ne..serveri su u mjesec dana pali 2 puta na nekih 3 sata..nemoj da te drm odvrati od kupnje ove prefantastične igre...kupio i preso 100 % u nekih 2-3 tjedna..= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
Printable View
ne..serveri su u mjesec dana pali 2 puta na nekih 3 sata..nemoj da te drm odvrati od kupnje ove prefantastične igre...kupio i preso 100 % u nekih 2-3 tjedna..= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
Da, ljudi imaju obicaj prenapuhavati stvari. Naravno, ocekuje se da kada kupis nesto da to radi bez problema, al ono, svaka nova tehnikalija uvijek ima neke tehnicke poteskoce.
ma nece, bas sam je maloprije narucio :D samo me onako interesovalo hocu li imati problema s tim :D
Postatak ljudi koji igraju sve ovo je sve veci.
Znam svega par ljudi na forumu koji ovo nece igrati radi principa.
Jel
:eyebrows:
Willpower - not a dump stat. 8)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
baš me zanima kako ce napravit trojku s obzirom da ce biti u sadasnjosti,vjerovatno.
Splinter Cellasto?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zapravo, potvrđeno je da će se u trojci radnja ponovo zbivati oko Ezia, tako da će on biti u većini igre. :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Igra je svakim trenom sve bolja. Čak mi se i talijanski počeo uvlačiti pod kožu, ali baš talijanski, ne engleski sa lošim naglaskom. Nove metode ubijanja i dual hiden blade je brutalan. Još ga ne znam baš koristiti, ali zaletim se u grupu neprijatelja i barem dvojcu pokosim dualcima :D
Sad sam dobio neke assassination mete po gradu, jel to početak side questova? Ubio sam...
Je to je početak side questova.
Ja bi volio da u 3 bude 18 il 19 st. ili stari vijek.
Uspio sam potrošiti sve side questove u Florenci :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
U međuvremenu sam usred borbe uspio par puta oteti neprijatelju oružje, e... Animacije klanja sa tuđim oružjem su toliko prokleto fenomenalne, zinuo sam dok sam vidio kako je liku zapiknuo koplje u facu :pray: Ili kada ti prereže koplje pa mu jedan dio zapikne u tijelo, a drugi u vrat :shock: :pray: Malo mi je teško boriti se protiv onih likova u masivnim oklopima, moram skužiti taktiku kako protiv njih.
I da, do sada sam klao one lopove što bježe od tebe, nisam niti kužio da ih moraš (možeš) zakucati na pod xD
U biti te lopove nesmiješ ubit, jer dobiš manje para i veći notoriety, kad ga ganjaš moraš se sa shift mislim bacit na njega, onda dobiš finu lovicu i ništa notorietya; fora je te likove ganjat u svakom slučaju. I fora ih je ubit, iako nije preporučljivo :)
Inače, ak ima puno likova oko tebe smoke bombice sve rješavaju, kad ih kasnije dobiješ u igri. Likovi se scimaju a ti samo plešeš oko njih i zabijaš im dual blade u grkljan :)
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Protiv onih u oklopima najbolje se bori sa rukama da im mozes otet njihovo oruzje koje probija njihov oklop, ili baci dimnu bombu pa hiden blade.
Hvala na hintu, budem probao.
Baš sam potrošio nešto više od 40k na obnovu grada i onda odem do dućana i skužim da sam mogao kupiti hrpu novog armora za što naravno više nisam imao para :( Ali sada se škrinjica u gradu abnormalno brzo puni :D
koplje je predobro,dok uzmes neprijatelju koplje,zakolješ ga i onda counter attackom ubijes jos jednog lika uz fenomenalnu animaciju.
Oružja možeš otet ak si unarmed pretpostavljam? Nisam još probao...I da, možete kupit onu posebnu rukavicu, ko bokser, pa se šorate :)
Yup, stisneš si 4 i onda si unarmed, a oduzimanje oruzja funkcionira kao i kontra napadi, doduše samo kad te neprijatelji napadaju sa brzim/light napadima, kad vidiš da malo jače zamahnu onda moraš evadeat ili te udare. Ja skoro uopce ne koristim svoj mač, često koristim nožić, ali najčešće non-armed combat, pa uzimam oruzje. Hiddenblade koristim samo za tipove na krovovima kad me skuze pa da ih se brzo riješim i za ubijanja glavnih likova na misijama jer je tako kulnije.
