mogla valjati ako ostane vjerna knjizi.
I ono, Ian McShane, cocksuckers. :)
Odgledao The Invisible Man!! Jednostavno epic!
Babylon 5 je nešto ko DS9 kad počne cijela saga sa Dominionom (znači zadnje 3-4 sezone DS9), s tim da je serija bila u potpunosti isplanirana prije početka tak da je radnja u u epizodama stalno povezana, pogotovo u kasnijim sezonama. U 1. sezoni se više manje sve namješta za početak priče i ima tu i tamo dosadnih epizoda.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Volio sam gledati tu seriju dok je išla na tv-u prije.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Mogao bi opet pogledati.
Šteta što nema više od 2 sezone.
Sveđen! Koksaka!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Počinje oko 25sec, sad baš gledam epizodu. Umro sam :rotfl:
http://www.seriesadictos.com/wp-cont...8/05/psych.jpg
I dalje imam dojam da ih ja jedini gledam ovdje. Danas je rulalo. :(
Pratim i ja. Zabavna je serija, dobra za utrositi nesto vremena.
Koja je to serija ?
Psych, jedna od rijetkih američkih serija koja me svako malo nasmije.
Psych je genijalna serija. Skroz lagana razbibriga. I tu i tamo im se zalomi da imaju savršenu epizodu, poput zadnje u prošloj sezoni.
Evo i ja počeo gledati Big Bang theory, dosta je zabavan, samo ne znam bi li me trebalo brinuti što zapravo shvaćam većinu referenci koje bacaju svako malo XD
psych rula al nikako da ga uhvatim.
uff, predobra serija :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
pratim true blood (obavezno pogledajte, vrlo zanimljiv setting), sad uskoro prelazim na 4. sezonu supernaturala (im hooked :D ), i lagano sam poceo gledat sve south parke od 5. sezone (sad sam na 6.)...
Gledam Sons of Anarchy, drugu sezonu...vrlo dobra serija o bajkerima
Gleda li tko ENTOURAGE? Najbolju seriju ikad...
Kako su genijalne Mućke, znam se smijati 10 minuta nakon epizode xD
Kad smo kod njih jel tebi bolji njihov djed ili stric?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Gledam animiranu seriju Archer. Jako dobro. Sprdnja na racun Bonda i slicnih.
Evo i par trailera.
Firefly any1? :)
Dobivam cjelu arhivu (veliiiika 14 epizoda :rotfl: ) pa ću pogledat kroz par dana.
Komentari? Jel netko odgledao?
naravno,najbolja sf serija ikad.
Na puno stranica ovog topica smo komentirali o nenadmašnoj genijalnosti te serije, kao i o nenadmašnoj gluposti ljudi koji su je ukinuli.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ovakva kakva je, serija je savršena. No, nedovršena, tako da nemogu reći da je najbolja serija.
Na kraju će ti ispasti kao demo verzija najbolje igre koju si igrao, no onda otkriješ da je taj demo jedino što ćeš od te igre vidjeti, jer su je odlučili ne izdati.
Imaš još i film koji kao završi glavnu priču, no slabiji je od serije, i svejedno puno toga ostane otvoreno.
sad su do 2 ujutro...obavezno ih gledam...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Završio jučer sa Arrested Development.
Pregenijalna serija, mislim da mi je to najbolja humoristična serija koju sam gledao.
Šteta što je nema više.
ja sam odustao negdje na pola druge sezone,humor je dobar,ali ne dovoljno dobar da odgledam cijelu seriju.
Počeo sa 6. sezonom Stargatea SG-1. Dobra serija.
Btw,
Obožavam blooperse! :D
Kao I FlashForward, tako dobra serija i onda kao ukinuli su je i 2. sezone nece biti, a materijala za dalje ima.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
We got some half price cracked ice
And miles and miles of carpet tiles
TVs, deep-freeze and David Bowie LPs
Ball games, gold chains, whatsernames
And then I'll push
Trevor Francis tracksuits
From a mush in Shepherd's Bush
Bush Bush Bush Bush Bush Bush Bush
No income tax,
No VAT,
No money back,
No guarantee.
Black or white,
Rich or poor,
We'll cut prices and a straw!
God bless Hooky Street!
Viva! Hooky Street!
Long live Hooky Street!
C'est magnifique!SHooky Street!
Magnifique, Hooky Street!
Hooky Street.
Hooky Street.
Hooky Street......
Ane :pray: Firefly :pray:
:gitara:
Počeo sam gledati The Big Bang Theory, trenutno sam na 6. epizodi. Sviđa mi se serija, zasad mi je najjači lik Sheldon :rotfl:
Zato jer jest :D
Nego, počeo sam gledati Firefly, prva epizoda mi je odlična bila, sviđa mi se čitav setting, ima puno stila i likovi su isto dobri, glazba je pregenijalna, sad mi je krivo jer znam da ima samo 14 epizoda, al pogledam i film, nadam se da će biti dobro :)
Ma bit će dobro, film je malo mlak prema seriji, ali svejedno dosta dobar. Barem meni :)
Zakon se reprizira na HRT-u, preodlično :pray:
jedna od jačih emisija.
Počeo gledat WildC.A.T.s. Koji flešbek :pray:
Počeo s Battlestar Galacticom. Baltar je najbolji lik ikada (pogledao prve dvije epizode)
Pogledao prvu epizodu True Blooda.
Ima tu svega.
Vampira, južnjačkog naglaska, humora, pederizma, pretjeranih i nepotrebnih scena sexa,... ali je zabavno.
Gleda se dalje, barem do kraja prve sezone. A i dalje, ako mi se svidi prva sezona.