imam avg i nikakvih problema do sada... tu i tamo nade nesto...
Printable View
imam avg i nikakvih problema do sada... tu i tamo nade nesto...
Ovaaj, na stranici od faksa imaju kao neke obavjesti za studente, ali treba se ulogirat na stranicu. Ja nisam na mail primio nikakav account info ili slično, pa me zanima, jel mi to trebalo doći na mail, ili ću to dobiti na prvim predavanjma?
to si trebao dobiti na upisima. te papire sa tim podacima.
barem sam ja tako dobio te podatke te onda pri prvom logiranju te podatke mjenjas. korisnicko ime, password i osobne podatke itd
Naravno da nisam ništa dobio...
MudRI?
Danas dobili te papire, ali opet nisam dobio ništa za stranice fakulteta. Ah well, fuck it...
A da jednostavno odeš u studentsku ?
Danas bio ne radi. -.-'
otiću još jednom danas.
jesam li ja glup je jebena kradja uzimat kunu po listu za fotokopiranje
mame im se najebem nekrstene
Zadnji put kad sam kopirao cijena je bila pol kune. :?
Ja kopiram za 25lipa il tak nes :D
Ma i to je puno, meni su zadnji put uzeli kunu po listu, otad vise nisan kopira :)
Ti si glup. Kopiranje je 20 lipa najviše. Vjerovatno si kopiro u pošti. ahaha= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ne, kopiro sam na trgu, jedina fotokopiraona koja radi poslje 8 ovdje, a moram to imat fotokopirano za sutra. tj. nisam imo izbora i jebeno su mi naplatili.
Kopiranje 15 lipa stranica u SB lol. Nova neka fotokopiraona, 100 metara od moje škole.
Koliko zapravo gubim instaliravanjem win7 enterprise edicije naspram ultimate? Preko faksa mogu dobiti enterprise. Jedina neka veca razlika koju sam naso na netu je nedostatak te neke aplikacije za zastitu. Opinions?
Da vidio sam to, gubim taj Bit Locker jedino. Sada koliko je to vazno uopce?
E pa ti budi lijen i idi kopirat u zadnji tren. :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
E, al' kunu za stranicu :(
ja plaćam 9 lipa :/
Isusek :O
Reci, dijete drago.
Kako se prevodi odjevni predmet cardigan na bosanskom/rvatskom/srpskom ?
Kardigan :D
Mislim da nema hrvatske riječi, u medijima govore kardigan.
Dzemper= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Jep, ipak je džemper, iako je džemper jedno a cardigan drugo.
Al eto :(
Ne može biti džemper, nije ista stvar. Al', uostalom, boli me briga ak' si zadovoljan odgovorom :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Cardigan_(sweater)
sam naslov kaže
Da, kardigani su "džemperi" koji se kopčaju i uvijek imaju isti otvor oko vrata; džemperi se obično oblače preko glave, puloveri isto preko glave obično su tanji i idu preko majice/košulje