Za razliku od Bartuca ja sam skoro sve pare spisko na oklope i mačeve, tako da imam skoro cijeli Steel Armor(fali mi samo chest plate), sword od 5000 florina, čakiju od 3000 florina, onu metalnu rukavicu, skoro sve boje za oklop-e, a u gradu sam obnovio samo bordel :D (Ipak je Ezio jebač), ali sad kad sam se riješio opreme budem se polako posvetio vili, eh i da zaboravih napomenut, tek sam sad došao u Veneciju, eh i imam 4 ona pečata za A..... (da nekom ne spoilam, tko zna, zna) oklop tj, četri grobnice sam otkrio.
Samo malo pitanje, jel ima ona grobnica u onom malom gradu prije Venecije jer ga nisam puno istrazivao, jerbo nakon samo jedne misije odes iz njega u Veneciju??'
Da, samo counteraš praznih ruku.= Citat =:
Izvorno postao Aral
PS: Naišao sam na BUG :( Započnem assassination side quest, ubijem obje mete, ali mi ne izađe iz misije van. Probao sam 3x i svaki put isto, budem vidio dal će sutra htjeti.
prilicno sam siguran da ima,i nije bas mali grad.
Ajme, San Gimignano je isti, pljunuti. Čak sam na jednom gameplay filmiću našao mjesto gdje sam išao na pizzu :pray:
Ironično kako mi igra bolje ''vrti'' u ogromnim gradovima prepunim detalja i ljudi tipa Venecija, nego u malim gradovima sa malo većim ''countrysideom'' iako sama priroda ne izgleda nesto grafički prekvalitetna...
@ Constantine - Mislim na onaj grad prije Venecije di spasiš onu žensku sa gondolom, ono nakon...
znam,na taj sam i mislio,forli ili kako vec.
Da, skužio sam naknadno ^^ Inače, to se i meni događa, s tim bugom, čak niti neznam jel sam ubio dobro al nema veze, jedan side zadatak više ili manje :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Tak i men Venecija koja je najveca radi najbolje dosad, dok npr. ona vila od ujaka mi zna laggat malo. Imam 5 onih itema za Altair armor i na 8 sam sequenci.
Ja sam baš našao treći dio, mislim da sam na četvrtoj sekvenci. Igra mi odlično radi na max postavkama, zadovoljan sam optimizacijom.
Napokon...Zvali su me iz pošte danas da dođem po svoj paket, jeeee....
U istom pored 8 knjiga dolaze i ME II i AC II...Iako mi je ME 1 draži od AC 1 prvo što ću igrati je AC II.... još da nemam danas obaveza u vidu faksa i kud večeras da idem ženine roditelje upoznavati...
Usput, sad kad mi igra dolazi, moram pitati, kolika je frka sa DRM-om, jel iko od vas imao problema?
Imaš ženu a neznaš joj starce? Hrabro :)
Naši forumaši nemaju problema s DRM-om, a ni principima :)= Citat =:
Izvorno postao Srle
Eto, naš šef, koji nas u svemu tome podržava, je sve rekao :)
Zivio sef koji nas razumije.
Žena u smislu djevojka, ali mi je taj i slični termini tako teško preko jezika prelaze da mi je lakše koristiti termin "žena"...zvučim sposobnije, mudrije i iskusnije, a u stvari sam emocionalna pizda...there I said it....= Citat =:
Izvorno postao Aral
I da pošto kupujem polovan AC II, kao i ME II, kolike su šanse da tu imam problema...ono drugdje sam čitao da ne bi trebalo biti, al ope da pitam....
Polovno? Nikad za PC jer ga je taj netko već registrirao... vjerojatno.
Ne znam, nek ti kažu svi ovi što igraju... originale svi imaju, naravno.S :eyebrows:
@Srle: A, kužim, i mislio sam si da je tak :)
Podržavam? Najrađe bi vas sve sad benao, ali pošto svi tvrdite da imate originale - ne mogu vam ništa.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Osim što bi vas banao, tukao bi vas. Moju podršku imate kao i Bandić - samo ako hoćete u zatvor :*
Pusa srećo :oops:
Što nije finta da svaku stvar s autorskim pravima, možeš imati 24 sata na kompu prije nego što li je izbrišeš, ono kao demo...
Jer ja cu kupit Assassin's Creed II samo da sjedne stipendija. Jebiga, nemogućnosti. Kao što rekoh, svaka igra koju sam ja komentirao na forumu ili sam je već kupio ili je planiram kupit jako brzo.
Imam problem,
edit: Ah, riješio, baš sam glup xD
Otkljucao sam Atair armor, sad idem skupljat pare za Altair sword. Kak mi je zakon sad Venecija kad su pripreme za karneval.
na kraju igre ti gotovo doslovno kaze sto ce biti u trojci lameara...= Citat =:
Izvorno postao Praetorian