hmm, grafika na official serveru, i private, je ista :wink:= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
Printable View
hmm, grafika na official serveru, i private, je ista :wink:= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
na kojem serveru ima najvise cro allijanse?
brijem na Ragnarosu, tamo ima par guildova kolko sa vidio, mada i horda je napućena, samo treba tražit, kaj nije Darksorrow bio kao ono novi server pa svi hrvati tamo prošli?= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
A ubiti ovo pitanje "di ima najviše hrvata" je smiješno jel imaš svagdije po malo, sada da baš ideš vidit di ima najviše to bi trebalo brojit ali razlike su jako male, bolje nać par ljudi koji su aktivni i zahebanciju nego da najdeš guild sa 1k hrvata pa te nitko ne šljivi ni 5%, kao recimo ja sam odhebao jedno 10 hrvata na Ragnarosu, jednostavno su bili bezobrazni i puni obečanja tako da fof, jedino jedn lik je ok sa kojim i danas igram :)
ma imam i par m8ova koji idu s menom opet zabrijat alijansu..svi imamo po par charova 70 na hordi..a ja sam prodal acc..pa gledam di pocet..kazes darksorow il ragnaros..tnx...to opcenito sam mislil..di je najbolje..za cro :P ne najvise...
Kontam si Ragnaros kao što kolega Flander kaže,svojevremeno sam igrao tamo,bio sam u hrv. guildi sa preko 80 membera.
znam.= Citat =:
Izvorno postao M4mut
ali ne zelim trositi pare na prepaid bonove pa da mi steka stalno.
moram nakupit prvo da si boostam komp, a ona pare na wow trosim
ako kupiš veći monitor, brzina neta ti se poveca i mozes igrat original wow, i imaš dobru grafiku a ne šetka..
ajde suti, mozda ce ti povjerovat... :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Maze
:rotfl: Izjava godine :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
aj nemojte zajebavat :D
Razlika izmedu ljudi sa zelenim imenom i plavim?
Zeleno ime = Marked za PvP, znaci suprotna frakcija ga moze napasti
Plavo ime = UnMarked za PvP, znaci suprotna frakcija ga ne moze napast, sve dok ne postane zelen
ok sefe hvala
a jesmo pametni.= Citat =:
Izvorno postao Maze
gle. imam kantu, malo mi steka kad sam u outland instancama i AVu.
tako da ne zelim potrositi pare na prepaid, dok si ne sredim komp.
a dotad bi se jebao na privatu.
i koji se kurac sad pametujete, pola od vas je bilo na privatima vec.
ajde neko nek ne bude pizda i posalje pp
Naravno, nakon onakvog nastupa u drugom topicu i masnom vrijeđanju, ljudi jedva čekaju skočiti osobi poput tebe u pomoć. :yuck:
dali je istina da ako ako imas manje od 512 mb rama WoW se ne zeli instalirat? :|
btw. upravo sam iz crovortexa narucio wow+wow the tbc... ^^ :kill:
edit: dali je istina da ja s wow-om dobim mjesec dana free2play igre?
lol pa nije valjda da imaš 256 MB rama?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
naracio lol
:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|= Citat =:
Izvorno postao flander
[quote=Karlo_from_Bjelovar]:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|[/quote:3hsg409i]= Citat =:
Izvorno postao flander
pa da se i može instalirat a mislim da može, nebi mogao igrat ni na uber low detaljima, tako da probaj piknut bar još 512MB, jel se bojim da bu ti na 256 ne trzalo neg ono.... :(
Više rama + bolji proc = manji lag, pa ti vidi
[quote=Karlo_from_Bjelovar]:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|[/quote:3to7flw7]= Citat =:
Izvorno postao flander
moš zaboravit neki veći pvp, raid u stormwind (i sl. gradove), Shattrat city (i većinu gradova), jer će biti ne igrivo, a bome utječe i na živce, vjeruj mi znam iz iskustva... :|
mislio sam playat na full low detaljima, reza 1024x768... iam 2gb pagefilea 2godine starog WD-a... :| prvo cu probat na private serveru igrat...
a dali dobijem kakav playtime?
Uz WoW dobiješ mjesec dana besplatno, ali moraš ili odmah ukucat bon za još 2 mjeseca, ili ukucat podatke za karticu (npr. ovuSili ovu, vrijedit će za početak, ali naravno ne možeš dodavat subscription s tom karticom).
Najbolje ti je prvo uzet 10 day trial ovdje, onda nadogradit na pravi WoW kojeg si kupio, dobiješ 10+30 dana besplatno, a ne traži te način plaćanja.
A ovo za RAM... Kad sam poćeo igrati WoW, imao sam 512 MB, i to je bilo užas u većim gradovima, a za PvP nema šanse, dok se meni pojavi lik na ekranu već me spustio na 1/3 HP-a.
@ Spectre nemoraš odma nadoplatit bon, ja sam odigrao mjesec dana free i onda sam čekao jedno dan dva dok mi bon nije stigao
a kolko je velik taj demo otprilike ak se smije znati? ^^
Nije demo nego cijeli client, kad to skineš nemaš više kaj skidat osim periodičkih patcheva. Sve skupa (ako skidaš i wow i tbc) je 5g, + 2.3 patch sa pcp dvd-a
ma meni je lik vec skinuo prije nekoliko dana wow preko onih download clienta (wow i tbc) te patcheve do 2.2.3... samo pitanje jos... dali je onaj patch na pcplay dvd-u full patch? (znaci ja mogu iz (recimo) 1.0 verzije igre odma update na 2.3.x?)
Taj Trial na koji sam ti linko... ne moraš skidat! Kad klikneš na "Download" prvo moraš napraviti account. Kad napraviš account, nejdeš dalje na Download, nego samo upgradeaš account na Full verziju, i imaš 40 dana besplatno. 8)
kewl, thank you... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Spectre
EDIT: Nvrm,našao sam,bio je onaj Master's Glaive kod Darkshore