Očito je da su rješili neki problem u programiranju kji nisu znali rješit prije pa sad likovima odpadaju eksterniteti ko trule jabuke.
Printable View
Očito je da su rješili neki problem u programiranju kji nisu znali rješit prije pa sad likovima odpadaju eksterniteti ko trule jabuke.
Fallout 3
E3 2008: Microsoft Press Conference Direct Feed Walkthrough
i tako prođe e3 a nijedan video koji pokazuje rpg dijelove igre. nekako se pitam ima li ta igra uopće takvo što.
He he, najzesce mi onaj lik sta me pito dok sam igro Fallout 2 dal cu kupit trojku, ja velim ne, a on veli da mu je odlicno.
I pita me dal je dvojka vise ko rts :rotfl: velim pa to je izometrijski tb rpg, a on kaze da ne voli rpge. Eh, i takvi ljudi ce kupit Fallout 3, a Fallout je predstavnik RPG zanra, zalosno :cry:
Btw ak neko nije vidio taj chat imate par stranica prije
da, to je strašno. u biti se drugačiji dojam ne može ni dobiti, ljudi koji nisu igrali prva dva nastavka ovaj će vidjet kao pucačinu. bloody-gore pucačinu sa elementima strangleholda, u ponekim situacijama ličit će na resident evil (3rd person, ghoulovi, mutanti)
I S.T.A.L.K.E.R. post apokalipticni setting, te ce se pitat zasto je ovo 3. nastavak.
Neki ce doc u napast nabaviti prijasnja dva, te nakon sto ce ih igrat nakon ovog ce ih popljuvat zbog lose grafike i toga sto je igra rpg koj se dosta oslanja na tekstualne informacije (opisi stvari, koji su podosta i komicni no mnogi nece shvatit)
Doista i stvarno mislim da bi malo dublji pogled u stvarne RPG elemente bio zanimljiviji od toga što možemo hvatati radio stanice i to što medvjedić ima ulogu taneta (na što rulja odgovori LOL!!11! i opali jedan gromoglasan pljesak).= Citat =:
Izvorno postao Snake
Osobno? Neću taknuti igru ni sa izoliranim štapom s 2 metra udaljenosti.
Reko Todd da dijaloge nisu pokazivali jer još nisu ispolirani koliko oni to žele.
pokazali su mapu baš kao i u oblivionu kao da je namjenjena samo konzolama - dok dođeš s jednog kraja mape na drugi prođe 3 sekunde. pa zar to nisu sve mogli strpat u fullscreen da ne moram scrollat...
otključavanje je kao i u oblivionu - dakle ako neka vrata baš treba locpickat a u inventoryu se nema lockpicka počinje traženje uokolo koje može potrajat i do nekih pola sata. nadam se da će bit nešto poput skeleton keya, ali ovaj put u maniri fallouta - onaj električni lockpick ili što je već iz f2
Gledao sam onaj kratkotrajni 6 minutni gamepplay trailer, i svijet izgleda fantastično, jedino mi combat baš i ne leži nekak, tj forsira te da koristiš vats (što nije nužno loše, dapače), a real time combat izvedba mi izgleda nekak traljavo
Dečko nemoj tako drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Budem te pitao kad igra izađe da li buše je igrao ili ne :D
:rotfl:
Osobno? željan sam post-apokaliptičnog settinga pa ću igru odigrati. ali odavno sam se pomirio s činjenicom da to više neće biti onaj stari "ovisnički" fallout feeling
Svijet izgleda lijepo, ali ne bih se složio za forsiranje vatsa i borbu. Pazi, lik iz demoa je besmrtan, tj. treba mu 3 direktna šuta fatmanom da pogine, dok je Todd tako igrao nije bile nikakve potreba za zaklonima, šuljanjem itd. samo je ulazio u VATS i radio headshotove radi demonstracije. U real timeu je isto samo stajao na mjestu i primao metke, ili direktno išao na neprijatelja pucajući jer mu nitko niš nije mogao.
Crni Bartuče, duguješ mi jedno usisavanje tipkovnice i to sa onim super-duper usisavačem što srče vodu. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Znam da imam zavidne proporcije nekih djelova tjela, ali ne znam da li me to klasificira kao "Crni" :D
OT: Nisu se nekaj posebno dobro vidjeli likovi u Power Armorima zbog heliča ali iz onog kaj se dalo vidjeti, bome nije loš dizajn Power Armora u Full3D grafici. I da li je itko primjetio da likovi unutar Vaulta imaju nekak disproporcijalne glave :D Hodaju okolo kao hrpa glaviča XD
Har, har, har. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da stvarno, onaj BoS power armor (1. prikazan) je predobar premda je u osnovi samo malo modernizirati stari dizajn, što je dobro. Nisam baš vidio ove nove oklope izbliza pa ne mogu komentari (proklet bio SoB kad ih je skidao sa onako velike udaljenosti), ali samo se nadam da neće marginalizirati Enclave sukobe na samo neke random borbe.
