S= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
da bas to mislim i ne zanima me prije zelim biti u trendu :D
sta se sada igra?
Printable View
S= Citat =:
da bas to mislim i ne zanima me prije zelim biti u trendu :D
sta se sada igra?
bilo kakav osim rangera, vec mi dozlogrdilo, prelagano je
spellcaster? cini se pickasto ali jako mnogo zabavno i kul.
ma mater joj jedem, kako do zla boga?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
nema veze, zamijenilo sam iz nekog slučaja...
:wink:
@Ranger
Probaj s rogueom
ajde rougeu i koja rasa i znak?= Citat =:
Rogue
rasa: khajiit (owna tu rasu u oblivionu), argonijanac, dark elf
znak: nešto vezano za magiju, aj tink, NEMOJ uzimati The Serpent ili The Moonshadow, pod milim bogovima, jer ti znakovi su napravljeni za debile
možda još nešto dodam kasnije...
dakle najavljen je i zadnji službeni plungin
http://elderscrolls.com/downloads/updat ... ghold.html
Napomena
od 15 do 21 10. plungin je besplatan za download
No wai!1!
Prekasno je ovo stiglo, prekasno. Sjećam se da je čitav community to iščekivao još prije nego li je Shivering otok najavljen.
imam jedan problem al da neotvaram novu temu napisat cu tu
jednom davno sam nešto ukrao iz mages guilda ali u međuvremenu sam postao archmage i sad se ja šetam nekom livadom i meni dođe poruka da sam izbačen, jer ima neki cheat ili nešto kak da se ponovo vratim a da nemoram neke questova obavljati?????
thx :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Jel ima u Oblivionu kakvih vrjednih artefakata na nekim ajmo reč skrivenim lokacijama? I možda kakva knjiga gdje su oni opisani?
Hm, hvala na linku ima super stvari ali sam se nadao nečem drugome :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ovo su više kao unikatna oružja/armori, ja sam ciljao na neke cool dizajnirane antičke predmete koji imaju funkciju kao Charmovi u Diablu! Malo sam previše očekujem od te igre, ha!? :D
napravi si u csu artifakt, stavi ga negdje i trazi ga :D
E...
Sada prvi put igram onak za praf Oblivion na novom kompu! Kako je igra prelijepa na visokoj rezi i sa svim tim silnim detaljima i texturama! HDR mi se posebno sviđa, pogotovo kad je zalazak sunca! Kad je zalazak sunca, onda sve građevine i kamenje poprime onu narandžasto crvenkastu boju, ma prelijepo! Još sam si i vodu twikao tak da reflektira apsolutno sve objekte, savršeno! Što se grafike tiče, mislim da mi je Oblivion još uvjek na prvome mjestu...
Ako netko želi ScreenShotove okoline kad je zalazak sunca, nek se javi pa bum uhvatil kojega! :pray:
PS: Igra nikaj ne trza tak da sam još extra happy :P
PPS: Vsync mi je u potpunosti popravio Tearing Effect i ne vidim neki gubitak u performansama, tak da sam ultra happy :D
da, stvarno je prelijepa igra...aj sam stavio sve na max i igrao tako malo, al ne sijecam se zasto sam maknuo to...zbog proca mozda, 2.0 je :(
a ostalo je odlicno, 1.5 gb rama i 7600 GS ftw.
i nabaci koji skrin :D
Može, sad imam fax od 19 do 21 pa bum ga možda još zaigrao dok doma dođem! Prvo moram naciljati zalazak sunca, pa okinem par SS-ova od mog lika i od prirode u to doba!
PS: Sad sam bio kod Skingrada, koliko tamo različitog cvjeća ima, trave u svim bojama... ma fenomenalno! Pol toga nisam vidio na starome kompu! Jebenica!
Ja ga igram na svim detaljima postavljenim na minimum, i još uvijek mi trza. Jej. No dobro, igra mi je super pa preživim. Ali stvarno dungeoni izgledaju gadno. Također, uopće ne skužim koje je doba dana ako ne pogledam u nebo. Sve isto po danu i po noći...
