Onda čekaj srijedu ili petak, dok meni stigne keyba. Možda ni ne uploadam isti dan kad snimim, nego tek za vikend kada bude imao vremena.
Printable View
Onda čekaj srijedu ili petak, dok meni stigne keyba. Možda ni ne uploadam isti dan kad snimim, nego tek za vikend kada bude imao vremena.
Odmah uploadaj, uvijek se nađe vremena. Čekam vaše unboxinge više nego Pacific Rim :pray:
Koji obračun :D
Evo što vam mogu obećati, ako keyba stigne u srijedu ili u petak, unboxing uploadam najranije petak.
Ranije stvarnio ne stignem. Na poslu budem do poslije 3...
Skužio tko da za Kingston V300 nisam nikakav video napravio?
Nečuveno. Zapakiraj ga samo da ga možeš otpakirati za unboxing.
Bolje da kupi novi i bude autentičan.
Pa, i mislim si kad-tad uzet jedan za laptop. Pa snimit baš u jednom i unboxing i recenziju, i to recenziju temeljenju na mjesecima korištenja... XD
Outdateo ti je potpis onda.
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Nešto kao maškin prospektor?
Da, samo 7 puta veće.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Odavno je outdated. Ako se po tome ravnaš bio bi red da ga ažuriram...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ažuriran potpis. Sada je u njemu komp kakav imam. Komentari?
OK je, vjerujem da sve radi i više nego dobro.= Citat =:
Jeste, sve radi dobro i zadovoljan sam. Kad stigne keyba ažurirati ću tablicu.
Kad izađu GTA 5 i Witcher 3, onda je pravo vrijeme uzeti njih kao benchmark za kupovinu sljedećeg kompa. Do tada se ništa ne dira.
Zanima me za godinu dana kakvo će stanje biti između AMD vs. Intel, kakvi će socketi na matičnama biti i tak to. Sad mi bedasto kupiti AM3+ samo zbog DDR3 (da se popnem sa 3GB na 8GB) i SATA3, kad vjerojatno taj socket neće opstati. A da idem kupovati s1150 i i5, opet mi je pre mali i pre skupi skok naspram Phenoma II 955, pogotovo kad Haswell već sad ima novi socket, tko zna kaj će onda dalje biti.
Planiram si uzeti samo MBO, CPU, RAM i GPU... ostalo što imam mi je vgg i spremno da dura još koju godinu.
Jedino starome nešto usrano radi komp zadnjih mjeseci i format ne pomaže previše, tak da ako nekaj vrisne, dajem mu svoje i sebi ranije uzimam nekaj boljega :D Mada mislim da mu je HDD u qurcu i morao bi mu što prije nabaviti SSD neki, žao mi je što nisam odreagirao na onaj Sammy 840 120GB za 650ak kuna :cry:
AMD će imati HUMA, Intel će imati DDR4 u pripremi, izaći će druga generacija LGA 1150 procesora i vjerojatno socketi FM2+ i AM4. AMD će biti kompetentan zahvaljujući profitu od hardvera za konzole, nVidia će napokon implementirati DirectX 11.1. Izaći će AMD HD 9000 serija grafičkih te će u pripremi biti HD x1000 serija koja će imati probleme s microstutteringom riješene hardverski. SATA IV omogućiti će SSD-ima veće brzine, a hard diskovima će cijene još pasti. Windows 8.1 biti će polupromašaj, no RC Windowsa 9 biti će pravo iznenađenje. Slijedeća generacija konzola biti će vrlo dobro primljena i popularna, a iz Oculus Rifta nastati će novi proizvod sličan Google Glassu koji će revolucionizirati svijet. Kongnitivno računarstvo će dobrano uznapredovati, a Bartuc će razmišljati o kupnji novog kompa i informirati se ovdje na forumu pritom pišući na svojoj, tada već skoro godinu staroj Logitech G710+ tipkovnici (kupnju koje mu W3DR4N nikako neće moći oprostiti).
A Hrvatska će postati ekonomski uzor ostalim članicama EU.
Ne, ali hoće zemljama područja regije - BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Dobar :D= Citat =:
U 10. mjesecu izlaze HD 9000 grafe, na 28nm još uvijek, dok ce nvidia maxwella izbacit tamo sljedece ljeto izgleda jer je on na 20nm, a TSMC tad bude 'sposoban' za proizvodnju. Tako da ako se kupuje ,onda ili sad u listopadu Haswell+ HD 9000 grafa ili čekat sljedeće ljeto 6. mjesec.
Ne isplati se uzeti haswell zbog haswella, eventualno zbog matične ako će je ubuduće koristiti novija generacija. Što više gledam to je haswell sve veći fail pokraj Ivya, čak se niti sa Sandya ne isplati na njega, niti slučajno. Bome niti sa Phenoma nije neki upgrade :D
Ma više-manje prijelaz s bilo kojeg X4 koji radi na cirka 3GHz na bilo koji drugi X4 je totalno neisplativ ako je jedina prava/zahtjevna namjena računala gaming.
A čuj s Phenoma je itekakav upgrade ovisno o igri koju namjeravaš igrati, ali da, sa Sandya ili Ivyja nema smisla prelazit na Haswell ako ti benchmarking nije prioritet.
Ja sam na X2 4800+ procu starom bog zna koliko godina već pa mi to stvarno ne igra nikakvu ulogu, budem kupio najnovije u trenu kupnje, a to bude haswell, vjerojatno i5 4670 bez k.
Što se matičnih tiče, ne isplati ti se previše paziti na to kod Intela pošto oni svako malo mjenjaju sockete, za razliku od AMD-a koji drži isti socket znatno duže.
Nema te igre (još) koju Phenom II x4 ne može uredno gurati ako je grafička solidna (a ne neka low low end).
Ja sam uzeo Haswella jer mi je bilo glupo uzeti stari procesor za iste pare.
To je dobar argument.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Naravno, ali će sve te igre Sandy/Ivy/Haswell vrtit osjetno bolje i lagodnije, pogotovo ako su CPU intensive igre tipa Shogun 2, GW2, Planetside 2, nadolazeći Rome 2 itd, i ko sad ima Haswella može bit siguran da će mu bit super još poprilično vremena.= Citat =:
Ja da sam na Bartucovom mjestu, i da baš moram kupit komp sad, normalno da bi prešao na Haswella.
Da kupnja nije obavezna i da sam zadovoljan s kompom, čekao bi Maxwella i sljedeći Intel proc u vjerojatno uzaludnoj nadi da će donijet 20% skok naspram Haswella umjesto nekih mizernih 5-10% kao što je već 2-3 godine slučaj s Intel procovima.
Same here.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pa normalno da je i5 jači kad je novi proc klase Phneom II po cijeni 600-900 Kn, a novi i5 Haswell (i Ivy) 1200-1800 Kn.
Dakle dupla cijena.