s ovim da su mis i tipkovnica bolji za pucacine je istina, al meni je puno bolje recimo igrat pes, nba i sl. na joystick-u!!!
Printable View
s ovim da su mis i tipkovnica bolji za pucacine je istina, al meni je puno bolje recimo igrat pes, nba i sl. na joystick-u!!!
Igrao sam nedavno pucačinu na Play Stationu kod prijatelja.
Ma nisam se mogao nikako snaći. Treba mi pola sata da ubijem jednog neprijatelja s tim da poginem 10 puta prije nego ga ubijem. Mislim s vremenom se navikneš ali ipak je daleko bolje na PC-ju.
bit ce odlican.
da li se možda saznalo odakle je niko bellic? :D
pa rus kaj ne? ima radio stanica "vladivostok".. uglavnom ruske pjesme.. po tom sam zakljucio
Iz Srbije, službeno potvrđeno :thumbs1:
Par puta u igri, kako je živio u Srbiji cijeli život, izvali nešto na "balkanskom".
Npr. uleti u stan i vidi nešto i zadere se : "Šta se dešava?" ili ljudima po ulici govori "Kako si patetičan" i takve stvari.
GTA IV je najavljen za 10. mj ove godine za PC. :)
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
onda ne kuzim cemu ta ruska radio stanica
pa možda ona fora "braća rusi...".
@KingTommy - stvarno u igri priča na srpskom?
ovo "kako si patetican" sam procito u PCP
uzimam igru garantovano, samo da izađe na pc-u... :pray:
gledao sam reviewe na youtube-u, svi daju fantastične ocene... mislim da će mi se ovo više svideti od san-andreasa pošto nisam ljubitelj te gang-kulture 8) I realnija je od prošlih nastavaka, što je takođe za pohvalu. Sviđa mi se to što mobilni ima veliku funkciju u igri, kao i novi način obijanja kola (nema više pukog otvaranja vrata parkiranih kola već sve sa pajserom :D ). Jedino što će grad biti manji od san-andreasa i što neće biti aviona (damnt!). Kucao bih se u zgrade samo tako :rotfl:
jesi procito recenziju?kolko je paznje posveceno detaljima.. to me jos vise privuklo, da ne govorim o gameplayu i grafici...
jesu li šta napisali o zahtevnosti za pc verziju?
nope, recenzija je za konzole...
Koja je ovo diskusija među vama. Ja predviđam da će minimum zahtjevi biti negdje oko 3.0mHz procesor, 2 GB RAM i 512MB grafička.
NE vjerujem....mislim da bi to bilo recomended....= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ja čist sumnjam da postoje 3 mhz procesori...
Ja sam imao 386icu koja je imala prekidac da biras 3 i 33 MHz. To se zove overclock :D
Tek onako da vam potpalim mastu, EA je najavio kupnju Grand Theft Auto franšize...hehehe...
EA svasta najavljuje a na kraju nista... jos jedna od nizu gluposti
Rockstarovci su odbili EA,a igrao sam igru na plejki mogu reć da mi se vozni model auta ne sviđa jer ona su prelagana,a auto možeš otvorit bez pajsera,mobitel je za primat pozive i zvat Hitnu,Vatrogasce i Policiju.
EA na kraju uvijek dobije ono sto zeli...ima se,ima! *šuš* *šuš*...= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Bit ce GTA njihov,kad-tad...= Citat =:
Meanwhile, EA -- known among other things for its "Madden NFL" series -- has been trying to strike its own deal. While it wouldn't significantly build its MMO and global reach, a takeover of Take-Two Interactive could add the hit franchise "Grand Theft Auto" to EA's arsenal.
Ako ikad dođe GTA pod ruke EA onda će to upropastiti naslov. EA je silit R* da svaku godinu izlazi novi GTA.
Ili barem dvije expanzije na pola godine.
To ti se čini,igro sam ga na trici,nije upoće takav.
Ma ti ćeš još bezbroj puta reći da si ga igrao na trici, ili što. Grafika stvarno izgleda relano, a ne naslikano.
Ipak je Crysis "usred oceana", a ovo "usred grada" grafika.
Ma naj realniju grafiku ima fifa 98
Ma jok, spameri. Najrealniju grafiku ima RL.
Nego mogu vam reć da Gta saksa koliko je dug i širok,tak okanite se tog smeća.