Trebao bi potražiti neki SS Power Armora, baš me zanima kako izgleda u malo većoj rezoluciji i u mirovanju. Nadam se da ga neće zeznuli, ipak je taj Armor nekaj najlijepše kaj se može vidjeti u Tacticsu. Prelijep dizajn, pogotovo mi se onaj plašt sviđa kad nosiš taj Armor.
I još me nekaj muči. Ako će biti u igri specijalizacija u Small, Big, Laser i sl. oružja, kako će to utjecati na borbu. Nećeš valjda ciljati frajera sa 5 metara i fulavati ga kao u Morrowindu :D Vjerujem da će ti skillovi imati odražaj samo u VATS borbi, rast će postotak da ga pogodiš tamo gdje želiš.
LOL, i baš mi je pao na pamet onaj pesek kaj bu te slijedio :D Već ga vidim kak blentavo trči u krug kad skočiš ili ako se previše udaljiš od njega :D Pa mu moraš prič bliže da te ponovno slijedi :pray: Nadajmo se da nebu tako.
to je i mene mučilo, ali kontam da će ti skillovi utjecati na štetu koju nanosiš neprijatelju (viši skill veća šteta) te na trajnost oružja (nešto kao ako imaš low big guns skill a koristiš se minigunom veća je mogućnost da ti se brže pokvari)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Umm, postoji li negdje podatak o optimum system specsima? S obzirom na to kako fora izgleda okoliš, nadam se da ću sa svojom 3870 to moć vrtiti na maksimalnim detaljima.
Vjerojatno budeš mogao bez bada vrtiti igru. Jedino vjerujem da bu bilo po staroj Bethesdinoj tradiciji, puno štucanja zbog loše optimizacije potrošnje memorije i puno Send/Don't Sent errora :D
Ali igra mi ne djeluje nekaj pretjerano zahtjevno, bar ne sudeći po grafici. Sve su uglavnom statički objekti i par monstera kaj trčkara u krug kad te vide.
Na osnovi čega to prosuđuješ? Ja baš mislim da će zbog detaljne i modelno složene okoline biti system hog, posebno kad pogledam koliko se Bethesda potrudila sa optimizacijom modela kod Obliviona (loše, sa stijenama od 1k polya).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A zbog ogromnog grada očekuju se loadingzi od par minuta,baš za jedno pićence(votka u tim trenutcima pomaže).
Pa napisao sam zašto, sve su to statički objekti, nema puno računanja, nema drveča i trave koja se njiše, sve mi djeluje prazno prema traileru. Samo su se neprijatelji micali!?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Bumo vidli.
dobro hoće ova igra više izaći ili mi bezveze daju razlog da živim?
Ha hahaha :rotfl:
E sorry al morao sam se nasmijat na tvoj post pogotovo "daju razlog da živim?"
Mda .. uglavnom ... evo obecajem necu vise spammat/pisat off topic u ovom topicu
Kak mi gameplay ove igre zasad dobro izgleda. :pray:
Imam osjećaj da će mi ova igra ponuditi sve ono što sam očekivao od Stalkera, a nisam dobio (iako bi trebali biti različiti žanrovi, no ima dosta sličnosti).
Animacije su samo jedan od faktora, tj. računanje gibanja nije jedino što tereti igru i time utječe na potrebne hardverske zahtjeve. Meni su osobno kompleksni modeli uvijek bili veći problem zahvaljujući mojoj crappy grafulji tako da me uvijek to više brine, a i Bethesdina povijest u tom pogledu nije baš briljantna.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
uglavnom svi novinari govore kako je pc verzija ljepša od "glavne" verzije za xbox. ne bi trebalo bit zahtjevno.
Naslov teme "Isčekivanje", he he, bilo bu mnogo lakše pošto sutra stisnem Pauzu na Daiblu i bacam se na Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics :D
Ali prvo moram zaformatirati i optimizirati sustav, tak da mi ne trzaju :?
ja si evo baš mislim krenut ponovo dvojku, ali ovaj put s onim megamodom, vidim da je nedavno izašla nova verzija pa ću vidit ak mi se bude dalo igrat jer sam nedavno već prešao po ko zna koji put