-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Auto je zvijer, ALI meni se ta linija ne sviđa. Višestruko mi je ljepša ona starija linija iz 90-ih, niska i široka. Ovaj Civic nije ružan, daleko od toga, no ta mu je linija za moj ukus previše slična ostalim kompaktima i djeluje predebelo, dok su one starije i ova najnovija ipak jedinstvene i prepoznatljive. Meni najdraža linija? Definitivno ona iz doba prvog CRX-a...
-
Fenomenalan, obožavam Honde. Jedan od snova mi ja Accord, odmah iza Audi A5/S5 :D Sorento je pao na treće mjesto... Ah snovi, lijepo ih je imati dok se ne probudiš :(
PS: Meni se ova linija baš najviše sviđa, onaj novi mi je pre pre ružan :(
-
meni je ova nova honda civic nekad bas dobra a nekad gadna ko lopov, nikako da se oducim
-
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
200 rasnih lipicanaca :D
Kazem ja.. Japan majka 8)
u jbte, a potrošnja cca?
-
To vam je zato što kod nas ekipa uglavnom vozi jadno opremljene modele. Novi Civic izgleda odlično ako mu metneš PRAVE felgice i niskoprofilne šlape.
Evo ga u punom sjaju...
http://www.motorpasion.com/images/nu...vic_type-r.jpg
Kada dobijem na lotu kupujem si to, Alfa Romeo 147 GTA i Mini Cooper S. Obožavam male aute na raketni pogon!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
To vam je zato što kod nas ekipa uglavnom vozi jadno opremljene modele. Novi Civic izgleda odlično ako mu metneš PRAVE felgice i niskoprofilne šlape.
Evo ga u punom sjaju...
Kada dobijem na lotu kupujem si to, Alfa Romeo 147 GTA i Mini Cooper S. Obožavam male aute na raketni pogon!
honda civic type r se vise nece prodavat za europska trzista od 2011 a proizvodnja staje u 10. mjesecu jer nemogu zadovoljit euro 5 normu, tako da moras dobit na lotu brzo XD, i ovo je dio gdje je novi civic ruzan:
http://www.caradvice.com.au/wp-conte...vicTypeR-2.jpg
-
A dolazi sad nasljedink CRX, a zove se CR-Z.
-
-
Zadnji kraj mu je malo blesav al opet, to je Honda i očekuje se da se takvo nešto napravi, nešto svemirsko. Auto će rulat.
-
kad budem velik strašno bi volio imat ovaj auto
-
Hehe ste vidli filmic? :)
4TshFWSsrn8
1.9 sec do 60mph.. navodno drzi svjetski rekord s tim ubrzanjem, a da auto nije dragster...
Brutala :) I jos su mu morali ogranicit snagu na 650 konja, a moze postici cak 850...
-
Aha, bilo već na jednoj drugoj temi, baš ja stavio. Lud film, lud.
-
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Hehe ste vidli filmic? :)
4TshFWSsrn8
1.9 sec do 60mph.. navodno drzi svjetski rekord s tim ubrzanjem, a da auto nije dragster...
Brutala :) I jos su mu morali ogranicit snagu na 650 konja, a moze postici cak 850...
auto je brutalan baš ono što bi ja volio u životu... ali naravno premlad sam i previše bi toga želio još :wink:
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Same here, mada da ja dobijem na lotu radije bi umjesto svega toga kupio Lotus Elise.
-
Hvala svima na pohvalama!
Auto je (za mene koji sam prije vozio Hondu Jazz) brutalno brz, a kad uleti u V-TEC na 5800 do 8500 podivlja, zvuk se promjeni, auto poleti, adrenalin skače, dižu se dlake na tijelu (i neki organi).... Brutalna stvar.
Još ne znam koliko troši neke prosječne vožnje (kulturna vožnja + malo jurnjave) jer sam do sad vozikao prijatelje u njemu a onda im moram pokazat kako ide, a i ganjao sam se neš sitno tako da je onda gutao ko sumanut, ali ciljam ne nekih 10l/100km prosječne potrošnje.
Stavit ću neki filmić kad stignem snimit nešto.
Od danas je auto na RI registracijama.
-
Ak troši 10l to je niš, moj ima duplo manje konja pa troši tolko plina :)
-
Dobro, plin je uvijek veća potrošnja, ali manja cijena tako da je tu ta isplativost.
Čuo sam da je jedan tip uspio Type R-a spustit na nekih 6-7l/100km, ali to je bila totalno penzić vožnja.
-
Da, ipak je benga trošak, naravno ovisi kolko love imaš. Inače, lijepo se vozi al nemoj uništit mašinu na autu ili nedaj bože da imaš neki sudar, plako bi da ga vidim slupanog :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
nemoj uništit mašinu
To se nemrem tak lako unistit! :D
Samo gasss!! Uzivaj!! :thumbs2:
Btw. Taj civic mi je uvijek bio tiha patnja! ;)
-
Ispravak, zajebi Lotus, i ja želim ovakvu Hondu. :(
-
;)
Ovi motori su dragulj iz Honde, mogu odvalit masu km ako su pravilno održavanai/servisirani.
-
Da, to je opće poznato, skoro pa su nepoderivi. Japanci, što drugo reć.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, to je opće poznato, skoro pa su nepoderivi. Japanci, što drugo reć.
E da su bar nepoderivi.
Ali svejedno ih volim.
-
medooooooooooooooo:)
zivotni san ti se ispunio znaci. :) !
-
Ane, presretan sam zadnjih par dana...
Sad treba nagovorit pedera Pešota da se zaletimo do Bj jedan vikend jer vi nikako da dođete do Ri, pa Ri mora doć do vas. :P
-
Mi se vise ne znamo cccc. Javi se ak ces ic
-
http://www2.autoportal.hr/201010019076/ ... d-103.html
Prebolesno izgleda, jedva ga čekam vidjet u akciji, uz ostale autiće koji se pojavljuju u novoj sezoni.
-
e, jel ti ta honda ima tablice SH? jer vidio sam jednu takvu sinoć na Rešetarima, napisao si da stavljaš riječke tabilice, a SH su nove očito
-
Je, RI 562 SH
Bio sam na beloj. :D
-
svi su bili :D
e jesam je uvrebao...
-
Odobrena proizvodnja: Audi Quattro
Ovo će bit prava exluziva, od samo 200 do 500 primjeraka. Za cijenu i ne pitajte. :pray:
-
Inače mi se Audi ne sviđa ali ovo :pray: :pray: :pray: , neznam zašto ali odmah sam poželio jednog ovakvog.
-
Ne znam zašto, ali nijedan novi auto me više ne privlači. Nije da mi zasmeta futuristički izgled kakav obično imaju, ali novi sportski auti sa tonom elektronike na sebi su mi bezveze. Ja mislim da bih što se tiče sportskih auta najzadovoljniji bio sa nečim manjim i lakšim, sa solidnim motorom, čim manje elektronike i čim više jednostavnosti. Sve ove nove sportaše nekako zamišljam sa automatskim mjenjačem.
-
Pa imaš i sa manualnim, a i sa njima se puno kupuju. Meni osobno elektronika ne smeta, tak nemaš di divljat, auto ne bi forsao na bilo koji način, danas je sve brdo konja i for show. I izgled.
-
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r