Kaj se Dungeona tiče, ovak na max postavkama izgledaju odlično! Prepuni su neke plave mistične izmaglice koja osljepljuje ako gledaš drito u izvor... ma fenomenalno :pray:
Ali priroda je najbolja!
Dobra fora mi je bila kada sam stajao liku pred vratima i klikao wait po 2 sata... svaki put kad ti makne taj wait screen slika ispred tebe izgleda drugačije ovisno o poziciji sunca! Svaki put je boja drugačija, odsjaj je drugačiji... jeben doživaljaj :P
da, ja imam mod di se makne tutorial dungeon i pocinje se u jednoj od kuca koje se mogu kupiti ili u divljini, i ja sam sa vud elficem u divljini poceo :D
trava i to je fenomenalno, a tek jezera...i mod za vise monstera...
*svrš
I meni je igra zakon.Lipo 16 aa,16 af,1680x1050,hdr i svi detalji na max.
isse taj hdr je ftw, tek sam ga danas ukljucio, koja razlika :shock:
Da, ako želiš osljepiti. Tweakani Bloom je savršen.
Možeš li to malo podrobnije objasniti! Meni je full OK HDR... Ne osljepljuje poput onog u Carbonu!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Promatraj u lice lika koji je u potpunosti obasjan podnevnim sunce i shvatit ćeš što mislim (nemoj koristiti modove). Sve doslovno blješti kao da su reflektivne podloge ponekad.
Ajd baš me zanima! Uglavnom se smucam po prirodi tak da nisam na to obračao pozornost! A jel te mogu zamoliti za kakav SS od tweakanog blooma?
Ne baš budući da nemam instaliran Oblivion. :)
Koja je vaša metoda igranja? Ja evo već par sati igram igru, treči sam level, a još u biti nisam niti bio kak spada u civilizaciji! Cjelo vrjeme trčkaram po šumama i tražim one tvrđave i ruine!? Jel to pametno?
Prvi put kad sam ga prelazio, koristio sam samo Fast Travel i nisam niti malo istraživao šumarke... :D
a zavisi od klase, meni je najbolje uzet bosmera, thief znak, klasa custom(ranger) atributes:speed, agility; skills: light armor, marksman,blade, alchemy, mercantile, sneak i jos jedan koji oces... s kakvim si likom poceo?
najbolje ti je iskljuciti FT DALJE NEMOJ CITATI AK MISLIS D ACE TI POKVARIT UGODAJ (eto upozorio sam ga...) , putuj sa konjima ili pjeske ako imas razvijen speed, ispitivat ljude o tracevima(rumors) otici do cheydinhala, uclanit se u gilde, rjesit prvi odma za fighterse,(ako oces u DB, ubijes nekog pa odi spavat...)
zatim od do IC-a idi u market district, zahebavaj se malo s ljudima divi se prekrasnom gradu, napravljenom bas kako treba niti prevelik(kao vivec) niti premalen, uclani se u arenu, pitaj grand championa za quest i dalje radi sto te volja :D :D
OVO MOZES CITAT: Ja osobno nejdem odma rjesit main quest, samo odem do jaufrea da mu amulet dam onda odem u pm... mislim da sam nasao skoro svaki fort/ruin/dungeon/cave u real oblu bez expanzije i modova... fakat bio bolio probat one utilitye thieves den i ostale...
moze me neko prek PM uputit ? :D
Tak i ja igram, main quest mi je zadnji na meniu :D Prvo sve frakcije i side questove pa tek onda main quest rješavam!
Igram sa likom Assassin (custom) -> Speed & Agility -> Thief Sign -> Blade, Marksman, Light Armor, Athletics, Acrobatics, Sneak i Security!
Pošto nisam zadovoljan likom, mislio sam ispočetka i maknuti Security i možda još koj skill u zamjenu za Alchemi i još jednu školu magije!
Koje su škole magije po vama najzanimljivije i najkorisnije? PS: Za assassin klasu ako može!
Hvala!
iluzija ;)